Bizim koruma taburu ile ilgili bir bilgi gelmedi canım o ayrıca açıklanacak galiba . Ben 15 günde bir iskenderuna gidiyorum o taraf çok güzel hayırlı olsunEwet canim cok sukur boldu sizin durum bize hatay cikti cok mutlu oldum ya
Insallah sende guzel haberler alirsin canim valla cok sevindim bende yaBizim koruma taburu ile ilgili bir bilgi gelmedi canım o ayrıca açıklanacak galiba . Ben 15 günde bir iskenderuna gidiyorum o taraf çok güzel hayırlı olsun
Pazarteside subay astsubay diolar canimHayırlı olsun kızlar.. bizim daha açıklanmadı.. bekliyoruz hala..
ayy inşallah canım bu hafta öğrenelim de bitsin artık bu çile..sizin adınıza da.cok sevindim çok güzel bi yer çıkmış..Pazarteside subay astsubay diolar canim
Saol canim insallah Allah herkesin kalbindekini verir beklemek cok zor bi bilinmezlik hali insallah degicek beklediginize :)ayy inşallah canım bu hafta öğrenelim de bitsin artık bu çile..sizin adınıza da.cok sevindim çok güzel bi yer çıkmış..
Amin inşallah canim Hayırlı musmutlu bayramlar diliyorumSaol canim insallah Allah herkesin kalbindekini verir beklemek cok zor bi bilinmezlik hali insallah degicek beklediginize :)
Hayirli olsun canim cok sevindimmm :)kızlaaaar tayin yerimiz Ankara şimdi haber geldi eşimden.. çok şükür açıklandı
çok teşekkür ediyorum canımHayirli olsun canim cok sevindimmm :)
Hayirli olsunkızlaaaar tayin yerimiz Ankara şimdi haber geldi eşimden.. çok şükür açıklandı
çok teşekkür ediyorum..Umarim sizin için de en hayırlısı orasıdır..Hayirli olsun
hayırlısı olsunMerhabalar hem yeni üye hem yeni asker eşi olarak tayin yerimiz Kıbrıs Paşaköy oldu, yakın zamanda orada olanlar Bilgi verirse çok sevinirim :)
Birliğimiz akdoğandaymış lojmanlarımızda orada olacakmış bilgisi olan varsa beni de aydınlatırsa çok sevinirim :)Merhabalar hem yeni üye hem yeni asker eşi olarak tayin yerimiz Kıbrıs Paşaköy oldu, yakın zamanda orada olanlar Bilgi verirse çok sevinirim :)
Bilmiorum canim arkadasim cok kibrista gorev yapan ama benim bi bilgim yok hayirli olsun hakkinizda insalllh ...Birliğimiz akdoğandaymış lojmanlarımızda orada olacakmış bilgisi olan varsa beni de aydınlatırsa çok sevinirim :)
Esinizin sinifi nedir? Eryaman goksu kaşmir göl evlerindeki lojmanlardayiz ama bildigim kadariyla burasi sadece dkk ya ait aksi gibiyse eger secmenizi isterim netten bakabilirsiniz resimlerine.. 4+1 ultra lux daireler hepsiAnkara için Lojman önerisi alabilir miyim:) İstanbul da pek seçme şansımız yoktu..sadcee 2 semtte vardi..Onlardan biri çıkıyordu..Sanirim Ankarada istediğimiz yere başvurabiliyormuşuz..