Asker Eşleri

Ewet canim cok sukur boldu sizin durum bize hatay cikti cok mutlu oldum ya
Bizim koruma taburu ile ilgili bir bilgi gelmedi canım o ayrıca açıklanacak galiba . Ben 15 günde bir iskenderuna gidiyorum o taraf çok güzel hayırlı olsun

Aciklanmasa daha iyiydi valla tercih dışı geldi. Hemde oyle alakasiz bi yer ki cok cok üzüldüm hakkimizda hayirlisi yine de

Merhabalar hem yeni üye hem yeni asker eşi olarak tayin yerimiz Kıbrıs Paşaköy oldu, yakın zamanda orada olanlar Bilgi verirse çok sevinirim :)

Ankara için Lojman önerisi alabilir miyim:) İstanbul da pek seçme şansımız yoktu..sadcee 2 semtte vardi..Onlardan biri çıkıyordu..Sanirim Ankarada istediğimiz yere başvurabiliyormuşuz..

Merhabalar hem yeni üye hem yeni asker eşi olarak tayin yerimiz Kıbrıs Paşaköy oldu, yakın zamanda orada olanlar Bilgi verirse çok sevinirim :)
Birliğimiz akdoğandaymış lojmanlarımızda orada olacakmış bilgisi olan varsa beni de aydınlatırsa çok sevinirim :)

Ankara için Lojman önerisi alabilir miyim:) İstanbul da pek seçme şansımız yoktu..sadcee 2 semtte vardi..Onlardan biri çıkıyordu..Sanirim Ankarada istediğimiz yere başvurabiliyormuşuz..
Esinizin sinifi nedir? Eryaman goksu kaşmir göl evlerindeki lojmanlardayiz ama bildigim kadariyla burasi sadece dkk ya ait aksi gibiyse eger secmenizi isterim netten bakabilirsiniz resimlerine.. 4+1 ultra lux daireler hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…