- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 34
Canim batida da olsan sehir disina cikarken garnizon terk belgesi almak zorunda.. Benimki batida o da aliyor. Ani bisey olsa acilen işe cagirilma olasiliklari oldugu icinmişDiyorumya kars bambaşka bir yer kendi kuralı kanunu var resmi tatil perşembe cuma olsa, mesai haftasonu zaten yok yinede gelemiyor yok efendim şehir dışına çıkmadan haber edip izin alacakmış kendi izninden o günler sayılacakmış saçmalıklk allah aşkına batıda il dışına gitmek için izin mi alacağız ?? Sonuçta adamın resmi tatili var istediğini yapar ne diye şehir dışına çıkarsa kendi izninden alıyorsun..sonra devlet hastanelerine sadece akşamdan aciline görünebiliyorlar gündüz giderse para ödemek zorundaymış illa sevk kağıtları olacakmış. Saç ma lııkk . Yahu allah korusunda adam hastalansa ne yapacam ben gidip kışladan sevk kağıdı mı alacağım ne bu böyle..
Evet canım siz doğudan doğru gideceksiniz.. Keşke gelebilseydiniz ne iyi olurdu.. Olsun ben sana fotoğrafları atarım düşünmen yeter
Siniflara gore farkliymis :) bizimki mayisin ilk haftasisınıflara göre farklı mı bilmem de karacıların topyekün 22 mayıs galiba
Siniflara gore farkliymis :) bizimki mayisin ilk haftasi
Benimkine demişler özel hastaneye gittiğin gibi para ödersin bizden sevk almadan gitme demişler dur derim ben ona :) bu da sanıyor ki 90 falan ödeyecek :) haaa birde egm girişleride yasakmış bu doğru mu? Geçen yaz trabzona geldi kuzeni trabzonda polis egm'ye davet etti gidemedi .dedim gitsene diye yok olmaz askeri personelin emniyete girmesi yasak soruşturma açarlar ceza alırım dedigarnizon terk almadan çıkışı yasak canım tabi yine çıkan olmuyor mu oluyor ama yolun güvenli olmasına dikkat etmek lazım yolda bişey olursa onun için de soruşturma açılıyor rütbeli personele. sevksiz de muayene olabilir ne parası ödeniyormuş ben a'yı her zaman götürüyorum devlet hastanesine hiçbi şey de olmuyor para dediği şey 5 tl muayene parası mı
Ohoooooo tatilde bile rahatlık yok desene :SCanim batida da olsan sehir disina cikarken garnizon terk belgesi almak zorunda.. Benimki batida o da aliyor. Ani bisey olsa acilen işe cagirilma olasiliklari oldugu icinmiş
Kesin degil işte.. Yedeklerde ilk sirada.. Tayi. Olurum diye dusunuyo ama bence olmayacak :) benim gidemeyecegim yer olmasin da diger tum ihtimallere raziyimoo hadi bakalım siz kesin tayinci misiniz
Benimkine demişler özel hastaneye gittiğin gibi para ödersin bizden sevk almadan gitme demişler dur derim ben ona :) bu da sanıyor ki 90 falan ödeyecek :) haaa birde egm girişleride yasakmış bu doğru mu? Geçen yaz trabzona geldi kuzeni trabzonda polis egm'ye davet etti gidemedi .dedim gitsene diye yok olmaz askeri personelin emniyete girmesi yasak soruşturma açarlar ceza alırım dedianaam biz daha tr . İçi izinlerle boğuşuyoruz yurt dışına çıkmak istesek yandık
Kesin degil işte.. Yedeklerde ilk sirada.. Tayi. Olurum diye dusunuyo ama bence olmayacak :) benim gidemeyecegim yer olmasin da diger tum ihtimallere raziyim
Aaa süper olur hayırlısıyla atanırsam rahat rahat giderim yoksa atanamazsam ailem nişanlıykende evine tek yollamazmutlaka at canım :) :) sen karsa geldiğinde haber ver denk gelirse orda buluşuruz yine
O zamam bizim balayı yatışşşşyok ayol muayene parası neyse onu öder özele gitmesin diye demişlerdir , egm girişi neden yasakmış onu da ilk defa duydumkars harbiden kafasına göre yurtdışına gitmek için genelkurmaydan izin alcan ohooo
Varmişikmalde eş götürülmeyen garnizon var mı ?
Ürkütüyosun beniO zamam bizim balayı yatışşşşdiyorumya kars neler demiş çocuk egö ye giremedi korkudan allahımm bu kars yok mu kars hep doldurmuşlar :)
Aaa süper olur hayırlısıyla atanırsam rahat rahat giderim yoksa atanamazsam ailem nişanlıykende evine tek yollamazeskiden orda komutanının sevgilisi bunlarla aynı evde kalıyordu kızın bahanesiyle gidiyordum şimdi evde kız mız yokken ailem yollamaz hayırlısıyla atanırsam Zaten heeep karstayım (inşallah) görüşürüz , en kötü ihtimal batıda
Varmiş
Pofff bu hafta aciklancaksa aciklansin yahu 19 mayis tatilinde biseyler yapariz 22 mayis cok uzak geliyo :)
Aradilar tayin subeyi de bu hafta aciklancagini soylediler.. Kiz biz daha baslayamadik bile yoktayiniydi yok bilmem nesiydi diyeyapalım ölelim mio değil de madem bu kadar yakın neden kesin bi tarih söylemiyolar ki ne zaman açıklanacağına dair
Aradilar tayin subeyi de bu hafta aciklancagini soylediler.. Kiz biz daha baslayamadik bile yoktayiniydi yok bilmem nesiydi diyebi baslasak devami gelecek
Hahaha iyiymis ya o zaman.. Senin tayinin ne kadar zamanda cikti? Cabuk cikar diyolar ama ne kadar cabuk. Bide ayni ilceye nokta atisi yapiliyo dimi. Beni ayni il icinde uzak bi ilceye verirlerse diye korkuyorumaçıklansın da hepsini bi seferde yaparsınız eş asker olunca herkes anlayışla karşılar, biz nikah yapacağımız zaman bile memur dedi ki en erken yer 2 ay sonra şuanda yapamayız eşim ben askeri personelim hemen nikahı yapıp göreve gitmem lazım diyince 2 gün sonrasına gün aldık nikahı kıydık kocam uçtu
Hahaha iyiymis ya o zaman.. Senin tayinin ne kadar zamanda cikti? Cabuk cikar diyolar ama ne kadar cabuk. Bide ayni ilceye nokta atisi yapiliyo dimi. Beni ayni il icinde uzak bi ilceye verirlerse diye korkuyorum
Bizde de il emrinde. Dilekcende belirttigin ilceye ciktin dimi?3 günde çıktı tayinim, ben sağlık bakanlığı personeliyim bizde atamalar il emrine oluyor ordaki genel sekreterlik hastaneye gönderiyor ama onlar da zaten eşine yakın neresi varsa oraya gönderiyorlar. 90 km kadar herhangi bir yere verme hakkı da var tabi uyuzluk ederse.