Dogıdan Batı'ya hayırlısıyla açıklansaydı strese giricem bu gidişle13ünde açıklanacakmis canım
Nereye sizin tayin
Oh ne güzel kurtuluyorsunuz darısı bizim başımıza.Dogıdan Batı'ya hayırlısıyla açıklansaydı strese giricem bu gidişle
20 si biliyorum bende o yüzden bu aralar pek beklentim yok20 sine kalmış galiba az önce eşim aradı, uzattıkca uzatıyolar sağolsunlar....
Amin inşallah :)Oh ne güzel kurtuluyorsunuz darısı bizim başımıza.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. :)
İnşallah gönlünüzden geçen yer gelir de biraz kafa dağıtırsınız
Nerede görev yapıyorsunuz20 si biliyorum bende o yüzden bu aralar pek beklentim yok
ŞırnakNerede görev yapıyorsunuz
Eşim üsbölgesinde olduğu için gidememiştim şuan zaten operasyon var merkezde olsa mümkün değil 2 yıldır ailemle birlikteyimEvet tayinciyiz adanadayız, batıya gelmek güzelde doğuya gitmek zor, siz ne güzel bitirmişsiniz darısı bizlere inşallah,Şırnağa ev gitmiyor diyolar siz merkezde misiniz
Allahım sagsalim kavuştursun inşallah...ayrı kalmak çok zordur mutlaka benim de tek korkujm gidememek...Eşim üsbölgesinde olduğu için gidememiştim şuan zaten operasyon var merkezde olsa mümkün değil 2 yıldır ailemle birlikteyim
Amin teşekkür ederim...Evet çok zor umarım öyle bir durumla karşılaşmazsınız Allah herkesin gönlüne göre versinAllahım sagsalim kavuştursun inşallah...ayrı kalmak çok zordur mutlaka benim de tek korkujm gidememek...
20 mayıs diye biliyorum bengergin bekleyişler devam ediyor demi bayanlar..
umarım bir an önce açıklanır biraz olsun rahat edrsınız..
Bende 20mayıs biliyorum hayırlısıyla 1 hafta kaldı20 mayıs diye biliyorum ben