Hayırlısı hakkımızda.Cuma günü müjdeli haber alırız inşbizimde malatya var. kırıkkale kocaeli sakarya 2. bölge falanda var 15 yer yazmıs tam nereler bilmiyorum :))
inşallah inşallah daha erken acıklarlar.. benim eşimde bu sene tayin olmak için dilekçe yazmıştı hayırlısı olsun ama inşallah cıkar. birlik çok sıkıntılıHayırlısı hakkımızda.Cuma günü müjdeli haber alırız inşSizin muhtemelse bu yıl çıkmaz bence
Sivasta 2 sene once gorev yapmistik cok sevdik tokatta memleketimiz orada rahat guzel yerdir malatyayi bende cok istemistim yerler guzel canim insallah en hayirlisi cikarBizde Sivas tokat Malatya yazdık 3. Bölgeden
Balıkesir Samsun yazdık bide.Gönlümde Malatya Sivas varSivasta 2 sene once gorev yapmistik cok sevdik tokatta memleketimiz orada rahat guzel yerdir malatyayi bende cok istemistim yerler guzel canim insallah en hayirlisi cikar
Sivasi biz cok sevdik biz hataydayiz 2 senedir 2 senemiz daha var burdan sora tekrar sivasi yazicaz sakin bi sehir bunaltmiyor 4 sene nasil gecti anlamadikBalıkesir Samsun yazdık bide.Gönlümde Malatya Sivas varŞehir olarak nasıl sağlık koşulları falan Sivas’ta.siz nereleri yaZdınız?Eşinizin sınıfı ne?
Bizde sonra Hatay Van Kars yazarız diyoruz.Bakalım neresi çıkacak heyecanla bekliyorumSivasi biz cok sevdik biz hataydayiz 2 senedir 2 senemiz daha var burdan sora tekrar sivasi yazicaz sakin bi sehir bunaltmiyor 4 sene nasil gecti anlamadik
Tunceliye çıkan olursa bende bir yıl burdayım yazabilirsiniz benimde tandğm yokBizde sonra Hatay Van Kars yazarız diyoruz.Bakalım neresi çıkacak heyecanla bekliyorum
Şarktan dönecek eşim mümkünse 5. Bölge çıkmasın bize 10 yılTunceliye çıkan olursa bende bir yıl burdayım yazabilirsiniz benimde tandğm yok
Malesef evlenince ordan oraya savruluyoruz yapacak birşey yokŞarktan dönecek eşim mümkünse 5. Bölge çıkmasın bize 10 yıl
6 yıldır ayrıyız artık savrulmayız inşMalesef evlenince ordan oraya savruluyoruz yapacak birşey yok
İnşallah6 yıldır ayrıyız artık savrulmayız inş
HosgeldinKızlar beni de alın aranıza
eşim jandarma eş durumunu bekliyoruz, düğün de yapamadık daha
Bende yeniyimKızlar beni de alın aranıza
eşim jandarma eş durumunu bekliyoruz, düğün de yapamadık daha
Hangi şehirde oturacaksınız?Hakkınızda hayırlısı olsun bizde tayin bekliyoruz eşim Şark’taHoşbuldum
Evet eş durumu tayinini bekliyoruz
HosgeldınBende asker eşiyim.
Bende yeniyim
Hoş buldumHosgeldınCocuk varmı hangi şehirdesiz kaç yıllık evlisiniz?Karacımı eşiniz
Evliyim bende 5yasında oğlum var 9 yıllık evliyimHoş buldum2 yıllık evliyim. Gaziantep teyim. Eşim jandarma. Tim komutanı. Sen?