- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
2 yıl önce gece 11 de açıklanmıştı eşime yine eş götürülmeyen yer çıkmıştı.Bunlara belli olmaz ama bekle bekle içim şiştiBugün de tayinler açıklanmayacak sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yıl önce gece 11 de açıklanmıştı eşime yine eş götürülmeyen yer çıkmıştı.Bunlara belli olmaz ama bekle bekle içim şiştiBugün de tayinler açıklanmayacak sanırım
Merhaba hosgeldinizKaracımı eşiniz?Merhaba, bende asker eşiyim. Hayırlı geceleriniz olsun.
Allah kavuştursun bacım çok zor bende 1 yıl ayrı yaşadım arada bi izne gelyodu kendisinin suriyedeki görevi bitince istanbula çıktı tahini şimdi birlikteyiz şükürHosgeldin☺Bende nişanlıyken yazardım buraya sonra evlendim falan eskiden çok kalabalıktı çok güzel sohbetler ediyorduk sonra dağıldıBizde 6yıldır ayrıyız 9yıllık evliyim 3 yıl sonra sark geldi tekrar sarka gitti eşim tayin bekliyoruz kavuşmak için inş
Bilmiyorum vallahi artık ne yazılıya ne sözlüye oradaki komutanların dediğine güvenemiyorum. Her gün gerçekten bir şey değişiyor. En iyisi sabırla kafaya takmadan beklemek.. Umarım en yakın zamanda dönerlerBen de emir varsa neden eşim bana soylemedi diye düşünüyorum. Yani emir olsa bana söylerdi diye düşündüm bilemedim inşallah gelirler
Teşekkür ederim cevap verdiginiz için. İyice ölçüp biçip karar vermem gerekiyor umarım doğru bir karar veririm. Sizler de inşallah hiç ayrılmamak üzere kavuşursunuz aile bütünlüğünüz sağlanır.Bende asker eşiyim evlendiğim sene KPSS ye hazırlandım sonraki yıl atandım.O yıl eşimde şarka gitti.2 yıl ayrı kaldık sonra Batı’ya tayın oldu ben Doğum yaptım izne ayrildim.10 ay sonra birlik taşındık tayin oldu bende tayın istedim onunla gideyim diye tayınım çıktı ve darbe oldu eşim gidemedi başka bir şehre gitti ben kaldım tayın istediğim şehirde.Oradan tekrar doğu sırası geldi hop Doğu görevine gitti.6 yıldır ayrıyız toplasan 2 yıl anck bir evde yaşadık oda bölük bölük.Cocuk geldi 5yasına eşim bu yıl tayın olacak Batı’ya.Bende memlekete tayin isteyip ailemin bulunduğu şehire geldim evimi taşıdım.Zaman geçiyormu geçiyor çok zor durum çok yıprandım kendime yetiyorum bir şekilde ama evladıma yetemiyorum o cok kötü.Bana sorarsan istifa etme okadar emek vermişsin bakarsın kadro gelir Allah bir yol acar elbet.Sabırdan duadan başla çare yok.Aynı evde yasamak nasıl duygu ben unuttum.Ama evladıma daha iyi bir gelecek sunabilmek için sabrediyorum.Tek maaş geçinmek çok zor istifa etsen atanamazsan pişman olursan geri dönüşü yok.Ben istifa etmezdim senin yerinde olsam.Hersey para değil ama parada bir güvence bu hayatta kadın ayakları üzerinde durduğunda benim çok hoşuma gidiyor.Ailen içinde öyle bence.Suan duygusal davranıyor olabilirsin ama elbet bir çare bulunur bu devirde iş bulmakta zor karar senin canım iyi düşün.Bak 2 sark oldu gidemiyorum belki 2 yıl daha kalacağım belli değil yani.Cok uzun yazdım ama kusura bakma
Hoşbuldum :) uzman jandarma eşim sizinki ne olarak görev yapıyorMerhaba hosgeldiniz☺Karacımı eşiniz?
Sende hoşgeldin cnm senin gibi yeniyim burda, benim eşimde uzman çavuşHoşbuldum :) uzman jandarma eşim sizinki ne olarak görev yapıyor
Hoşbuldum canım Allah yardımcımız olsun hepimizin :) bol sabırlar diliyorum herkeseSende hoşgeldin cnm senin gibi yeniyim burda, benim eşimde uzman çavuş
Piyade subay benimkisideHoşbuldum :) uzman jandarma eşim sizinki ne olarak görev yapıyor
Allah kolaylıklar versin :)Piyade subay benim
Ne güzel canım :) yeni mi evlisiniz bu arada sizlerdeSende hoşgeldin cnm senin gibi yeniyim burda, benim eşimde uzman çavuş
Ben 3.5 yıllık evliyim cnm senAllah kolaylıklar versin :)
Ne güzel canım :) yeni mi evlisiniz bu arada sizlerde
Bende 1yıllık canım daha yeni sayılırım :)Ben 3.5 yıllık evliyim cnm sen
Maşallah cnm sen bendende yenisin hangi şehirdesiniz sizBende 1yıllık canım daha yeni sayılırım :)
Adana’nın ilçesindeyiz canım siz hangi ildesinizMaşallah cnm sen bendende yenisin hangi şehirdesiniz siz
Aaa bizde mersinden geçtik istanbula yeni geldik burayaAdana’nın ilçesindeyiz canım siz hangi ildesiniz
Yakınmışız ama artık uzaksınızAaa bizde mersinden geçtik istanbula yeni geldik buraya