çok teşekkür ediyorum kara kuvvetleri mühendis.. aslında büyük olsun istiyorum ve kolejlere yakin olması tercihlerim arasında fakat puanımız yeter mi bilmiyorum..dogu görevinde lojman hakkını kullanmadı..Esinizin sinifi nedir? Eryaman goksu kaşmir göl evlerindeki lojmanlardayiz ama bildigim kadariyla burasi sadece dkk ya ait aksi gibiyse eger secmenizi isterim netten bakabilirsiniz resimlerine.. 4+1 ultra lux daireler hepsi
Merhaba bende yeni katıldım aranıza tayınımız Kıbrıs Kırklar çıktı, hiç bir bilgimiz yok mobilyalar çok pahaliymiş doğru mu? Lojmanlar ne durumda kafamda çok soru işareti var... genel olarak bir kaç bilgi verebilir misiniz teşekkür ederim şimdidenBen kibristayim hemde akdoganda. Bütün sorularınızı cevaplayabilirim kızlar
Biz siirtteyizBayanlar merhabalar ben de asker esiyim batman da yaşıyorum benim gibi batman da yaşayan varmı acaba asker eşi olup
Memnun oldum canımBiz siirtteyiz
Bende canım ama şimdi afrindeyiz şubattan beriMemnun oldum canım
Rabbim yardımcınız olsun canım sağ salim döner inşallah esin evine sen siirtte misin pekiBende canım ama şimdi afrindeyiz şubattan beri
Bizde nasip olursa hataya gidicez insallahRabbim yardımcınız olsun canım sağ salim döner inşallah esin evine sen siirtte misin peki
Anladım canım Rabbim yardımcınız olsunBizde nasip olursa hataya gidicez insallah
Hayır evimizi kapattık ailemin yanındayım benRabbim yardımcınız olsun canım sağ salim döner inşallah esin evine sen siirtte misin peki
Rabbim kavuştursun insaallah tez zamanda canımHayır evimizi kapattık ailemin yanındayım ben
Biz ordan gelmistik canin 4 sene onceYüksekova da yaşayan ya da tayini çıkan var mı?
Walla canim benim gittigim donem baris sureciydi iyiydi lojmanda oturuodum yanliz goreve cok gitmisti esim ama ben cok sevmistim yuksekovayi...Nasıldı peki
Bende yeni geldim canım lojmanda değilim dün ev tuttum daha sen de mi batmana geleceksinM
Merhaba batman nasıl bi yer acaba lojmanda misiniz
Ben biliyorum orayı. Küçük sakin bir yer.Kirklareli vize ye gelen var mi ?