Asker Eşleri

Merhaba kizlar sizlere cok onemli bisey danismak istiyorum.
Guvenlik soruşturmasi nedir nasildir? Hicbiyerde kesin bilgi bulamadim. Erkek arkadasim askeriyede bende kamuda memurum. Evlenmeye karar verdik ancak benim annem kara çarşafli ve guvenlik sorusturmasinda bunlar sorun olur mu? Annemin kiyafeti yuzunden sevgilimin mesleginden olmasini istemem.
Lutfen bilgilerinizi tecrubelerinizi paylasir misiniz cok caresizim

herhangi bir cemaat tarikat olayı yoksa sorun olacağını sanmam. sivil jandarmalar gelip muhtara imama bakkala vs sizin hakkınızda sorular soruyor komşulardan bilgi alıyor soruşturma olayı böyle. yani biri atıyorum nakşibendi tarikatından nur cemaatinden filan derse o zaman sıkıntı olur.

Bize tayin yok :) benim heycan bitti

aa öyle mi nereden öğrendiniz

ben yeni konu vereyim tayinler haziran 8 e kaldı diyor herkes

tayin bu sene benim kinum değill...
ama seneyi düşündükçe heyecanlanıyorum ben de siz bu sene meraktasınız ben seneye bakalım ne olacak...
sayma sayma sayınca geçmiyor günler son güne gelince hele. Saymayı bırak zaman da çabuk geçer bi bakmışsin açıklanmış

tayin bu sene benim kinum değill...
ama seneyi düşündükçe heyecanlanıyorum ben de siz bu sene meraktasınız ben seneye bakalım ne olacak...
sayma sayma sayınca geçmiyor günler son güne gelince hele. Saymayı bırak zaman da çabuk geçer bi bakmışsin açıklanmış

saymıyodum da kendimi 22 mayısa şartlamıştım öyle arada aklıma geliyodu öğrenince bi bozuldum :KK47:

saymıyodum da kendimi 22 mayısa şartlamıştım öyle arada aklıma geliyodu öğrenince bi bozuldum :KK47:

:)) jandarmayı da hazoran sonuna atmışlar demişti kimdi hatırlamıyorum. Arkadaş gidecek ondan merak ediyorum onu da ben.
sen çalışyor muydun? (Konuyu degistirdim)

:)) jandarmayı da hazoran sonuna atmışlar demişti kimdi hatırlamıyorum. Arkadaş gidecek ondan merak ediyorum onu da ben.
sen çalışyor muydun? (Konuyu degistirdim)

onu da ben dedim :KK70: sürekli değişiyor onlarınki de bu sefer de haziranın 9unda açıklanacak diyo havacılarınki de cuma günü açıklandı kaldık biz böyle 2 ay sonra taşınıyoruz ama nereye belli değil
çalışıyorum sağlık personeliyim canım

onu da ben dedim :KK70: sürekli değişiyor onlarınki de bu sefer de haziranın 9unda açıklanacak diyo havacılarınki de cuma günü açıklandı kaldık biz böyle 2 ay sonra taşınıyoruz ama nereye belli değil
çalışıyorum sağlık personeliyim canım

Sen bayaa takiptesin ben de senden öğrenip soruyorum eşime :))
Amann o da kötü ya ev toplamak en çok gözümü korkutan.

Sen bayaa takiptesin ben de senden öğrenip soruyorum eşime :))
Amann o da kötü ya ev toplamak en çok gözümü korkutan.

bizim evimiz eşyalı neyse ki yine toplanacak ufak tefek şeyim çok ama tabi ki yine de tamamen taşınmak gibi yorucu olmayacak :))) inanılmaz sıkıldım biri yalandan yarın açıklanıyor dese ona bile sevinicem yani

bide doğuya yollarken yok orda arkadaşlık çok güzel olur , yeriniz güzel olmasa da dostluğunuz iyi olur filan diye gönderen arkadaşlar vardı peeh. hepsi de bi acayip

bizim evimiz eşyalı neyse ki yine toplanacak ufak tefek şeyim çok ama tabi ki yine de tamamen taşınmak gibi yorucu olmayacak :))) inanılmaz sıkıldım biri yalandan yarın açıklanıyor dese ona bile sevinicem yani

bide doğuya yollarken yok orda arkadaşlık çok güzel olur , yeriniz güzel olmasa da dostluğunuz iyi olur filan diye gönderen arkadaşlar vardı peeh. hepsi de bi acayip

Evet öyle diyorlar hep doğu için.
Görmesem he diyeceğim. Babam da polis benim dışarıdan iyi içeriden hep dedikodu

Evet öyle diyorlar hep doğu için.
Görmesem he diyeceğim. Babam da polis benim dışarıdan iyi içeriden hep dedikodu

aynen öyle ama ben dedikleri gibi iyi arkadaşları göremedim neyse ki çalışıyorum yoksa daha kötü olurdum sanırım. eşi olmayınca insanın sosyalliği de bi yere kadar oluyo ondan çok sıkıldım sanırım, arkadaşlar genelde evli oluyorlar eşsiz görüşülmüyo eş olmayınca da kalıyosun öyle

Merhaba kizlar sizlere cok onemli bisey danismak istiyorum.
Guvenlik soruşturmasi nedir nasildir? Hicbiyerde kesin bilgi bulamadim. Erkek arkadasim askeriyede bende kamuda memurum. Evlenmeye karar verdik ancak benim annem kara çarşafli ve guvenlik sorusturmasinda bunlar sorun olur mu? Annemin kiyafeti yuzunden sevgilimin mesleginden olmasini istemem.
Lutfen bilgilerinizi tecrubelerinizi paylasir misiniz cok caresizim

daha önce miting vs bir olaya karıştınız mı diye bakarlar. kıyafet konusuyla alakalı değil.

X