Asker Eşleri

Memlekete gidince de kimse ilgilenemez diyorsun ama. Valla kendin bilirsin arkadaşim. Kendi evin de daha rahat edersin diye söyledim ben :)

kıbrısta hayat bayaa bı pahalıymıs kaynım orada calıstı uzun bı sure... esim tercıhlerı arasına yazmadı bile :) sizin tayın yerı orası mı ?

Merhabalar bende nişanlıyım nasipse temmuzda düğün ev bakma telaşındayız bu aralar, nişanlım şuan Edirne' de görevli, İstanbul' dan Edirne' ye gideceğim kafamda deli sorular herşeyin hayırlısı

Merhabalar bende nişanlıyım nasipse temmuzda düğün ev bakma telaşındayız bu aralar, nişanlım şuan Edirne' de görevli, İstanbul' dan Edirne' ye gideceğim kafamda deli sorular herşeyin hayırlısı
Edirne çok güzel bence hiç kafanı takma esin ne iş yapiyör asker mi Polis mi ne kadar kalacaksıniz orada

Canım cuma değil pazartesi açıklanacak,geçen yıl tam dedikleri gün açıklanmış,bu yıl da öyle olur inşallah,bitsin bu belirsizlik siz tayincimisiniz bu yıl,

Canım cuma değil pazartesi açıklanacak,geçen yıl tam dedikleri gün açıklanmış,bu yıl da öyle olur inşallah,bitsin bu belirsizlik siz tayincimisiniz bu yıl,
NerDee geçen sene tayin gördük daha seneye Tayinciyiz.
Valla bana eşim söyledi haftaya cuma belli olacakmış diye genellikle cuma günleri açıklanıyorya bu tayinler.

Bu beklemek çok zor ya.. doğumu batı mi tayin yeriniz

Biz doguya gidiyoruz esim de pazar günü nöbetçiyim pazartesi sabah sana haber veririm demişti.cumaya kalmaz inşallah,siz mardindeydiniz galiba...

Biz doguya gidiyoruz esim de pazar günü nöbetçiyim pazartesi sabah sana haber veririm demişti.cumaya kalmaz inşallah,siz mardindeydiniz galiba...

Evet Mardindeyiz.
İnşallah belli olur pazartesiye de sizde sıkıntıdan kurtulursun uz.

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…