- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
Hahah gör bak yine açıklanmayacak babyesimide aradim oda dio evet ole bi soylenti varmis bayramdan sorada subay assubayinki aciklancakmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah gör bak yine açıklanmayacak babyesimide aradim oda dio evet ole bi soylenti varmis bayramdan sorada subay assubayinki aciklancakmis
Alistik artik canim duyumlara kaptirmiyoruz kendimizi :)Hahah gör bak yine açıklanmayacak baby
8 hazirana herkez kesin gozuyle bakiodu ama bos cikti odaHahah gör bak yine açıklanmayacak baby
İşte ondan diyorum ya sana heyecanlanmadım şuan zaten bizim ekipte herkesin maaşı 155 tl eksik yattı8 hazirana herkez kesin gozuyle bakiodu ama bos cikti oda
Aaaa nedenİşte ondan diyorum ya sana heyecanlanmadım şuan zaten bizim ekipte herkesin maaşı 155 tl eksik yattı
Afrindeyiz ya cezalandırdılar herhaldeAaaa neden
Ne karisik durumlar yaaaAfrindeyiz ya cezalandırdılar herhalde
eşim D.bakir'da canım.. Batı bekliyoruz..Kesin olmamakla birlikte Ankara diyorlar ama kısmet tabi..Gönlüm Istanbul' dan yanaTemmuzun 15nde ilisik kesilcekMIS 29 haziranda yerler belli olucakMIS mış mış muş muş walla sinir stres olduk kulaktan duyum seylerden ya siz nerden nereye gidiosunuz canim
Neden Ankara diyorlar kieşim D.bakir'da canım.. Batı bekliyoruz..Kesin olmamakla birlikte Ankara diyorlar ama kısmet tabi..Gönlüm Istanbul' dan yana
Allah yardımcın olsun canim..16.00 daki duyum da fos çıktı değil miBen kendimi garip şekilde bıraktım hani denizde kendini dalgaya bırakırsınız ya aynı öyle saçma sapan. Zaten çok hastalandım eşim yanımda yok iğneye gidip geliyorum onu da ailemin yanındayım tek gidip gelemiyorum bacağım uyuşuyor arabayı kullanamıyorum. Bizim bu yurtdışı görevimden kurtuluşumuzun tek yolu tayin görmek şuan başka yolu yok . Neyi böyle deli gibi beklesem ihtiyacımız olsa o sabrımın sonunu geçince açıklanıyor belli oluyor ne garip bir durumdur bu . Neyi bekliyoruz acaba
Bulunduğu sınıfta orda boşluk varmış.. ama yine de açıklanmadan belli olmaz tabi..Neden Ankara diyorlar ki
Tabiki canım doğru çıksa dişimi kırardım zaten. 15 günde bir 1.5 gün iznimiz oluyordu onuda tugay komutanı izne çıktığı ve bir vukuat olur düşüncesi ile durdurmuş . Oda elden gitti ben ağlamayayım da kim ağlasın acabaAllah yardımcın olsun canim..16.00 daki duyum da fos çıktı değil mi
Bizim görev yerimizde Siirt merkez. Bizde koruma taburuna tayin bekliyoruzBulunduğu sınıfta orda boşluk varmış.. ama yine de açıklanmadan belli olmaz tabi..
Doguya tayin yazanlarin bugun bazilarina kurslar cikmis yarin aciklanor diorlar yine diorlar biselerBizim görev yerimizde Siirt merkez. Bizde koruma taburuna tayin bekliyoruz
Nasıl açıklansın artık resmî tatil değil mi yoksa yarım gün mü çalışılıyorDoguya tayin yazanlarin bugun bazilarina kurslar cikmis yarin aciklanor diorlar yine diorlar biseler
Walla bilmiorum canim :) nasil yapicaklar fikrim yok aciklamasinlar artik istemioruz yaaa yetti vallaNasıl açıklansın artık resmî tatil değil mi yoksa yarım gün mü çalışılıyor
Yine boş hayal canım umutlanma benceWalla bilmiorum canim :) nasil yapicaklar fikrim yok aciklamasinlar artik istemioruz yaaa yetti valla
Tayin açıklandı