- 19 Eylül 2019
- 80
- 36
- 30
Evet şuanda ev araştırıyor küçük bir yerde olduğu için ev durumları biraz sıkıntılı, ev bulabilirse geleceğimKibrisa gelicek misiniz sizde taşınmayı düşünüyor musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şuanda ev araştırıyor küçük bir yerde olduğu için ev durumları biraz sıkıntılı, ev bulabilirse geleceğimKibrisa gelicek misiniz sizde taşınmayı düşünüyor musunuz ?
şuan boşta lojman yokmuş ev araştırıyor akdoğan küçük bir köy olduğu için kiralık ev bulmaktada zorlanıyor ne yapacağımızı bilmiyoruzAraba sartmis evet. Ama diger konulari cok bilmiyorum herkes birsey soyluyor kime inanacagimi sasirdim. Iyice arastirip ona gore yazacagiz bizde. Siz lojman da mi oturacaksiniz
Çevre koyEvet şuanda ev araştırıyor küçük bir yerde olduğu için ev durumları biraz sıkıntılı, ev bulabilirse geleceğim
Cevre köylerde biz baktığımızda ev yoktu var olan bi kaç tane vardı acayip eskiydi oturulcak gibi değil lefkoşa yada magusaya bakın derim lefkoşada evler magusaya göre biraz daha pahalıEvet şuanda ev araştırıyor küçük bir yerde olduğu için ev durumları biraz sıkıntılı, ev bulabilirse geleceğim
Evet ama aracımız yok şuandaÇevre koy
Cevre köylerde biz baktığımızda ev yoktu var olan bi kaç tane vardı acayip eskiydi oturulcak gibi değil lefkoşa yada magusaya bakın derim lefkoşada evler magusaya göre biraz daha pahalı
Tamamdır çok teşekkür ederim :) bi bakalım orayaAnladım canım mezunum satiyorum sayfasını takip et face den buranin letgosu bu sayfa otomatikleri 10bin e bulursun sizi idare edicek manuel kullaniyorsaniz daha da aşağıya bulursun asker ve öğrencilerden
Şimdi tain nereye çıktı canımbiz lüleburgazdayız çok şükür, tüm tayinci arkadaşlara yeni yerlerinde güzel bir hayat dilerim. tekirdağ lojmanlar için şunu söyleyebilirim ki çevre illerdeki lojmanlara kıyaslaa çok çok güzel. tavsiye ederim.
Merhaba bizim de muhtemel doğuya beklemedeyiz benim fikrim komple tayinler iptal olmaz ama ilisik kesmede bir kaç ay erteleme olur diye düşünüyorumMerhaba hanımlar bu sene tayinci olanlar var mi?
Tayinlerle ilgili duyumlarınız var mi? Pandemi sebebiyle ertelenir mi ne olur kafam çok karışık bizde muhtemel bekliyoruz
Biz de beklemedeyizMerhaba hanımlar bu sene tayinci olanlar var mi?
Tayinlerle ilgili duyumlarınız var mi? Pandemi sebebiyle ertelenir mi ne olur kafam çok karışık bizde muhtemel bekliyoruz
Merhaba bizim de muhtemel doğuya beklemedeyiz benim fikrim komple tayinler iptal olmaz ama ilisik kesmede bir kaç ay erteleme olur diye düşünüyorum
bizim de muhtemel doğu ama eşim 1 senedir bölgede görevde. doğu gelmezse de 3.bölge yada 2.bölge bekliyoruz çok karmaşıkBiz de beklemedeyiz
bizim de muhtemel doğu ama eşim 1 senedir bölgede görevde. doğu gelmezse de 3.bölge yada 2.bölge bekliyoruz çok karmaşık
kendi evimde bile değilim ailemin yanındayım. bende ilişik kesmeler ertelenir yada tayinlerin açıklnması bir süre ertelenir sonra iki ayağımızı bi pabuca koyarlar diye düşünüyorum
Yaaa siz yine birliktesiniz sanirim biz ayriyiz hep ayriyiz sag salim gelsinler deMerhaba, bizim kati batı bu sene, eşim şu an erteleme olmaz olursa da ağustosu geçmez diye düşünüyor.
Ben de ailemin yanındayım kızımla. eşim Afganistan'da diye buraya geldik, dönünce de düzenini bozmayalım yine çocuğun 4-5 ay için dedik kaldık burada ama sonra da pandemi çıkınca kaldık böyle bakalım hayırlısı artık.
İçim şişti beklemektenBu Cuma yine bekleyeceğim 1 Haziran veya 5haziran diyenler var inş açıklanır bu haftaAyrımısınız eşinizden biz 6yıldır ayrıyız batıdada oradan oraya gezdi 2. Şarka gitti tekrar çocuk babasız büyüdüTayinler yarin aciklanabilirmis bilgisi olan var mi?
Sözde erken açıklanacaktı corona var biran önce yerleşilsin diyeHayirlisiyla insallah artik sabrim kalmadi