Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kesinlesmedi şu gün ya
Evet bu sene 20 mayıs diye alistirmistik kendimizi 27 mayıs olursa uzun olurgecen sene de 1 aydan fazla ha bu gun ha yarin diye bekledik. secimden sonra aciklanmisti.
Evet bu sene 20 mayıs diye alistirmistik kendimizi 27 mayıs olursa uzun olur
Bizimde katı ama ben hiç evi toplama girişiminde bulunmadım doğu tayini bizimbizim durumumuz muamma bir de. katiydik durdurma verdiler 1 yıl taburdan ama ne olur bilmiyoruz. tak diye çıkarsa evi toparlamak da ayrı sorun hayırlısı olsun inşallah.
Bizimde katı ama ben hiç evi toplama girişiminde bulunmadım doğu tayini bizim
Sen gittin mi Yüksekova yaes götürülemezden dolayı dimi? bizim de 2. doğu tayini. ilki yüksekovaydı 4.5 sene.
Sen gittin mi Yüksekova ya
Biz şimdi doğu zamanımız canım eşim inşallah es gidebilir bir yere gidebiliryok o zaman sevgiliydik daha benim okul da bitmemişti.
Biz şimdi doğu zamanımız canım eşim inşallah es gidebilir bir yere gidebilir
Hadi hayırlısı çarşamba açıklanabilir diyorlar tayinlereinşallah. biz de ankara'dayız şimdi sırada doğu var yine.
Evet kesim Canım karanet te yayınlanan yazıyı gördüm yarın geçerde gece sabah olmaz banaKesinmiymiş acaba
Sabah mi açıklanacak misEvet kesim Canım karanet te yayınlanan yazıyı gördüm yarın geçerde gece sabah olmaz bana
2016 subay astsubay ataması 20mayıs 06.00 dan itibaren uzman erbaş 27mayıs şeklinde yazıyorSabah mi açıklanacak mis
Ya eşimin burada da 27 mayıs diyorlarmis canım ya ö yüzden dedim2016 subay astsubay ataması 20mayıs 06.00 dan itibaren uzman erbaş 27mayıs şeklinde yazıyor
Bu verdiğim bilgi karacıların, aslında karışıklığın nedeni biri bilgi verdiğinde kendi birimine göre söylüyor karşıdaki farklı birimdeyse karışıklık oluyor 27 mayıs uzman erbaş açıklanacak bizdeki bilgiye göre ama jandarmayı bilmiyorumYa eşimin burada da 27 mayıs diyorlarmis canım ya ö yüzden dedim