O kadar sinir bozucu ki dimi tarifi yok . Eşim afrinde 6 Aydır evimizi kapattık göçebe gibi annem kv arasında mekik dokuyorum aynı bir göçebe gibi. Tek kurtuluşumuz Ankara koruma taburuna kabul edilir tayinimiz çıkarsa kurtulucaz artık çok yoruldum . Şuna otobüsteyim İskenderun’a git gel yapıyoruz maddi manevi bittikArtik ümidimi kestim bu kadar vurdumduymazlık saygisizlik olmaz. Ne bekliyosun yani dimi ? Belirsizlik icinde bekliyoruz Allah bildigi gibi yapsin ne diym
Allah kolaylık versin hepimizin yardımcısı olsun. bizde de belirsizlik söz konusu. şöyle söyliym normalde 1 sene daha kalmamız gerekiyor ama ısrarla tayin çıkacak 3. bölge ye dediler. tercih yaptık gidecek miyiz kalacak mıyız bilmiyoruz bizi de bu belirsizlik sinir etti. kesin gidecek olsam toparlanıcam şimdi öyle el kol bağlı oturuyorum.O kadar sinir bozucu ki dimi tarifi yok . Eşim afrinde 6 Aydır evimizi kapattık göçebe gibi annem kv arasında mekik dokuyorum aynı bir göçebe gibi. Tek kurtuluşumuz Ankara koruma taburuna kabul edilir tayinimiz çıkarsa kurtulucaz artık çok yoruldum . Şuna otobüsteyim İskenderun’a git gel yapıyoruz maddi manevi bittik
Bizimde normalde bir senemiz var ama özel emirle isim istediler eşiminde ismi gitti çok tedirginiz size hak veriyorum beklemek hayattaki en zor şey bence .Allah kolaylık versin hepimizin yardımcısı olsun. bizde de belirsizlik söz konusu. şöyle söyliym normalde 1 sene daha kalmamız gerekiyor ama ısrarla tayin çıkacak 3. bölge ye dediler. tercih yaptık gidecek miyiz kalacak mıyız bilmiyoruz bizi de bu belirsizlik sinir etti. kesin gidecek olsam toparlanıcam şimdi öyle el kol bağlı oturuyorum.
hakkımızda hayırlı neyse olsun inşallah
Bugün mü açıklandı onlarınDenizcilerin de açıklandı..Hala bizden haber yok
Eşimde bayramdan sonraya kaldı diyor son 8 dk artıkevet bugün açıklanmış sanirim..Ama sanırım bizim bugünde açıklanmayacak.. eşim bayramdan sonraya kaldı diyor ama ben hala bir umut bekliyorum..tuce_tuce
Ne zaman açıklanacaksa açığa alınan personel yüzünden çalışmalar devam ediyormuş diye duyduk. Hatta dün bile çalışıldı diyeKizlar bu tayinler yuzunden yiprandim yaaa sinirlerim alt ust oldu artik hersey bi bilinmezlikte
Secimden soraya kalmis galiba yilan hikayesine dondu turlu turlu haberler kacta kaci dogru bilmioruz bile yaa 8nde kesin dioduk teyitte edildi denildi ama yok yineNe zaman açıklanacaksa açığa alınan personel yüzünden çalışmalar devam ediyormuş diye duyduk. Hatta dün bile çalışıldı diye
Seçimden sonra çok geç bir tarih değil mi zaten 15 temmuzda herkes yerine yerleşecekSecimden soraya kalmis galiba yilan hikayesine dondu turlu turlu haberler kacta kaci dogru bilmioruz bile yaa 8nde kesin dioduk teyitte edildi denildi ama yok yine
Walla inan bende anlamis degilim tam ozamanda dogumum var benim ev goturulur yere gitcez mi gitmiycez mi bilmiorum dogurmadan duzenimei kurmak istiorum ama zorrr galiba bu gidisleSeçimden sonra çok geç bir tarih değil mi zaten 15 temmuzda herkes yerine yerleşecek
Evet biraz zor ki normal şartlarda da sen ağırlaşırsın ev taşıman nasıl olur bilmiyorum .Walla inan bende anlamis degilim tam ozamanda dogumum var benim ev goturulur yere gitcez mi gitmiycez mi bilmiorum dogurmadan duzenimei kurmak istiorum ama zorrr galiba bu gidisle
Annemler filan yardima geliceklerde canim bi belli olmadi ki yaa hamileligimin bile tadina varamiorum inanEvet biraz zor ki normal şartlarda da sen ağırlaşırsın ev taşıman nasıl olur bilmiyorum .
Valla neyi bekliyoruz anlamış değilimAnnemler filan yardima geliceklerde canim bi belli olmadi ki yaa hamileligimin bile tadina varamiorum inan
Ah bi bilsek canim yaaa zaten beklenmedik anda geldi bu tayin olayi bide aciklansin die bekleValla neyi bekliyoruz anlamış değilim
Güya dün açıklanıyordu şimdi de salı deniyormuş kesin yalanAh bi bilsek canim yaaa zaten beklenmedik anda geldi bu tayin olayi bide aciklansin die bekle
Ewetttt balon haberler canim umut etmiorum artik yani su gun bugun dieGüya dün açıklanıyordu şimdi de salı deniyormuş kesin yalan
Ben artık beklemiyorum . Zaten çok hastayım o derde düştük .Ewetttt balon haberler canim umut etmiorum artik yani su gun bugun die
Gecmis olsun canim insallah bu streslere deger yaBen artık beklemiyorum . Zaten çok hastayım o derde düştük .