Asker Eşleri

Deniz kuvvetleri

Kızlar eşleri deniz kuvvetlerinde olanlara kötü haberim var dönüş yok izolasyona devam. Herkes yaşasın biz Günyüzü görmeyelim resmen bu. Canım acayip sıkıldı. Gelen emir böyleymiş

Son düzenleme:
Kızlar eşleri deniz kuvvetlerinde olanlara kötü haberim var dönüş yok izolasyona devam. Herkes yaşasın biz Günyüzü görmeyelim resmen bu. Canım acayip sıkıldı. Gelen emir böyleymiş
Ben eşimden duydum ayın 15 inde göndereceklermiş yıllık izinden sayılcakmış. Tekrar dönüşte de 15 gün karantinada tutup ondan sonra gemiye alacaklarmış. Vakalar artmazsa bir terslik olmazsa böyle olacakmış. Ama ben artık hiçbir şeye inanmıyorum çünkü devamlı bir şey değişiyor

Gerçekten çok zo rgözüm korkmadı değil

Benm nişanlım 3 ünde geliyor ama

Bende asker eşiyim daha önce böle bi konu açıldığını bilmiyordum yeni gördüm kızlar, konunun yakın takipçisiyim artık bende

Tsk normalleşme sürecine girecek diye de açıklama yapmıştı ama fos çıktı sanki biz başka ülkede yaşıyoruz ya
Valla benim bildigim zaten normaldiler hic tedbir onlem vs yoktu. sadece izinleri iptal ettiler simdi herkesin izni acilir yine bizimki acilmaz

Valla buna bile sevindim eşiniz bu bilgiyi nerden almış yani resmi bi yazı var mı? Heycanlandim şuan

Bende asker eşiyim daha önce böle bi konu açıldığını bilmiyordum yeni gördüm kızlar, konunun yakın takipçisiyim artık bende
HosgeldinBende nişanlıyken yazardım buraya sonra evlendim falan eskiden çok kalabalıktı çok güzel sohbetler ediyorduk sonra dağıldıBizde 6yıldır ayrıyız 9yıllık evliyim 3 yıl sonra sark geldi tekrar sarka gitti eşim tayin bekliyoruz kavuşmak için inş

Portuga şuan sürekli siteye giriyorum sen cevap vermiş misin diye. İnşallah dediğin gibidir. Askeriyede çok fazla yalan haber dolanıyo umarım onlardan değildir.

Bende asker eşiyim evlendiğim sene KPSS ye hazırlandım sonraki yıl atandım.O yıl eşimde şarka gitti.2 yıl ayrı kaldık sonra Batı’ya tayın oldu ben Doğum yaptım izne ayrildim.10 ay sonra birlik taşındık tayin oldu bende tayın istedim onunla gideyim diye tayınım çıktı ve darbe oldu eşim gidemedi başka bir şehre gitti ben kaldım tayın istediğim şehirde.Oradan tekrar doğu sırası geldi hop Doğu görevine gitti.6 yıldır ayrıyız toplasan 2 yıl anck bir evde yaşadık oda bölük bölük.Cocuk geldi 5yasına eşim bu yıl tayın olacak Batı’ya.Bende memlekete tayin isteyip ailemin bulunduğu şehire geldim evimi taşıdım.Zaman geçiyormu geçiyor çok zor durum çok yıprandım kendime yetiyorum bir şekilde ama evladıma yetemiyorum o cok kötü.Bana sorarsan istifa etme okadar emek vermişsin bakarsın kadro gelir Allah bir yol acar elbet.Sabırdan duadan başla çare yok.Aynı evde yasamak nasıl duygu ben unuttum.Ama evladıma daha iyi bir gelecek sunabilmek için sabrediyorum.Tek maaş geçinmek çok zor istifa etsen atanamazsan pişman olursan geri dönüşü yok.Ben istifa etmezdim senin yerinde olsam.Hersey para değil ama parada bir güvence bu hayatta kadın ayakları üzerinde durduğunda benim çok hoşuma gidiyor.Ailen içinde öyle bence.Suan duygusal davranıyor olabilirsin ama elbet bir çare bulunur bu devirde iş bulmakta zor karar senin canım iyi düşün.Bak 2 sark oldu gidemiyorum belki 2 yıl daha kalacağım belli değil yani.Cok uzun yazdım ama kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…