ayyyy kuzumm benim annemdee seninkiyle aynı kafada ben nikahlı olunca giderim ederim diye düşünüyorum fakat annem kesin der ki düğün olmadı. sinir oluyorum zaten resmi nikah var daha ne karışırlar anlamış değilimm en önemlisi resmi nikah.. düğün eğlencele amaçlı birşey saçmalıkk resmi nikah var kocanın yanına gidemiyorsun sebep ise aaaa kızım düğün olmadı
ben birde benimkilerle inatlaşıyorum onlarda benimle inatlaşıyor.. off yaa vallahi zehir edecekler ama yemin ettim hayırlıısyla atanayım asını yapacağım onlara
arayacağım annnee biz X ile şuanda yoldayım tatile gidiyoruz diye. zoruma gidende ağustosta 24 olacağım
halen daha birilerinden izin almak için uğraşıyorum.. benim kuzenim eşiyle evlenmeden önce antalyaya tatile gitmişti
herkes bana diyor hiç X'in memleketine gittin mi diye benimde gariban gibi boynum bükük yoo diyorum
herkes diyor gidip yaşadığı evi görseydin iyi olurdu dediler. annemde diyor ki nişanlanmadan ne sıfatla gidecek ayıp olur adı konulsun hepimizi davet ediyorlar diyor siiiniiiiiiiiiiiiiiiiiir oluyorummm
kuzenimin askeriliği bitiyor sözlüsü gitti sürpriz yaptı sonradan teyzemlerde gitti. anneme diyorum ne kadar güzel kızın ailesine bak kızına izin vermişler taaa bingöle gitti diyorum bu sefer annemde ne güzel bak kuzeninin yanına gitmiş kız diyor bende sen olsan izin vermezdin diyorum.. ama kardeşime özgür ruhlu davransınlar hesabını soracağım içimde ukte kaldı kardeşimde 23 olsun görürüm kii sevgilisinin yanına gitmiş anneeeeeeeeeee bana onca şey yaptınızz bu kızı niye yolladınız diye yüzlerine vuracağım varyaaa içimde yara oldu resmen