- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
Hah işte bende öyleyim sıkışınca amaan bu olsun derim sonradan pişman tabi malum bizim kuyumcular çarşısını bilirsin dünyanın kuyumcusu var seç beğen alBen de kesinlikle almayacağım dediğim alyansı almıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah işte bende öyleyim sıkışınca amaan bu olsun derim sonradan pişman tabi malum bizim kuyumcular çarşısını bilirsin dünyanın kuyumcusu var seç beğen alBen de kesinlikle almayacağım dediğim alyansı almıştım
Ahh be kuzum senin bahtında da doğuyu görmek varmış :) bi şanslı ben olacağıım demek ki Bak ya insanları kalpten götürecekmiş seninki zaten doğuda neden yine doğuya gidecek saçma değil mi Sabah olsun sorarım uyuyor şuanSor bakalim ne dicek :) ilk mezun oldugunds kandirdi herkesi.. Ailesine dogu cikti kurada dedi ailesi cok uzulmus, bana aynisini dedi ben cok sevindim hala annesinin yaninda anlatiyo hain.. Ohh deniz kenarinda kendi yillarca yasadi beni doguya goturecek tam tersi olaydi iyiydi
Simdi nasil utuluyosa utulesin yahu eli degmisken bana da gomlek pantolon utuleyiversin [/QUOTE][QUOTE1, post: 40784020, member: 574659"]Hahahah o muhabbetlere girince bende donup kalıyorum sonradan alışırsın.. Anaam bari izinlerde rahat bıraksınlar uuff bu askerlerde psikopatlık var yani yapışıyor.. Ee olsun o kadarda kafa mı dayanır onca şeye benimkide masaj yaptırıyor arıyorum meşgule atıyor masajdayım diyor keyif onlarda evlenince bakalım nasılmış hayat :) o kamuflajları ütülemek ayrı bir dert olsa gerekk :)
Benimki doguda degil ki :) akdenizde..Ahh be kuzum senin bahtında da doğuyu görmek varmış :) bi şanslı ben olacağıım demek ki Bak ya insanları kalpten götürecekmiş seninki zaten doğuda neden yine doğuya gidecek saçma değil mi Sabah olsun sorarım uyuyor şuan
Kızz ben kimle karıştırdım seni anaam sadece şehirleri karıştırdım aa tamam tamam hatırladımm kiminle karıştırdığımıBenimki doguda degil ki :) akdenizde..
Ev arkadaşı yok mu :) ohoo ne güzel kurulu bir düzeni var keşke sende hazır eve gelin gideydin üstelik akdeniizzzzBenimki kendi utuluyo kendi pisiriyo yiyo temizliyo da oh mis :) o keske hic duzenini bozmasa da bende bi kenarda yasasam gitsem ne guzel olurduuuuuu
Akdenizin antalya gibi can alici yerleri degil de yinede guzel yer tabi.. Eger cikmazsa oraya giderim belki.. Ev arkadasi var beraber saatlerce temizlik yapiyolar.. Corba ana yemek salata ve hatta tatlidan olusan aksam yemegi hazirliyolar evlendikten sonra beni terkedip o cocuga donerse sasirmicamEv arkadaşı yok mu :) ohoo ne güzel kurulugidicezeni var keşke sende hazır eve gelin gideydin üstelik akdeniizzzz
Nazar değmesin .. Süüüperr sen kaçırma bu çocuğu aman diyeyimmm.. İlerde sana yardımda eder ne güzeeel Bizimki eve ayakkabıyla giriyor bir şey unutuyor hoop ayakkabıyla girmeler falan filan.. Annesi tek kaldığında evi temizledi halıları yıkatmaya verdi anlayacağın evi mum gibi yaptı sonradan benim yanımda geldi ertesi gün annesi diyor burda 3 Gün kalır sarıkamışa geçerim evi batırmıştır sonkez düzenleyeyim dedi bende güldüm aman teyze ne batıracak daha yeni temizledin gitmene gerek yok dedim sonra benim ki aradı demezmi ev battı diye sonra neyse annesi gitti yanına beni arıyor ahh kızım evin halini görsen sanki ben temizlemedim sanki ben ütülemedim onca eşyayı eve geliyor ayakkabılarıyla içeriye girip öyle dolanıp odasına girerken çıkarıyor dedi tabii bende şarteller attı neeeee dedim aldım telefonu evlenincede mi böyle pasaklı olacaksın aferin sana dedim. İyice adam etmem lazım evin lambasını patlatmış sonra prizleri bozmuş yav çocuk elini dokunduğunu bozuyo pc donuyor diye yumruklamış onu bozmuş heep zarar duruyor.. Yemek içinde arıyormuş komutanı komutanı tarif edip garibim makarna yapıyormuş :) şimdi bir tane ev arkadaşı var onunla az buçuk bir şeyler yapıyorda çoğunluğu aldığı maaş dışarda yemeğe gidiyor anlayacağın kadın eli şart. Şimdi çok iyi anlıyor askerlerin nedene erkenden evlendiğini.. Belli bir düzen istiyorlar.Akdenizin antalya gibi can alici yerleri degil de yinede guzel yer tabi.. Eger cikmazsa oraya giderim belki.. Ev arkadasi var beraber saatlerce temizlik yapiyolar.. Corba ana yemek salata ve hatta tatlidan olusan aksam yemegi hazirliyolar evlendikten sonra beni terkedip o cocuga donerse sasirmicam
Anammm Allah sabir versin.. Bu ne yahu okurken ben kotu oldum.. Bizimki benim gece corapla uyudugumu ogrendi dalga geciyo pis diye.. Yeni corap giyiyorum halbuki usuyo ayagim napayimNazar değmesin .. Süüüperr sen kaçırma bu çocuğu aman diyeyimmm.. İlerde sana yardımda eder ne güzeeel Bizimki eve ayakkabıyla giriyor bir şey unutuyor hoop ayakkabıyla girmeler falan filan.. Annesi tek kaldığında evi temizledi halıları yıkatmaya verdi anlayacağın evi mum gibi yaptı sonradan benim yanımda geldi ertesi gün annesi diyor burda 3 Gün kalır sarıkamışa geçerim evi batırmıştır sonkez düzenleyeyim dedi bende güldüm aman teyze ne batıracak daha yeni temizledin gitmene gerek yok dedim sonra benim ki aradı demezmi ev battı diye sonra neyse annesi gitti yanına beni arıyor ahh kızım evin halini görsen sanki ben temizlemedim sanki ben ütülemedim onca eşyayı eve geliyor ayakkabılarıyla içeriye girip öyle dolanıp odasına girerken çıkarıyor dedi tabii bende şarteller attı neeeee dedim aldım telefonu evlenincede mi böyle pasaklı olacaksın aferin sana dedim. İyice adam etmem lazım evin lambasını patlatmış sonra prizleri bozmuş yav çocuk elini dokunduğunu bozuyo pc donuyor diye yumruklamış onu bozmuş heep zarar duruyor.. Yemek içinde arıyormuş komutanı komutanı tarif edip garibim makarna yapıyormuş :) şimdi bir tane ev arkadaşı var onunla az buçuk bir şeyler yapıyorda çoğunluğu aldığı maaş dışarda yemeğe gidiyor anlayacağın kadın eli şart. Şimdi çok iyi anlıyor askerlerin nedene erkenden evlendiğini.. Belli bir düzen istiyorlar.
Bak bak birde sana mı takılıyor ne güzel baksana çöplükte yaşamaktan nefret ediyor.. Bence askeriyede aşçı olmalıymış.. Ooff kıskandım şimdi anaaam benim ki yumurta kırmayı bilmez anca mangal yaksın başka bir işten anlamazz ne iyi sana mutfakta yardımcı olur hatta sen elini bile sürme madem zevk alıyor yemek yapmaktan aman bırak yapsın bir işten kurtuldun :) Bana kalırsa yapar adam resmen yemek yapma sevdalısı hoşuna gidiyor demek ki ahh ahh birazda benim aşkıma bulaştırsa hünerlerini :) bey efendi diyor yardımcı olurum diyede peeh hiç inanmıyorum :) skype da görüşüyorduk diyorum daha geçen gün şişe masanın üzerindeydi gene mi orda at şunları diye.. Şimdi hakkını yemeyeyim arada temizlik aşkı ev halkına vurunca yapıyorlar allah bilir nasıl yapıyorlardır kuzumun yanına gittiğimde evdekiler diyordu sırf sen gelecen diye süpürgeyi elinden düşürmedi toz aldı çamaşır yıkadı sildi odasını topladı bunada şükür diyorlardıı heeey gidi günler İlk evlerinde ne günlerim geçmişti özledimya içim buruk oldu Canım sen hiç evine gittin mi ?Anammm Allah sabir versin.. Bu ne yahu okurken ben kotu oldum.. Bizimki benim gece corapla uyudugumu ogrendi dalga geciyo pis diye.. Yeni corap giyiyorum halbuki usuyo ayagim napayim
Her yemegi biliyo zaten mutfak komutani ya. Ben yemek yapmayi ogreticem sana diyo.. Gecen bi yumurta yapti bana ben yumurtadan nefret eden insanim bayildimmm..
Dolabi fln cok duzenlidir, annesinin yanina gittiginde kiz kardesi bulasik yikamazken o annesine kiyamayip bulasik yikiyodu..
Yardim etceksin dersem inat yaparda guzelce istersem yapcagini soyluyo ama bilemiyorum :/
Kıızz bulmuşsun böyle adamıı daha ne istiyorsun azıcık bulaşıktan ne olur iştee ya ikili ilişkilerde bir taraf uyumsuz oluyor o kadar gömleğide ne yapacaksa her gün kamuflaj giyiyorlar :) sende yalandanda olsa cilve yap bulmuşsun böyle kocayı daha ne zorun varSen gelcen diye yapmasi cok guzel ama en azindan bi isik var :) benimkine tatli dilli olcanherseyi yaptirirsin ama ben 'bende isten geldim yorgunum sende surayi yap iste' derim ve hicbisey yyapmaz ahhh ahhh azcik isve cilve bileydim iki de tatli sozum olaydi her isi yaptirirdim da işte.. Gittim evine.. Dolaplari kurcaladim caktirmadan tum gomlekler tek tek utulenmis asilmis. Havlular bi yerde hepsi ayni hizada katlanmis katlanan kiyafetler yine ayni hizada.. Ben ona malzemeleri verdim o bana kaşarli tereyagli bi yumurta yapti mmhhhh.. Sonra evden cikarken ben sunu hallederken bulasiklari yika kalmasin orda hic sevmem dedi.. Ama bluzum su lekesi oluyo dedim yikamadim bende az değilim aslinda
Evlenince görürüm ben seni artık bulaşık mak. Var ama illa ki elde bir şey yıkarsınNot: bluzum su lekesi olmuyodu yagli yagli yumurta bulasigi yikamak istemedim
Ya yikarim aslinda bende titizimdir basak burcuyum hatta.. Ne kadar temiz olsa da tezgah cok temz degildi. Sahiplenemedim anasinin evinde yapiyorum her işi.. Kiz benden cok kiyafeti var.. En son ona bi kazak alayim dedim çok olunca bilememişim onda olanin neredeyse aynisini almişim.Kıızz bulmuşsun böyle adamıı daha ne istiyorsun azıcık bulaşıktan ne olur iştee ya ikili ilişkilerde bir taraf uyumsuz oluyor o kadar gömleğide ne yapacaksa her gün kamuflaj giyiyorlar :) sende yalandanda olsa cilve yap bulmuşsun böyle kocayı daha ne zorun var
Bu arada sensin uyumsuzKıızz bulmuşsun böyle adamıı daha ne istiyorsun azıcık bulaşıktan ne olur iştee ya ikili ilişkilerde bir taraf uyumsuz oluyor o kadar gömleğide ne yapacaksa her gün kamuflaj giyiyorlar :) sende yalandanda olsa cilve yap bulmuşsun böyle kocayı daha ne zorun var
Hadi yaa sinirden ağlamak üzereyiiimmm nişana 2 gün kala gelecek inanamıyoruuuuuummmmm rahat rahat halletmek varken iki ayağım bir pabuca girecek off yaa ooooooooooff
Benimkide 24 saat uyur veee ben deli olurum m deliii uufff bu askerlerde uyku hastalığı mı var acaba cidden sinirlerim bozuluyor evlenincede uyursalar yani kıyamet kopar o kadar kıyafeti ne yapacakmış .. giymeye fırsatları olmuyor kii turşusunu mu kuruyor Ne yapıyor bu erkekleri değiştirmek çok zor :) benimkinin romantikliğide arazide tatbikattaydılar füzenin üzerine ikimizin adını yazmış fotoğrafını çekip bana yolladı " aşkım bak adımızı göklere gönderdim nasıl " demez mii :) bende ona çok teşekkür ederim aklına uzun bir aradan sonra romantiklik geldi buna da şükür bunada razıyım yeter ki sen içinden geleni yap dedimYa yikarim aslinda bende titizimdir basak burcuyum hatta.. Ne kadar temiz olsa da tezgah cok temz degildi. Sahiplenemedim anasinin evinde yapiyorum her işi.. Kiz benden cok kiyafeti var.. En son ona bi kazak alayim dedim çok olunca bilememişim onda olanin neredeyse aynisini almişim.
Her guzelin bi kusuru var elbet.. her işi son dakikaya birakir. Yapcam der unutur 10 kez hatirlatmak gerek.. 24 saat kesintisiz uyuyabiliyo.. Romantik olma olasiligi bile yok. Acikca iste yine anlamiyo o derece :/