Asker Eşleri

Karacılar tek seferde ebedi 30 günü vermez :) kafalarıma göre izin dağılımını yapıyorlar saçmalıkk
biz düğünde 22 gün almıştık beybiiii ama o zamanki bölük kmt adam gibi adamdı .. geçen yıl evlenen arkadaşlar balayı bile yapamadılar adam düğün yaptı üç gün sonra işe başladı

Kuzım siz nerde balayını yaptınız. Birde işin garip kısmı bizim düğün işleri hep batıya denk gelecek acaba komutanı nasıl bir insan bilmiyoruz ki. Şansımıza ne gelirse :)

Kuzım siz nerde balayını yaptınız. Birde işin garip kısmı bizim düğün işleri hep batıya denk gelecek acaba komutanı nasıl bir insan bilmiyoruz ki. Şansımıza ne gelirse :)
antalyaya gittik biz canım, sorun çıkarmazlar muhtemelen diye düşünüyorum bide bi rütbe atlamış olarak gidecekler batıya

iyiyim :)
büyüyor dün 2 ay aşısı vardı 4 aşı birden 3ü iğne 1 i ağızdan baya huysuzdu şimdi daha iyi gibi en azından kucaktan bırakabildim uyurken.
sen nasılsın?

ben de iyiyim şuan için tek derdim şafak saymak, artık doğru düzgün bi aile yaşantımız olsun diye hevesle tayini bekliyorum :) 2 aylık ne de tatlıdır mis gibi kokar sevesim geldi şimdi

Dun tayin subeyi aramis ayin 15inde aciklancak drmisler. Yahu dalga mi geciyolar

ben de iyiyim şuan için tek derdim şafak saymak, artık doğru düzgün bi aile yaşantımız olsun diye hevesle tayini bekliyorum :) 2 aylık ne de tatlıdır mis gibi kokar sevesim geldi şimdi

İnşallah en yakın zamanda alırsinız güzel haberi
Ben bu sene rahatım da seneye ben doğuya gideceğim :))
Tatlı tatlı geveze kime çektiyse

Merhaba kizlar sizlere cok onemli bisey danismak istiyorum.
Guvenlik soruşturmasi nedir nasildir? Hicbiyerde kesin bilgi bulamadim. Erkek arkadasim askeriyede bende kamuda memurum. Evlenmeye karar verdik ancak benim annem kara çarşafli ve guvenlik sorusturmasinda bunlar sorun olur mu? Annemin kiyafeti yuzunden sevgilimin mesleginden olmasini istemem.
Lutfen bilgilerinizi tecrubelerinizi paylasir misiniz cok caresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…