Asker Eşleri

Bizde de il emrinde. Dilekcende belirttigin ilceye ciktin dimi?
Ya uyuzluk yapmazlar heralde.. Gerci bizde isler pek belli de olmaz mubarek herkes terelelliii
İlçeyi belirtmedim belirtsen de genel sekreterlik kafasına göre atıyor zaten, evlilere daha olumlular benim eş tayinim tam atama zamanına denk geldi atananlardan bekar olanları ilçeye verdiler eşi merkezde veya ilçedeyse ona göre yerleştirdiler. Özellikle sordular eşin nerede görev yaptığını

Ooff ne güzel mesleğiniz var bende kpss'ye girecem off yaa inşallah bende atanırımda çalışan hanımlar kervanına katılırım böyle sizin yazdıklarınızı okuyunca nasıl imrendim

Yok tatlım bu yıl mayıs 27sinde nişan, 2016 tayin dönemi düğün düşünüyoruz nişanda herşey konuşulur elbet.. bizimkine kalsa yazın nikahlanalım diyor geldiklerinde o mevzuda elbet konuşulur. Nede olsa 2016 ocak ayında izinleri yenileniyor bu sefer kendi izni artı mazeret iznini kullanırsa yeter bize. Bu yurt dışına çıkma konusunda sorun çıkarırlar mı?

Bizde tayin donemi yok cok sukur istedigin an verebilirsin dilekce.. İnsallah benim islerde yolunda gider:)

Ooff ne güzel mesleğiniz var bende kpss'ye girecem off yaa inşallah bende atanırımda çalışan hanımlar kervanına katılırım böyle sizin yazdıklarınızı okuyunca nasıl imrendim
İnşallah sende atanirsin canim benim :-* Allah hayirli insanlarla karsilastirsin hep boyle dua et. Ben atanayim da kimseyi sallamam diyodum simdi bizimkinn tayini ciksa da benimkide ciksa kurtulsam surdan diyorum..

Ya Ulytau ozel bisey farkindayim ama hersey yolunda mi? İmzanda bisey yaziyodu kaldirmissin.. İyi haberlerini ver bize

İnşallah sende atanirsin canim benim :-* Allah hayirli insanlarla karsilastirsin hep boyle dua et. Ben atanayim da kimseyi sallamam diyodum simdi bizimkinn tayini ciksa da benimkide ciksa kurtulsam surdan diyorum..
Bende var ya hayırsız olsa da atanayım yeter ki.. evde kös kös oturup ders çalışmayayım diye dua ediyorum cidden mesleğim olsun 10 yıl doğuda yaşarım yani.. mezun olalı haziranda 1 yıl olacak sabrım kalmadı.. bunun etkisi bir nevi hani ailem diyelim.. ha deyince karsa gidemiyorum rahat rahat yanına giderim.. ayaklarımın üzerinde durmak %50 ise karsa gitmekte %50 benim için ben 2. sınıftayken 4. sınıfta olan bir arkadaşım şubat atamasından kars hemde sarıkamışa atanmışş kızın fotoğraflarına bakınca nasıl gözlerim doluyor

Bende hep olsun istedim. Atama olsun hersey duzelir hersey mukemmel olur sandim. Atanmisim maasimi alip gecerim milleti takmam diyodum ama oyle olmuyomus. Atandim hemde ilk tercihime memleketime.. Ama oyle insanlarla karsilastim ki 3. Ayimda istifa etmeyi dusunuyodum. İnsana oyle seyler yapiyolar ki sikayet edemiyosun it itin kuyruguna basmaz, ayrica karsindakiler yillarin kurtu ben daha yeniyim kimse inanmaz falan.. Cok zor.. Bu pskljiden 1. Yilimda kurtuldum. Ama o ara cok caresizdim benimki neredeyse gelip vurucakti adamlari..
Herneyse kisaca dualarini tam et. Nolursa olsun deme.. Hersey en iyi sekilde en guzel sekilde olsun de

hadi yaa demek ki bir şeyi diretince hayırlısını istemeyince böyle engellerle karşılaşıyorsun.. bende senin atanmadan önceki halin gibi düşünüyorum.. hiç diğer açıdan düşünmedim. yaşadığım şehir işkence olur böyle olur diye kafa yormaktansa hep maaşımı alırım cumadan otobüse atlar gezerim ederim.. güzel güzel dersime girerim.. heep hayal kuruyorum demek ki gerçeklerle yüzleşince daha farklı oluyormuş.. canım sende öğretmen miydin ?

bilmiyorum ki genelkurmaya gidip ordan onaylanması gerekiyormuş izinlerin muhtemelen uzun sürer ama sanırım sorun olmaz devrelerinden biri var her yıl gidiyorlar eşiyle yurtdışına sorun olsa onlar sık sık çıkamazdı heralde.

Bizde tayin donemi yok cok sukur istedigin an verebilirsin dilekce.. İnsallah benim islerde yolunda gider:)

bizde de öyle benimki denk gelmişti

Ya Ulytau ozel bisey farkindayim ama hersey yolunda mi? İmzanda bisey yaziyodu kaldirmissin.. İyi haberlerini ver bize

2 haftadan fazla oldu malesef düşük yaptım canım

10 gün kış izni biz de yeni kullandık mantıklıdır tabi.
dügün zamanı 10 gündü sanırım evlilik izni var zaten.
20 gün de normal izin + 2 gün yol izniyle 1 ay izinliydi eşim düğün zamanı.

Geçmiş olsun canim.. Ne diyecegimi bilemedim.. Kusura bakma hatirlatip uzduysem

10 gün kış izni biz de yeni kullandık mantıklıdır tabi.
dügün zamanı 10 gündü sanırım evlilik izni var zaten.
20 gün de normal izin + 2 gün yol izniyle 1 ay izinliydi eşim düğün zamanı.
Karacılar tek seferde ebedi 30 günü vermez :) kafalarıma göre izin dağılımını yapıyorlar saçmalıkk

En iyisini yapıyorlar oohh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…