Asker Eşleri

Tayinler 8 hazirana açıklanacakmış bayanlar.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
daha çok var ya sinir oldum

mrb bende asker esiyim ilk defa yaziyorum bizimde bu sene tayinimiz cikacak dogu gorevi bizde aciklanma tatihini 9 haziran diye ogrendik herkes icin hayirlisi olsun

jandarma 9 kara kuvvetleri 8 haziranmış

Slm güzel hatunlaarr :)

selam canım nasıl gidiyor

Nasil bir yer yani lojmanlar nerede kislaya yakin mi denize girilebiliyor mu kisin cok mu soguk oluyor vs gibi genel olarak bahsedebilir misiniz

Nasil bir yer yani lojmanlar nerede kislaya yakin mi denize girilebiliyor mu kisin cok mu soguk oluyor vs gibi genel olarak bahsedebilir misiniz
öncelikle geliboluyu yanlış insana sordunuz çünkü ben çok dertleyim. evet doğası denizi sahili plajı orduevi kampı harika ama gelişmişlik olarak çok yetersiz hastanede doğru düzgün dr yok bi çok şeye yok cevabı alabilirsin en yakın çanakkale ya da lapsekiye gidebilirsin çanakkale için feribotla geçiş sağlanıyo saatini kaçırdıysan ya da hava elverişsizse buna imkan yok lapseki de 70 km biz kendi aramızda mahrumiyet bölgesi diyoruz. lojmanlar çok eski o yüzden biz oturmadık ama bu sene eylül ayı için yeni toki lojmanlarr yapılıyor. burda 3 tane birlik var sadece 1 tanesi merkezde birde jandarma merkezde diğer iki birlik 30 km uzaklıkta servisler kalkıyo onun için. beni geliboludan soğutan geçen sene yaşadıığımız deprem ve sık sık olan gök gürültüsü fırtına, bu arada tanıdığım insanların genel kanısı 2. bölgemizi burda ziyan ettik demeleri kusura bakmayın felaket tellalı gibi oldum ama bunlar benim düşüncem. he en güzel yanı da sakin huzurlu ve gerçekten çok güvenilir

Ben iki kez nisan ayinda 57.Alay yürüyüşü icin gelmiştim Gelibolu ya ve resmen aşık olmustum. Havasınin temizliği boğazın güzelliği hayran kalmıştım fakat kış aylarında nasil onu bilmiyordum ayrıca doktor meseleside kotuymus istanbula gitmek gerek oyleyse uzmanlık gerektiren konularda.

daha çok var ya sinir oldum

jandarma 9 kara kuvvetleri 8 haziranmış

selam canım nasıl gidiyor
Davetiye telaşı kuzum sabah bi çıktım anca eve geldim açlıktan ölüyoruuuummm elbisemi de dün beğendim terzilik işleri var yarınada tekrar onu yaptırmaya gideceğim sonrada ayakkabı telaşı, çiçek telaşı sardı pazar gecesi inşallah aşkıma 10 ay üzerine kavuşuyorum.. Sonunda görebileceğim çook mutluyum. Fakat günler geçmek bilmiyor biran önce gelsee çook özledim. Telaşlardan daha heyecanımı yaşayamıyorum :) sen ne yapıyorsun tatil hazırlıkları mı ? Bu arada neydi günden güne tarihi erteliyorlar şaka gibi..

kendin ettin kendin buldun onca şeyle uğraşmak sana kaldı hemencecik takıverseydiniz bi günde kalan günler de taze nişanlınla gezerdiniz fertik fertik neyse işin şakası şimdiden hayırlı olsun canım umarım çoooookkk mutlu olursunuz

Sağoll canım benim öyle dedinya biranda sanki düğünüm oluyormuş gibi hissetim hiç sorma zamanı geriye alabilsem aslaa salonda istemezdim ne zormuş anaam :) sabırsızlanıyorummm biran önce sayılı gün gelseeee :)

O işi de hemen halledingitsin ya ne gerek var beklemeye nişanlılık çok uyuz bi süreç hele ki nişanlıyken daha çok üstüne düşen ailen varsa. Aman laf söz olmasın, aman yanlış bişi yapmasınlar ayrılırlarsa duyulur, aman çok gezmeyin ölüm ölüm öldürürler insanı

Allahtan o konu hakkında öyle değiller de, nişanlıyken yanına tek göndermeyi kabul etmeyen bir ailem var.. diğer konular da herşeyde iyiler tek sıkıntım bekar evine tek gitme, elalem duysa ne düşünür, hiç çevrende gördün mü bir kızın taa bekar erkeğin yanına tek gittiğini görüşünü savunan bir ailem var.. anlayacağın nişanlılık dönemim de iğreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenç geçecek tabii atanamazsam öyle... inşallah atanırsam inatlarına diyeceğim anne baba ben şuan nişanlımla tatile gidiyorum diye.. içimde uktedir yanii.. sankii yanına gitsem bir şey olacakta tövbe tövbee. allahım sinir oluyorum. onların yüzünden 10 aydır görüşemiyoruz benim ki zaten iş güçten gelemiyor bende gidemiyorum derdim büyük benim yaa oof sevgiliyken aman çok gezme ya olmazsa muhabbetleri vardı.. şimdi nişanlıyken daha demezler.. valla bıktım yaa hayattan da bezdim şu aile yanından gitsemde rahat rahat özgürlüğün tadını çıkarsam insanın zoruna gidiyor 24 yaşına gireceğim nişanlımın yanına kafama esince gidemedikten sonra ne anladım yanii.. meslek sahibi olunca anca rahat ederim kimse hesap soramaz.. off o işi keşke halledebilsem atansam kolayda bu durumda zor eminim ondada aaaa düğün olmadı yanına gitmeyin derler.. haha bende onları öcü gibi tanıttım da bu konuda katılar yoksa diğer yönlerden rahatım iyilerdir. tek derdim bu insan yapmak istedikten sonra herşeyi her yerde yapar yani gitsem ne değişecek insanın içinde olduktan sonra mekan fark etmez.. işte tipik karadeniz insanıı

Son düzenleme:

Ben gidiyordum ya hem de trabzonlu bir örneğin var
Anlıyorum seni sonuçta çevre belli biri duysa diğerine derken yayılır hemen.
mesela ben de ankara ya giderdim dedemler falan bilmezdi oraya gittigimi

Ben gidiyordum ya hem de trabzonlu bir örneğin var
Anlıyorum seni sonuçta çevre belli biri duysa diğerine derken yayılır hemen.
mesela ben de ankara ya giderdim dedemler falan bilmezdi oraya gittigimi
Evett canım bu da canımı sıkıyor. Yine sevgiliyken falan 2 defa gittim ondada bazı insanlara tura gidiyorum dedim. Çok sıkıcı bir durum istediğim zaman gidememek . Diğer her konuda modern zihniyete sahiptirler fakat konu karsa gitmek olunca erkek evine bekarken gittiğini biri duysa ne biçim anası babası var derler zaten sokakta biri elele görse hemeeeen yetiştirir ooo kızının yanındaki kimdi diye. Annemde hemen haberimiz var erkek arkadaşı diye cevap verir.. İnsanların işi gücü yok resmen pusuya yatmışlar. İnşallah atanırım yoksa nişanlılık dönemimde sevgililik dönemimden farksız olacak gibi . Üni. Arkadaşlarım başbaşa gidiyor ediyor diye yavaştan zeminin hazırlıyorum . Umarım atanırımda rahat rahat görüşürüm atandığımda problem etmezler etselerde umrumda olmaz.

Ya o konuda aileye hak vermek gerek aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…