Asker Eşleri

Herkese günaydın..Benimde eşim assubay.5yildir doğudayız..Malesef tüm bölgeleri tamamladığımız halde,bu yıl muhtemelken bir anda katiye döndü eşimin tayini 3.sark geldi..Çok şaşkınım çok üzgünüm..Tayinler açıklanmadı hala ama aile götürülmeyen yere gidicek malesef..Kızım 1.sınıfa başlıycak,oglum 6.sınıfa gidicek...Dile kolay 2sene ayrıyız.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..Tez zamanda yuvalarina kavussunlar sağ salim

eşimede 3.şark gelecek bekliyoruz sınıflarından mı kaynaklanıyor anlamıyorum bir doğu bir batı şeklinde ilerliyor hiç uzun süre kalamadık.

eşimede 3.şark gelecek bekliyoruz sınıflarından mı kaynaklanıyor anlamıyorum bir doğu bir batı şeklinde ilerliyor hiç uzun süre kalamadık.
3.sark yoktu aslında tüm bölgelerimiz bitmişti bu sene..Malum çok fazla atılan olunca sıra kaydı şans bizi vurdu..sizin hakkinizdada hayırlısı olsun inşallah..Tayininiz çıkarsa hiç şaşırmayın ben hala soktayım hiç beklemiyordum

Bende 88 gündür eşimin yolunu gözlüyorum. Karantinadan çıkarmadılar bir ara kendimi çok üzüyordum sanırım buna da alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…