Hiç görmemiştim bu topigi ne güzel olmuşyumiti bak biz burada toplandık sende gelsene :))
Gizli kalmış bir topik bu :)Hiç görmemiştim bu topigi ne güzel olmuş
Tamam canım uğrarim mutlaka düz nerde görev yapıyorsunuz ilk doğu değildir sanirimGizli kalmış bir topik bu :)
Bekleriz senide her zaman
Bizin artık son Doğumuz canım. 1 yılımız kaldı bitmesine hayırlısı ile şuradan bir kurtulsaydik başka birşey istemem.Tamam canım uğrarim mutlaka düz nerde görev yapıyorsunuz ilk doğu değildir sanirim
İnşallah kurtulur bir iş bulursunuz inşallah canım astsubay mi esin uzman mi subay mi benim eşimin 3. Senesi dahaBizin artık son Doğumuz canım. 1 yılımız kaldı bitmesine hayırlısı ile şuradan bir kurtulsaydik başka birşey istemem.
EşiniM meslekte 13. Senesi bakalım iş ayarlayabilirse bırakmayı düşünüyoruz
Astsubay canım. Sizin ki neyİnşallah kurtulur bir iş bulursunuz inşallah canım astsubay mi esin uzman mi subay mi benim eşimin 3. Senesi daha
Evet canım teni evliyim çocuk da yok ben hiç istemedim ama işte işsizlik şartlar ailesi derken astsubay oldu şu An Bile istifa et diyorum ben neyse ödeyelim diyorumAstsubay canım. Sizin ki ney
Siz daha yolun başindaymışsiniz. Keşke hiç bulasmasaydi bu mesleğe.
Peki siz yeni mi evlisiniz
Evet canım teni evliyim çocuk da yok ben hiç istemedim ama işte işsizlik şartlar ailesi derken astsubay oldu şu An Bile istifa et diyorum ben neyse ödeyelim diyorum
Öyle siz çalışıyor musunuzCanım 10 yildan önce istifa etme gibi bir lüksü yokki anca meslekten attırabilir kendini.
Haklısın kimse bu mesleğe isteyerek girmiyor ki ya is bulamayanlr ya mecbur kalanlar
Hayır canım çalışmıyor um.Öyle siz çalışıyor musunuz
Canım işın gerçekten zormuş ya senin. Benim ilk doğumda annem gelmişti yanıma eşimin görev yaptığı yerde yapmıştım. Şimdiki bebeğimi de buralar pek güvenli değil diye annemi getirmek istemedim geçen yaz agustos ta memlekette yaptım.bayanlar bende asker esiyim daha önce de söylemiştim... eşim görevde haftada iki gün geliyor ve ben tek kalıyorum kımsemız yok bu sehirde ve hamileyim. allah nasip ederse 3. 5 ay sonra doğumum var napcam bilmiyorum ailelerde işler çok karısık... kaldıgım sehırde mı dogum yapsam toksa memlekete gidip orda mı yapsam bilemedim. agustos da dogum var eylulde kaynımın dugunu var ee haliyle kaynanamın bı faydası olmaz kı sımdı de yok faydası zten. kendı aılemde annem yok benımne yapmalıyım ilk bebegim tecrubesızım sız nasıl yaptınız?
işim zor biliyorum... kaynanamlar köyde oturuyor hem yazın tam iş zamanı onların üzüm zamanı yanı ee bide ben koyde yapamam... kız kardesim var ama oda babamla oglan kardesıme bakıyorkaynanam böyle yapıvereyım edıvereyım diyen biri degil daha senden bekler nasıl olursan ol ee bıde düğün arifesi bana mı bakacaklar düğün hazırlıgı mı yapacaklar yoksa işlerine mi bakacaklar... buraya gelebilecek kşimsem de yok malesef aramız 15 saat... acaba oldugum yerde dogum yapsam tek basıma halledebilir miyim.
Normal doğum yaparsan evet ama sezeryan yaparsan Hayır. Mutlaka biri lazım 7 hafta bir şey yapamıyorsun çünkü
Kız doğuma yakın 15 saat yolu nasıl gidecen. Hem ilk doğumun ve ilk bebeğiniz eşın yanında olmayacak mı ona da bir hafta on gün izin verirler zaten.normal doğumu cok istiyorum ama bilmiyorum ki o an ki durum ne göstereceksezeryan da kendımı kolay kolay toparlayamam biliyorum biri mutlaka sart degi mi ? kafam cok karısık esim de doğuma ykın üç gün izin alır götururum seni memlekete diyor ama ona da kıyamıyorum 15 saat yol bi gidip gelme hiç dinlenemeden...
yanı esim oyle dusunuyor doguma bır ay kala üç gün izin alır götururum diyor bende pek sıcak bakmıyorum sonucta 15 saat yol gidip gelecek hiç dinlenmeden bende istemıyorum hem dediğin gibi esimi yanımda istıyorum ilk bu heyecanı onunla paylasmak ıstıyorum... doğum ıznı 10 gunmus norml dogum yaparsam cok sıkıntı yasamam ama sezeryan olursa napcam bilmiom var mı bi fikrin ?