biz düğünde 22 gün almıştık beybiiii ama o zamanki bölük kmt adam gibi adamdı .. geçen yıl evlenen arkadaşlar balayı bile yapamadılar adam düğün yaptı üç gün sonra işe başladıKaracılar tek seferde ebedi 30 günü vermez :) kafalarıma göre izin dağılımını yapıyorlar saçmalıkk
Kuzım siz nerde balayını yaptınız. Birde işin garip kısmı bizim düğün işleri hep batıya denk gelecek acaba komutanı nasıl bir insan bilmiyoruz ki. Şansımıza ne gelirse :)biz düğünde 22 gün almıştık beybiiii ama o zamanki bölük kmt adam gibi adamdı .. geçen yıl evlenen arkadaşlar balayı bile yapamadılar adam düğün yaptı üç gün sonra işe başladı
antalyaya gittik biz canım, sorun çıkarmazlar muhtemelen diye düşünüyorum bide bi rütbe atlamış olarak gidecekler batıyaKuzım siz nerde balayını yaptınız. Birde işin garip kısmı bizim düğün işleri hep batıya denk gelecek acaba komutanı nasıl bir insan bilmiyoruz ki. Şansımıza ne gelirse :)
önemli değil canım ilk zaman üzgündüm de şuan iyiyim.
teşekkür ederim ..ben de fark etmiştim ama sormaya çekindim, geçmiş olsun...
günaydın kızlar
Günaydıınn
nasılsın elbereth bebeğin nasıl büyüdü mü :)
iyiyim :)
büyüyor dün 2 ay aşısı vardı 4 aşı birden 3ü iğne 1 i ağızdan baya huysuzdu şimdi daha iyi gibi en azından kucaktan bırakabildim uyurken.
sen nasılsın?
ben de iyiyim şuan için tek derdim şafak saymak, artık doğru düzgün bi aile yaşantımız olsun diye hevesle tayini bekliyorum :) 2 aylık ne de tatlıdır mis gibi kokar sevesim geldi şimdi
eşin 5. bölge yapmış heralde yine o kadar kötü bi yere vermezler, teşekkür ederimİnşallah en yakın zamanda alırsinız güzel haberi
Ben bu sene rahatım da seneye ben doğuya gideceğim :))
Tatlı tatlı geveze kime çektiyse
eşin 5. bölge yapmış heralde yine o kadar kötü bi yere vermezler, teşekkür ederim
huhu kızlar dört gündür nerdesiniiz
Ben şubat annelerinde takılıyorum buraya kimse yazmıyor kii
ben aynı evdeyim ders çalışıyorum bebişle geçiyor zaman işte
sen nerelerdesin
Bize tayin yok :) benim heycan bittitayin açıklanmasına son 13 gün çok heyecanlı