Tayinci misiniz onun açıklanmasını mı bekliyorsunuzBugün de gectiyine açıklamadılar
eşimede 3.şark gelecek bekliyoruz sınıflarından mı kaynaklanıyor anlamıyorum bir doğu bir batı şeklinde ilerliyor hiç uzun süre kalamadık.Herkese günaydın..Benimde eşim assubay.5yildir doğudayız..Malesef tüm bölgeleri tamamladığımız halde,bu yıl muhtemelken bir anda katiye döndü eşimin tayini 3.sark geldi..Çok şaşkınım çok üzgünüm..Tayinler açıklanmadı hala ama aile götürülmeyen yere gidicek malesef..Kızım 1.sınıfa başlıycak,oglum 6.sınıfa gidicek...Dile kolay 2sene ayrıyız.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..Tez zamanda yuvalarina kavussunlar sağ salim
3.sark yoktu aslında tüm bölgelerimiz bitmişti bu sene..Malum çok fazla atılan olunca sıra kaydı şans bizi vurdu..sizin hakkinizdada hayırlısı olsun inşallah..Tayininiz çıkarsa hiç şaşırmayın ben hala soktayım hiç beklemiyordumeşimede 3.şark gelecek bekliyoruz sınıflarından mı kaynaklanıyor anlamıyorum bir doğu bir batı şeklinde ilerliyor hiç uzun süre kalamadık.
EvetTayinci misiniz onun açıklanmasını mı bekliyorsunuz
Hayırlısı olsun jandarmanınkiler açıklandı dün akşam itibariyle
Evet biz karaciyiz bizimki ne zaman açıklanacak bekliyoruzHayırlısı olsun jandarmanınkiler açıklandı dün akşam itibariyle
İnsan bekle bekle bi hal oluyor,inşallah sizinkide açıklanır yakındaEvet biz karaciyiz bizimki ne zaman açıklanacak bekliyoruz
Vallahi öyle. Yaşlandım yemin ederim. Yarına umudum var. Cikacak mi cikmayacak mi belirsizlik öldürecekİnsan bekle bekle bi hal oluyor,inşallah sizinkide açıklanır yakında
Benim umudum yok içim şiştiVallahi öyle. Yaşlandım yemin ederim. Yarına umudum var. Cikacak mi cikmayacak mi belirsizlik öldürecek
Bizede çok sabretmek düşüyor asker eşleri olarakVallahi öyle. Yaşlandım yemin ederim. Yarına umudum var. Cikacak mi cikmayacak mi belirsizlik öldürecek