- 23 Şubat 2016
- 107
- 16
- 31
Biz de çok istemiştik ama yüzümüz gülmedi geldiğimizden beriAy biz midyat çok istemiştik ama çıkmadı şimdi iyiki çıkmadı diyorum.
Lojmanda mi oturuyorsun yoksa dışarıda mi. Çarşıya falan ekmek almaya çıkabiliyor musunuz.
O tonlarca patlayıcı atacan bunların yuvalarına köklerini kurutacaksin bunlarin
Güzel dilekleriniz kabul olur inşZor durumda olanların Allah yardımcısı olsun arkadaşlar inşallah sikintisizca biter doğu görevleri ve hayırlı insanlarla karşılaştırır Rabbim bizleri cunku hem gurbette olmak hem sevdiklerimizden sevenlerimizden ayrı kalip böyle hainlere katlanıyor olmak gerçekten zorlayici...
Her zorlukla birlikte bi kolaylık vardir... Allah im bizi ve sevdiklerimizi korusun gönlumuzdekileri haklarımızda hayırlı eylesin :)
Atama bekleyenlerin de gölündekiler olur inşallah
Eşim değil ama kardeşim şeker hastasıKızlar aranızda eşi şeker hastası olan var mı?
Geçmiş olsun canım da. Acaba asker kup da şeker hastası olan var mı diye merak ettimEşim değil ama kardeşim şeker hastası
Anladım ben de belki sorunuz vardır yardımcı olmaya çalışırım diye söyledim :)Geçmiş olsun canım da. Acaba asker kup da şeker hastası olan var mı diye merak ettim
Sorum yoktu canım benim Eşimde şeker çıktı. Geçen gün diyarbakıra rutin kontrole gittiğinde. Şimdi sınıfını degistireceklermis. Acaba başına böyle birşey gelen var mı diye soracaktım :)Anladım ben de belki sorunuz vardır yardımcı olmaya çalışırım diye söyledim :)
yoo hayir. dogunun en sakin yerlerinden biri galiba burasi ya...Merhabalar has geldiniz aramıza :))
Van i geçen sene çok istemiştik ama nasip.değilmiş çıkmamış tı. Orala nasıll terör olayı falan çok mu
İnşallah sakinligini korur hep :))yoo hayir. dogunun en sakin yerlerinden biri galiba burasi ya...
Merhaba canım. Eminim suanki haliniz bizim halimizden bin kat daha iyidir.Kızlar mrb bu konu ilk açıldığı zamanlarda asker esiydim ama şimdi eşim istifa etti 3 sene oldu :)
Uzun zamandır girmiyordum Merhaba demek istedim Rabbim askerimizi polisimizi korusun
Merhaba canım. Eminim suanki haliniz bizim halimizden bin kat daha iyidir.
Bit yere çalışmak için girdimi bari eşiniz.
Valla bizde düşünmüyor değiliz çocuklar büyüdükçe daha zor çünkü taşınmak yerleşmek falan. Artık hakkımızda hayırlısı
Kızlar mrb bu konu ilk açıldığı zamanlarda asker esiydim ama şimdi eşim istifa etti 3 sene oldu :)
Uzun zamandır girmiyordum Merhaba demek istedim Rabbim askerimizi polisimizi korusun
eşi istifa etmeyi düşünen arkadaşlar varmı?
neler düşünüyorsunuz istifa sonrası neler yapılabilir?
Amin. Hele şu dönemde daha zorKızlar Rabbim hepsine yardım etsin çok zor gerçekten