Asker Eşleri

Ay biz midyat çok istemiştik ama çıkmadı şimdi iyiki çıkmadı diyorum.
Lojmanda mi oturuyorsun yoksa dışarıda mi. Çarşıya falan ekmek almaya çıkabiliyor musunuz.

O tonlarca patlayıcı atacan bunların yuvalarına köklerini kurutacaksin bunlarin
Biz de çok istemiştik ama yüzümüz gülmedi geldiğimizden beri

Zor durumda olanların Allah yardımcısı olsun arkadaşlar inşallah sikintisizca biter doğu görevleri ve hayırlı insanlarla karşılaştırır Rabbim bizleri cunku hem gurbette olmak hem sevdiklerimizden sevenlerimizden ayrı kalip böyle hainlere katlanıyor olmak gerçekten zorlayici...

Her zorlukla birlikte bi kolaylık vardir... Allah im bizi ve sevdiklerimizi korusun gönlumuzdekileri haklarımızda hayırlı eylesin :)

Atama bekleyenlerin de gölündekiler olur inşallah

Zor durumda olanların Allah yardımcısı olsun arkadaşlar inşallah sikintisizca biter doğu görevleri ve hayırlı insanlarla karşılaştırır Rabbim bizleri cunku hem gurbette olmak hem sevdiklerimizden sevenlerimizden ayrı kalip böyle hainlere katlanıyor olmak gerçekten zorlayici...

Her zorlukla birlikte bi kolaylık vardir... Allah im bizi ve sevdiklerimizi korusun gönlumuzdekileri haklarımızda hayırlı eylesin :)

Atama bekleyenlerin de gölündekiler olur inşallah
Güzel dilekleriniz kabul olur inş

Anladım ben de belki sorunuz vardır yardımcı olmaya çalışırım diye söyledim :)
Sorum yoktu canım benim Eşimde şeker çıktı. Geçen gün diyarbakıra rutin kontrole gittiğinde. Şimdi sınıfını degistireceklermis. Acaba başına böyle birşey gelen var mı diye soracaktım :)

Kızlar mrb bu konu ilk açıldığı zamanlarda asker esiydim ama şimdi eşim istifa etti 3 sene oldu :)

Uzun zamandır girmiyordum Merhaba demek istedim Rabbim askerimizi polisimizi korusun
Merhaba canım. Eminim suanki haliniz bizim halimizden bin kat daha iyidir.

Bit yere çalışmak için girdimi bari eşiniz.
Valla bizde düşünmüyor değiliz çocuklar büyüdükçe daha zor çünkü taşınmak yerleşmek falan. Artık hakkımızda hayırlısı

Merhaba canım. Eminim suanki haliniz bizim halimizden bin kat daha iyidir.

Bit yere çalışmak için girdimi bari eşiniz.
Valla bizde düşünmüyor değiliz çocuklar büyüdükçe daha zor çünkü taşınmak yerleşmek falan. Artık hakkımızda hayırlısı

Canim biz işyeri yaptık kendi işimiz allahım a binlerce kez şükürler olsun nasip ettiği için Rabbim isteyenede nasip etsin çok zor

eşi istifa etmeyi düşünen arkadaşlar varmı?
neler düşünüyorsunuz istifa sonrası neler yapılabilir?

Biz de düşünüyoruz canım da işte o adımi nasıl atacağız onu bilmiyoruz.

Hemen he dedim mi işte bulunmuyor
Bir belediye için araya tanıdıkları falan koyuyorlar inş olur da yerleşik hayata geçeriz bizde.

Canim eşim kesindi 10. Yılı dolar dolmaz hemen dilekçesini verdi istifa etti bizim kafamızda çok önceden vardı sadece 10.yılının dolmasını bekliyorduk

Tabiki işini ayarlamadan sakın birakmayın biz 5 ay rapor aldık o arada kendi işimizi kurduk kredi çektik rabbim de yardım etti şükür halimize binlerce kez

Biz iyiki bırakmışız diyoruz

X