Asker Eşleri

Canim batida da olsan sehir disina cikarken garnizon terk belgesi almak zorunda.. Benimki batida o da aliyor. Ani bisey olsa acilen işe cagirilma olasiliklari oldugu icinmiş

Benimkine demişler özel hastaneye gittiğin gibi para ödersin bizden sevk almadan gitme demişler dur derim ben ona :) bu da sanıyor ki 90 falan ödeyecek :) haaa birde egm girişleride yasakmış bu doğru mu? Geçen yaz trabzona geldi kuzeni trabzonda polis egm'ye davet etti gidemedi .dedim gitsene diye yok olmaz askeri personelin emniyete girmesi yasak soruşturma açarlar ceza alırım dedi anaam biz daha tr . İçi izinlerle boğuşuyoruz yurt dışına çıkmak istesek yandık

yok ayol muayene parası neyse onu öder özele gitmesin diye demişlerdir , egm girişi neden yasakmış onu da ilk defa duydum kars harbiden kafasına göre yurtdışına gitmek için genelkurmaydan izin alcan ohooo

mutlaka at canım :) :) sen karsa geldiğinde haber ver denk gelirse orda buluşuruz yine
Aaa süper olur hayırlısıyla atanırsam rahat rahat giderim yoksa atanamazsam ailem nişanlıykende evine tek yollamaz eskiden orda komutanının sevgilisi bunlarla aynı evde kalıyordu kızın bahanesiyle gidiyordum şimdi evde kız mız yokken ailem yollamaz hayırlısıyla atanırsam Zaten heeep karstayım (inşallah) görüşürüz , en kötü ihtimal batıda

yok ayol muayene parası neyse onu öder özele gitmesin diye demişlerdir , egm girişi neden yasakmış onu da ilk defa duydum kars harbiden kafasına göre yurtdışına gitmek için genelkurmaydan izin alcan ohooo
O zamam bizim balayı yatışşşş diyorumya kars neler demiş çocuk egö ye giremedi korkudan allahımm bu kars yok mu kars hep doldurmuşlar :)

sen de evde kız var dersin ne olmuş ya da yap resmi nikahı gitsin

yapalım ölelim mi o değil de madem bu kadar yakın neden kesin bi tarih söylemiyolar ki ne zaman açıklanacağına dair
Aradilar tayin subeyi de bu hafta aciklancagini soylediler.. Kiz biz daha baslayamadik bile yoktayiniydi yok bilmem nesiydi diye bi baslasak devami gelecek

Aradilar tayin subeyi de bu hafta aciklancagini soylediler.. Kiz biz daha baslayamadik bile yoktayiniydi yok bilmem nesiydi diye bi baslasak devami gelecek

açıklansın da hepsini bi seferde yaparsınız eş asker olunca herkes anlayışla karşılar, biz nikah yapacağımız zaman bile memur dedi ki en erken yer 2 ay sonra şuanda yapamayız eşim ben askeri personelim hemen nikahı yapıp göreve gitmem lazım diyince 2 gün sonrasına gün aldık nikahı kıydık kocam uçtu

Hahaha iyiymis ya o zaman.. Senin tayinin ne kadar zamanda cikti? Cabuk cikar diyolar ama ne kadar cabuk. Bide ayni ilceye nokta atisi yapiliyo dimi. Beni ayni il icinde uzak bi ilceye verirlerse diye korkuyorum

Hahaha iyiymis ya o zaman.. Senin tayinin ne kadar zamanda cikti? Cabuk cikar diyolar ama ne kadar cabuk. Bide ayni ilceye nokta atisi yapiliyo dimi. Beni ayni il icinde uzak bi ilceye verirlerse diye korkuyorum

3 günde çıktı tayinim, ben sağlık bakanlığı personeliyim bizde atamalar il emrine oluyor ordaki genel sekreterlik hastaneye gönderiyor ama onlar da zaten eşine yakın neresi varsa oraya gönderiyorlar. 90 km kadar herhangi bir yere verme hakkı da var tabi uyuzluk ederse.

Bizde de il emrinde. Dilekcende belirttigin ilceye ciktin dimi?
Ya uyuzluk yapmazlar heralde.. Gerci bizde isler pek belli de olmaz mubarek herkes terelelliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…