- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
Bakalım biz nereye gidecegızAçıklanmadı gitti tayinler içim şişti artıkUrfada olacağız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım biz nereye gidecegızAçıklanmadı gitti tayinler içim şişti artıkUrfada olacağız canım
Nerede yaşıyorsunuz?Evliyim bende 5yasında oğlum var 9 yıllık evliyimKaracı eşim
Bizde düğünden 3 ay önce nikah yapmıştık düğün tarihi de belli değildi eşimin görevi yüzünden ama insanlar anlamıyorduKızlar beni de alın aranıza
eşim jandarma eş durumunu bekliyoruz, düğün de yapamadık daha
Evet aynı durum bizde de var maalesef, hele bu günler hiç geçmiyor tayini beklerkenBizde düğünden 3 ay önce nikah yapmıştık düğün tarihi de belli değildi eşimin görevi yüzünden ama insanlar anlamıyordu
İnşinşallah yarın açıklanır hayırlısıyla
Benimde.. bu stres beni öldürecek ne bekliyorlar anlamıyorumBir Cuma’ya daha geldik umudum yok ama hayırlısı
İçim içime sığmıyor.Hiçbir işte yapamıyorum evde öyle saf saf dolanıyorum.Allahım belirsizlik ne zor.Sen bizi feraha çıkar yarabbimBenimde.. bu stres beni öldürecek ne bekliyorlar anlamıyorum
Gruplarda geziyorum tayin haberleri için.1-5-8-12 Haziran diye bir sürü söylenti var bugün açıklanır inş. Daha neyi bekliyorlar bilmiyorum.Aralıkta tercih yaptık kaç ay oldu yazık gunah valla.Daha tayin isteyecegım ev toparlanacak ev bulunacak corona tekrar hortlamadan taşınmak lazım yine yollar kapanırsa kaldık.Acıklansa insanlar işine bakar ona göre kendini ayarlar herkes yerine yerleşirBen de buradan bildirim gelince tayinler belli oldu sandım
bende öyle. bir umut bir haber. ben kendi evimde bile değilim ailemin yanındayım. açıklayacaklar da eşim izin alıp gelecek bizi götürecek de.. ev topla ev bul ev taşı.. Allahım sen yardım et.. yani herşey belli olmuş zaten sen atamaları yapyın neyi bekletiyorsun anlamıyorumGruplarda geziyorum tayin haberleri için.1-5-8-12 Haziran diye bir sürü söylenti var bugün açıklanır inş. Daha neyi bekliyorlar bilmiyorum.Aralıkta tercih yaptık kaç ay oldu yazık gunah valla.Daha tayin isteyecegım ev toparlanacak ev bulunacak corona tekrar hortlamadan taşınmak lazım yine yollar kapanırsa kaldık.Acıklansa insanlar işine bakar ona göre kendini ayarlar herkes yerine yerleşir
genelde akşam saatlerinde açıklıyorlar ama hiç belli olmuyor işleribelli bir saati var mı bu işin mesela akşam saatlerinde açıklanabilir mi?
inşallah bende bekliyorum ama benim eşim şimdilik bişey yok umutlanma dediO zaman bu akşam da açıklanabilir heyecanlıyım
hayırlısı olsun elimiz mahkum bekliyoruz.Benimki de haftaya kalır dedi
Yine açıklanmadı hayirlisiyla insallah Allah eşlerimizi bize kavuştursunUrfada görev yapıyorum eşim de buraya gelecek