- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
Hayır görevi yok dönüşümlü dışarı çıkılacakmış. Bir defa çıkma hakları varmış aşırı saçma inşallah iptal olur ya45 gün mü???? Sanırım eşinizin görevi var. Çünkü rutin için mantıksız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır görevi yok dönüşümlü dışarı çıkılacakmış. Bir defa çıkma hakları varmış aşırı saçma inşallah iptal olur ya45 gün mü???? Sanırım eşinizin görevi var. Çünkü rutin için mantıksız
45 gün içerde olmaları çok saçma olmuş. Allah akıl fikir versin onlaraHayır görevi yok dönüşümlü dışarı çıkılacakmış. Bir defa çıkma hakları varmış aşırı saçma inşallah iptal olur ya
HoşgeldinizHangi kuvvette çalışıyor eşiniz?Merhaba kizlar, yeni gordum topigi. Benim esimde asker, Hatay'da gorev yapan var mi aranizda
Bugün acıklanırmı acaba artık hevesimde kalmadı benimBiz asb
JandarmaHı
HoşgeldinizHangi kuvvette çalışıyor eşiniz?
Ya midem bulandi artık. Boyle bi vurdumduymazlik olmaz. Allah askina devlet sirri mi bu ne ? Tarih ver o zaman duyuru yap kimsenin agzini bicak acmiyor.Bugün acıklanırmı acaba artık hevesimde kalmadı benim
Kimden duydunuz baska foruma bakiyorum sabahtan beri 16.30 diyorlardi balon ciktiBugün açıklanıcakmis hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Biz hataydayiz canimMerhaba kizlar, yeni gordum topigi. Benim esimde asker, Hatay'da gorev yapan var mi aranizda
Hatay kırıkhandayizMerhaba kizlar, yeni gordum topigi. Benim esimde asker, Hatay'da gorev yapan var mi aranizda
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah ev goturuluyor mu bende yuksekovadaydim 6 sene onceYeni tayin yerimiz eşimin yani HAKKARİ /ŞEMDİNLİ
Amin Allah razı olsun. Malesef goturulmuyor.Siz nasıl gittiniz eşiniz askermiHakkinizda hayirlisi olsun insallah ev goturuluyor mu bende yuksekovadaydim 6 sene once
Ewet cnm bnm giþigim sene ev gotruluodu bizden sora yasaklandi es goturulmez oldu hayirlisi canm yaAmin Allah razı olsun. Malesef goturulmuyor.Siz nasıl gittiniz eşiniz askermi