Asker Eşleri

Orası öylede ben sevdamdan ölüyoruuumm 10 ay oldu görüşmeyeli çok zooor çook inşallah pazar gecesi gelecek fakatt günler geçmek bilmiyor şu sayılı gün bi gelemedi gitti. Dokuz doğurdum

Canım anlıyorum seni de zaten ben
Haydi bakalım kavuşun hayırlısıyla ben de gecen persembe geldim annemin yanina istanbula bu aksam esim yarin halledersen isini cumaya kalmaz persembe gelirsiniz dimi diyor. Gözünde tütüyormuşuz.
hadi be dedim ben değilimdir o kızındır gözünd3 tüten

sanki yapmak istesen bişiler illa evine gitmeyi mi beklicen bi saate bakar iş yani, bu kadar sıkmanın da bi anlamı yok bence. bazı çiftler nişanlıyken evliliğin stresinden uzak miss gibi her yere geziyorlar birlikte vakit geçiriyorlar çok özendim hiç öyle olamadım nişanlandık 1 ay sonra benimkinin görevi çıktı zaten gitti üç beş ayda bir gelirdi onca yoldan onda bile rahat vermezlerdi .

Hahah ee tabi çocuk olunca ister istemez eşler ikinci planda kalıyor hahah şala bir yana illa ki senide özlemiştir :) şimdi çocuk olun
bende eminim kii aynılarını yaşayacağım benim garibimde nişanlandıktan sonra artık istediğin gibi gelebilirsin yanıma diyor.. Ahh ahh bilseki zehir edecekler bana benim arkadaşlarım öylee hepsi nişanlıyken şehir şehir gezdiler bende şuanda onlara imreniyorum.. Allahın izniyle atanmaktan başka çarem yok yoksa ebedi görüşemeyiz. Zaten istediği vakit gelemeyecek helede düğün seneye izinlerine dokunamaz bile 1 günü bile değerli ooff offf ne yapacağım hiç bilmiyorum. Saçma sapan zihniyetler iştee ne yaparsın.

biraz direteceksin canım mecbur çünkü ben sessizdim resmi nikahımız vardı yine de göndermedi annem, keşke dinlemeseymişim diyorum şimdi. nikahlı kocamın yanına gidemedim

Özlemiştir tabi yatakta bile yatamıyor bensiz :))
Azıcık olumlu düşün hep üzgün kafa sallama...
bir yolu olur elbette...

biraz direteceksin canım mecbur çünkü ben sessizdim resmi nikahımız vardı yine de göndermedi annem, keşke dinlemeseymişim diyorum şimdi. nikahlı kocamın yanına gidemedim
ayyyy kuzumm benim annemdee seninkiyle aynı kafada ben nikahlı olunca giderim ederim diye düşünüyorum fakat annem kesin der ki düğün olmadı. sinir oluyorum zaten resmi nikah var daha ne karışırlar anlamış değilimm en önemlisi resmi nikah.. düğün eğlencele amaçlı birşey saçmalıkk resmi nikah var kocanın yanına gidemiyorsun sebep ise aaaa kızım düğün olmadı ben birde benimkilerle inatlaşıyorum onlarda benimle inatlaşıyor.. off yaa vallahi zehir edecekler ama yemin ettim hayırlıısyla atanayım asını yapacağım onlara arayacağım annnee biz X ile şuanda yoldayım tatile gidiyoruz diye. zoruma gidende ağustosta 24 olacağım halen daha birilerinden izin almak için uğraşıyorum.. benim kuzenim eşiyle evlenmeden önce antalyaya tatile gitmişti herkes bana diyor hiç X'in memleketine gittin mi diye benimde gariban gibi boynum bükük yoo diyorum herkes diyor gidip yaşadığı evi görseydin iyi olurdu dediler. annemde diyor ki nişanlanmadan ne sıfatla gidecek ayıp olur adı konulsun hepimizi davet ediyorlar diyor siiiniiiiiiiiiiiiiiiiiir oluyorummm kuzenimin askeriliği bitiyor sözlüsü gitti sürpriz yaptı sonradan teyzemlerde gitti. anneme diyorum ne kadar güzel kızın ailesine bak kızına izin vermişler taaa bingöle gitti diyorum bu sefer annemde ne güzel bak kuzeninin yanına gitmiş kız diyor bende sen olsan izin vermezdin diyorum.. ama kardeşime özgür ruhlu davransınlar hesabını soracağım içimde ukte kaldı kardeşimde 23 olsun görürüm kii sevgilisinin yanına gitmiş anneeeeeeeeeee bana onca şey yaptınızz bu kızı niye yolladınız diye yüzlerine vuracağım varyaaa içimde yara oldu resmen

Özlemiştir tabi yatakta bile yatamıyor bensiz :))
Azıcık olumlu düşün hep üzgün kafa sallama...
bir yolu olur elbette...
HAHAHAHA sen biraz daha uğraştır kocişini :) adam 1 hafta dayanamamış ahh ahh zor ya atanamazsam işkence gibi gelecek koskoca 1 yıl atanırsam zaten birşey demezler.

HAHAHAHA sen biraz daha uğraştır kocişini :) adam 1 hafta dayanamamış ahh ahh zor ya atanamazsam işkence gibi gelecek koskoca 1 yıl atanırsam zaten birşey demezler.

Hafta sonu aöf sınavlar var yoksa uzatirdim hem kv geliyor cuma günü.
özel okulda çfalan calissan atanamazsan

Hafta sonu aöf sınavlar var yoksa uzatirdim hem kv geliyor cuma günü.
özel okulda çfalan calissan atanamazsan
aöf var ne yazık kiiii.. özel okul olsa trabzon yeni bir sürü açılıyor iş bulma imkanım var amaa aile yanında kalacağım eee o zaman yine görüşmem zorlaşacakkk !!!!!!!!!!! en mantıklısı atanmak :)

bence nişanlanmadan hiçbir şey bilmemek asıl tehlikeli, nişandan önce herşeyi görüp öğreneceksin sonra tamam dersen nişanlanacaksın bizde nişan bozulunca bile saçma sapan tepkiler veriyor insanlar sanki evlenmişsin gibi o yüzden emin olmak çok önemli. ama gel gör ki ülkemizde istiyorlar ki evlenene kadar konuşmak görüşmek öpüşmek gezmek olmasın, evlenince bunlar pat diye birden oluversin. yani benim evimden gitsin de ne yaparsa yapsın. düşününce aslında çok can sıkıcı, mesela ben bekarken saat 10da çok nadir dışarda olurdum ama evlendikten sonra ailemin yanına geliyorum 10-11 ablamla geziyoruz arkadaşlarımla geziyoruz yanımda eşim olmadığı halde kimse gık demiyor. e hani siz benim güvenliğimi düşünüyodunuz?

sen yat kalk kpss çalış canım :) hem branşın gereği sanırım çok kötü bi okula da düşmezsin yani ücra köylere filan en azından

Bizim aileler geri kafalı . Ya düşünmeleri lazım insanlar sokakta neler neler yapıyor illa yalana itecekler. Benim ki geçen yaz yanıma gelmişti saat 9 dışarı çıkacağız benimkiler izin vermedi rezil oldum çocuğa.. Sonra sabah 9 gibi buluşuyoruz ondada laf ediyordular sabah sabah ne hemen gidiyorsun az otur diyorlardı şaka gibiii çocuk benim için 3 günlüğğne gelmiş bana bebek muamelesi yapıp çıkarmıyorlardı saat akşam 9 oluyor emen telefon ediyorlar gel diye kaç defa rezil ettiler beni ertesi gün oluyor bana saat 6 da ev ol demişlerdi sabah 9da buluşuyorduk akşam 6 da ben eve gidiyorum benimki bilmediği şehirde bensiz kalıyordu iştee insanda düşünce olacak insan der ki çocuk gelmiş trabzona saat 6 da ne diye çellisti eve çağırıyoruz gezsin tozsun diyeceklerine on defa arıyorlardı kardeşimde arıyo ablaaa eve gel diyordu !!! Sanki hergün benimkiyle başbaşayımda eveeee gell !!! Rezil ettiker benii. Kardeşime bile öfkem vardı daha kendisi 18 yaşında sokaklara çıkıyo sevgilisi var kimse sesini çıkarmıyor bazen diyorum acaba üvey miyim diye yüzlerine dedim ayrımcılık yapıyorsunuz atanayımda kurtulayım bu evden diye kaç defa kapı çarptım gel gör ki benimkine bunları diyemiyorum içime ata ata ailemden kardeşimde. Nefret ettim insanın zoruna gidiyor çocuk muamelesi görmek 18 yaşındaki ergen sokaklarda arkadaşlarıyla takılıyor, benim ciddi düşündüğüm insan geliyor her akşaam zaaaart zaaart telefon eve gel geç olduu lan millet saat 7de dışarı çıkıyor ben ise 7 olmadan eve gidiyordum yemin olsun bunları yazarken gözlerim doldu ilk defa biriyle paylaştım hayatımı. Kardeşim yurtdışında her akşam skype açıyo bizimkilere. Diyor çok özledim bende dedim daha gideli 3 gün olmadı düştün ortalığa git gez dolaş ne diye kamera açıyorsun ben yerinde olsam aramam bile dedşn annemde evlen gir ben seni görürüm sonra ağlama evim diye dedi bende niye ağlayacakmışım hayatımın tadını çıkarmak varken dedim .. Diyorum ki nişandan sonra nişanlımla batuma giderim bana diyor hep birlikte gezelim bizde görelim batumu siz ertesi gün uzungöl sümelaya gidersiniz diyor allahım şook oldum. Nişan akşamı eğlenceye gideceğiz diye kaçıracam çocuğu yoksa başbaşa kalamayacaz bile !!! Ahh canım bir tek bizim aileler mi böyle off ya zoruma gidiyor arkadaşlarım nişanlıyken neler neler yaptılar ayrıca heeep evlendiler ahh ahh benimki niğdeye götürecekti annem daha ortada bir şey. Adı konulsun öyle git heep elalem önemli !!! İçimde herşey o kadar birikmiş kii şu evden gitsem dönüp ağlamam herles annemden nasıl koparım diyor ben isee göbek atardım ohh ben bitti işkence diye . Offf allahın izniyle atansamda gitsem yoksa allah korusun 1 yıl daha çekilmez.

sen yat kalk kpss çalış canım :) hem branşın gereği sanırım çok kötü bi okula da düşmezsin yani ücra köylere filan en azından
Kızzz allahın unuttuğu dağ olsuunn razıyımmm. Yeter ki atanayımdaaa bi ohhhhh desem çekilir dert değil en güzel yıllarım işkenceyle geçiyor..

evet seninkiler de pek fenaymış.. ne olursa olsun evini yine de özlersin ama özgür olmak güzel canım şurda sayılı zamanların kaldı nişandan sonra iyice koparsın zaten . atanırsın var gücünle yüklen kpss ye bu zamanlarını düşünerek

Nişan telaşı yüzünden ara verdim daha da toparlayamadıö sıkıca çalışmam gerek şunun şurasında ne kaldı

Ulytau ve elbereth61 nişan smokininde rugan ayakkabı alınacaz sizde kemeri Mat siyah mı olmalı yoksa Rugan mı yani parlak mı olmalı ? Ayakkabısıyla takım mı olursa daha iyi olur off karar veremedim gözümde de canlandıramafım fikirlerinizi alabilir miyim ? Takım elbisede. Parlak mı yoksa mat kemer mi daha hoş gözükür ?

mat olursa daha şık durur rugan kemer biraz eskide kaldı artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…