Asker Eşleri

Eşimin kendi yorumu ile bayramdan sonra açıklanır diyor ama bu tabi sadece varsayım..inşallah seçime kadar uzamaz..yaz tatili zehir oldu çünkü..
Ben kendimi garip şekilde bıraktım hani denizde kendini dalgaya bırakırsınız ya aynı öyle saçma sapan. Zaten çok hastalandım eşim yanımda yok iğneye gidip geliyorum onu da ailemin yanındayım tek gidip gelemiyorum bacağım uyuşuyor arabayı kullanamıyorum. Bizim bu yurtdışı görevimden kurtuluşumuzun tek yolu tayin görmek şuan başka yolu yok . Neyi böyle deli gibi beklesem ihtiyacımız olsa o sabrımın sonunu geçince açıklanıyor belli oluyor ne garip bir durumdur bu . Neyi bekliyoruz acaba

Eşimin kendi yorumu ile bayramdan sonra açıklanır diyor ama bu tabi sadece varsayım..inşallah seçime kadar uzamaz..yaz tatili zehir oldu çünkü..
Temmuzun 15nde ilisik kesilcekMIS 29 haziranda yerler belli olucakMIS mış mış muş muş walla sinir stres olduk kulaktan duyum seylerden ya siz nerden nereye gidiosunuz canim

Aynn canim valla bende ev tasincak toplanmadi bile dogumum var temmuzun ikinci haftasi elim kolum bagli sanki bunaliorum yaaa artik sabrimin sonuna geldim valla

Aynn canim valla bende ev tasincak toplanmadi bile dogumum var temmuzun ikinci haftasi elim kolum bagli sanki bunaliorum yaaa artik sabrimin sonuna geldim valla
Herşeyi herkes uyduruyor maşallah mesela kim diyor 29 haziran diye acaba neden 29 haziran ? Ayrıca aslında bizim tayin görüp görmeyeceğimiz de belli değil ay çok garip bir durumdayız keşke bugün açıklansa

Ay keske yaaa offf offf bayramda kafamiz rahatlar enazindan beynimizi kemirio bu tayin isi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…