Eşim Karaci piyade astsubay ayy çok heyecanliyim inşallah hayırlısı olur hakkımızda haber edrsın Sende bu arada çalışıyor musunBu verdiğim bilgi karacıların, aslında karışıklığın nedeni biri bilgi verdiğinde kendi birimine göre söylüyor karşıdaki farklı birimdeyse karışıklık oluyor 27 mayıs uzman erbaş açıklanacak bizdeki bilgiye göre ama jandarmayı bilmiyorum
Doğu tayini bizim malasef inşallah eş giden bir yer cikar da hayırlısıyla gidip geliriz eşimleBende heyecanla bekliyorum açıklanınca paylaşırım Çalışmıyorum ev hanımıyımsiz doğuyamı Batıyamı
Amin inşallah eşim doğuda ben gidemedim ayrı kalmak zor ama yapacak birşeyde yok herkesin hakkında hayırlısı olsunDoğu tayini bizim malasef inşallah eş giden bir yer cikar da hayırlısıyla gidip geliriz eşimle
AminAmin inşallah eşim doğuda ben gidemedim ayrı kalmak zor ama yapacak birşeyde yok herkesin hakkında hayırlısı olsun
Çok güzel bir yer ben orada okudum halkı insanları çok çok iyi antalya ya 2 saat gözünüz aydinKızlar burdur çıktı. Nasıl bir yerdir yardım edin kaçıncı bölge kaç yıllık lojmanlari nasıl hayat nasıl kafamda deli sorular
Allah razı olsun içimi rahatlattin... çok şükürÇok güzel bir yer ben orada okudum halkı insanları çok çok iyi antalya ya 2 saat gözünüz aydin
Ben 4 yıl çok severek okudum orada 5 yıl falan kalınyor bildiğim kadarıyla oradaAllah razı olsun içimi rahatlattin... çok şükür
Hayırlı olsunKızlar burdur çıktı. Nasıl bir yerdir yardım edin kaçıncı bölge kaç yıllık lojmanlari nasıl hayat nasıl kafamda deli sorular
Eşim piyadeAa biz hala öğrenemedik eşiniz jandarma mı
Biz de Şemdinli alan'daydik tabi ben gidemedim ..çabucak biter insallahHakkari Şemdinli ortaklar köyü
Biz 2 yıldır kibristayiz 3 yilimiz kaldı o zamanBen 4 yıl çok severek okudum orada 5 yıl falan kalınyor bildiğim kadarıyla orada
Bizimde Kıbrıs hayırlısı olsun herkeseBiz 2 yıldır kibristayiz 3 yilimiz kaldı o zaman
Bir önceki görev yerimiz Gelibolu harika tekrar gönderseler seve seve giderim hayırlı olsungelibolu da olan varmı bizim gelibolu