Asker Eşleri

Benim eşim zaten üst bölgesinde 6aydır giriş çıkışlar yasak.Yeni gelecek olanlar 14gun karantinada tutulup üst bölgesine alınıyor tayin çıkınca gelecek inş
Degil karantina uyguladiklari falan yok. Gorevde ama suriyeye de gayet girip ciktilar kimse takmadi ben burda kendimi perisan ettim
Benim eşim 2 aylık göreve diye gitti bir aydır karantinada kaldı hala ne zaman döneceği belirsiz kimse net tarih vermiyor
Acaba bu tayinler tüm askeriye için mi geçerli? Bizim tayin işimiz yok ama başkalarının varsa o da gelebilir mi acaba

karantinayla ilgili konuşmak istemiyorum düşündükçe çok geriliyorum bu konuda sorumsuzluk yapan kim bilmiyorum ama birlik bir şehirden başka bir şehre taşındı karantina falan yok
suriyeye girdiler cıktılar karantina yok
tek önlemleri maskeydii..

tayinler açıklnanınca evet tüm askeriye için ama sizin eşinizi dönme durumu nasıl olur bilmiyorum
geçici görev diye gitti benim eşimde güya 3 ayda adeğişim oluyordu 1 senedir orada

1 sene çok uzun bir süre eşin Kara kuvvetlerinde mi? Umarım en yakın zamanda sizde kavuşursunuz asker yolu beklemek çok çok zor

Merhaba kızlar. Sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Farklı bölüme de yazmıştım yardımcı oldular sagolsunlar ancak sizler de asker eşi olduğunuz için fikrinizi almak istiyorum. Ben bir devlet kurumunda sözleşmeli personel olarak görev yapıyorum, eşim de askerî personel ve farklı şehirlerdeyiz. Tayin talebinde bulundum iki kez ancak kurum talebimi reddetti. Ben görev yaptığım yerde annem ve babamla kalıyorum. Evimiz eşimin bulunduğu ilde. 1.5 yıldır bu şekilde idare etmeye çalışıyoruz ancak yakın zamanda bir sağlık problemi geçirdim ve eşimle farklı şehirlerde olmanın ne kadar zor olduğu tokat gibi çarptı yüzüme. Bulunduğum kuruma kpss puanimla hakkimla atandım ancak sözleşmeli olduğum icin haklarım o kadar kisitli ki ve bu durum daha ne kadar böyle sürecek meçhul. Bir yanım istifa et aile butunlugun sağlansın tekrar sınava hazirlan diyor, bir yanım kolay girmedin ise bekle diyor. Öyle kararsızım ki. Sizler bu durumda ne yapardınız ya da böyle bir durum yaşayan var mı? Eş durumu tayin davası açmayı düşündüm ancak onda da net bir sonuçtan soz edemiyorlar sözleşmeli olduğum için.

Cok zor bi karar aslinda bi tarafta esin evliligin diger tarafta işin emeklerin hayalin var. Boyle nereye kadar gider oda mechul 1.5 senelikte bi ayri kalmisliginiz var. Bem olsam istifa ederdim aile butunlugu cok onemli bence esin bide asker olunca yanlarinda bi destek evde bi mutluluk istiyorlar... bu benim tercihim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah

Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. Dediğiniz gibi eşim de tek başına zorlanıyor. Özellikle malum gündem sebebiyle gorusemez olduk. Gerçekten zor bir karar. Benim sözleşmeli çalışmam işleri daha da zorlaştırıyor. Ücretsiz izin talebinde dahi bulundum ancak o da reddedildi sözleşmeli personelin öyle bir hakkı da yokmuş çünkü. Dava için de net konuşamıyor avukatlar.

çok zor bir karar.. mesleğiniz nedir ? yani gittiğiniz yerde iş bulma imkanınız olur mu? yada eşinizin ataması sizin yanınıza olur mu? bizde 1 senedir ayrıyız çok zor.. maddi olarak ihtiyacınız yoksa istifa edin.. hakknızda hayırlısı olsun..

Ayrı yerlerde evli olmak çok zor. Bu duruma bir çözüm getirmemiş olmaları çok üzücü.. tahmini olarak eşinin yanına geçeceğin tarih belli değilse davayla veya tayin talebin yine reddedilecekse hiçbir yolu yoksa ben o zaman işten çıkardım. 1,5 yıl gerçekten uzun bir süre ve sonu olmayan bir şeyi beklemek çok yıpratıcı bu durumda ne kariyer ne para umrumda olmaz

Kızlar yarın için ben de haber bekliyorum artık tayini falan geçtim sadece artık madem herkes normalleşiyor eşim de gelsin istiyorum. Pazartesi güzel haberler dolanır inşallah burda
Ben 15 haziranda bırakacaklar diye duydum ama askeriyenin işi belli olmaz. İnşallah daha geç olmaz ama erken olur. Herkes dışarıda gezip tozarken 3 aydır eşime hasret kalmak beni inanılmaz üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…