Asker Eşleri

Artik ümidimi kestim bu kadar vurdumduymazlık saygisizlik olmaz. Ne bekliyosun yani dimi ? Belirsizlik icinde bekliyoruz Allah bildigi gibi yapsin ne diym
O kadar sinir bozucu ki dimi tarifi yok . Eşim afrinde 6 Aydır evimizi kapattık göçebe gibi annem kv arasında mekik dokuyorum aynı bir göçebe gibi. Tek kurtuluşumuz Ankara koruma taburuna kabul edilir tayinimiz çıkarsa kurtulucaz artık çok yoruldum . Şuna otobüsteyim İskenderun’a git gel yapıyoruz maddi manevi bittik

O kadar sinir bozucu ki dimi tarifi yok . Eşim afrinde 6 Aydır evimizi kapattık göçebe gibi annem kv arasında mekik dokuyorum aynı bir göçebe gibi. Tek kurtuluşumuz Ankara koruma taburuna kabul edilir tayinimiz çıkarsa kurtulucaz artık çok yoruldum . Şuna otobüsteyim İskenderun’a git gel yapıyoruz maddi manevi bittik
Allah kolaylık versin hepimizin yardımcısı olsun. bizde de belirsizlik söz konusu. şöyle söyliym normalde 1 sene daha kalmamız gerekiyor ama ısrarla tayin çıkacak 3. bölge ye dediler. tercih yaptık gidecek miyiz kalacak mıyız bilmiyoruz bizi de bu belirsizlik sinir etti. kesin gidecek olsam toparlanıcam şimdi öyle el kol bağlı oturuyorum.
hakkımızda hayırlı neyse olsun inşallah

Allah kolaylık versin hepimizin yardımcısı olsun. bizde de belirsizlik söz konusu. şöyle söyliym normalde 1 sene daha kalmamız gerekiyor ama ısrarla tayin çıkacak 3. bölge ye dediler. tercih yaptık gidecek miyiz kalacak mıyız bilmiyoruz bizi de bu belirsizlik sinir etti. kesin gidecek olsam toparlanıcam şimdi öyle el kol bağlı oturuyorum.
hakkımızda hayırlı neyse olsun inşallah
Bizimde normalde bir senemiz var ama özel emirle isim istediler eşiminde ismi gitti çok tedirginiz size hak veriyorum beklemek hayattaki en zor şey bence .

evet bugün açıklanmış sanirim..Ama sanırım bizim bugünde açıklanmayacak.. eşim bayramdan sonraya kaldı diyor ama ben hala bir umut bekliyorum.. tuce_tuce tuce_tuce

Ne zaman açıklanacaksa açığa alınan personel yüzünden çalışmalar devam ediyormuş diye duyduk. Hatta dün bile çalışıldı diye
Secimden soraya kalmis galiba yilan hikayesine dondu turlu turlu haberler kacta kaci dogru bilmioruz bile yaa 8nde kesin dioduk teyitte edildi denildi ama yok yine

Secimden soraya kalmis galiba yilan hikayesine dondu turlu turlu haberler kacta kaci dogru bilmioruz bile yaa 8nde kesin dioduk teyitte edildi denildi ama yok yine
Seçimden sonra çok geç bir tarih değil mi zaten 15 temmuzda herkes yerine yerleşecek

Walla inan bende anlamis degilim tam ozamanda dogumum var benim ev goturulur yere gitcez mi gitmiycez mi bilmiorum dogurmadan duzenimei kurmak istiorum ama zorrr galiba bu gidisle
Evet biraz zor ki normal şartlarda da sen ağırlaşırsın ev taşıman nasıl olur bilmiyorum .

X