Asker Eşleri

Yerinde olsam kendi basima yuzuklere bi bakardim.. Begendiklerimin fotografini cekerdim geldiginde daha kisa surede halledersiniz :KK66:
Öyle inan tadı yok :KK43: davetiyemi bile Kendim beğendim sonra çeyizlerimi yavaştan hallediyorum hiiç tadı tuzu yok :KK43: sevdiceklerimiz olacak ki zevk alalım yaptığımız alışverişten :KK43: canım inşallah sen böyle olmazsın :KK43:

Bu hafta ici aciklancak zaten de biran once ogreneydim iyiydi :) gecen dedim yeni mezunlarin liste yayinlanmis, sen nerden duydun diyo.. Ben bilirim dedim korkuttum :KK70:
Hahaha burasıda olmasa birşeyden haberimiz olmaz :KK70: sayelerinde çoğu şeyi öğrendik.. Kuzum seninki mi karsı tercih etmişti karıştırmayayımda :)

Öyle inan tadı yok :KK43: davetiyemi bile Kendim beğendim sonra çeyizlerimi yavaştan hallediyorum hiiç tadı tuzu yok :KK43: sevdiceklerimiz olacak ki zevk alalım yaptığımız alışverişten :KK43: canım inşallah sen böyle olmazsın :KK43:
İnsallah canim da hani kafanda biraz sekillenir diye dedim yoksa zamanda kisitli ya kararsiz kalirsin :-*

Oyle bisey olursa kafayi yerim bununlada kalmam yillarca başina kakarim biliyorum huyumu.. En iyisi 2 hat kullancan.. İzinliysen acmican digerini
İşte o şekilde olmuyor döndüklerinde acısını illa ki çıkarırlar.. İzinlerini bile yiyorlar :KK43: daha iznini kullanmamışş kafalarına göre tarih veriyorlar şu gün X gidecek, X geldi mi sen gideceksin diyorlar saçmalıkk.. İzinlerini bir sonraki yıla kaydırmada yok.. Kars başlıbaşına sorunn ıııyyyyyyyykkkk nefreeeeet ediyorumm oradaann:KK62: senin dediğin bu taktik ikide bir arayan kaynanalar için kesin çözüm :KK66:

Yaaaaaa lütfeen şaka yapıyorum deee :KK61: 9 aydır yüzünü gördüğüm yok tatbikat olmasaydı erkenden gelecekti.. Zaten adamlar nişanlanacağını bildiği halde araziye çağırıyor:KK62: bende ne has sevinmiştim aöf trabzonda girer hemde doya doya hasret gideririm diye düşünmüştüm nişana kadar :KK61: Ooofff ayın 23ünde. Başlıyorsa 24ünde biter zaten kars trabzon otobüsü tek sefer saat 13:00 da eeee bir daha gelmesi kalıyor ayın 25 ine... 27si zaten nişan:KK61::KK62: delireceğim arkadaşşş... Ailesi erkenden gelecek benimki piyasada yoooookk :KK62: hangi ara söz kesilecek , hangi ara nişan alışverişine gidilecek, hangi ara yüzük alınacak herşey üst üste geldi:KK62::KK61::KK61: Sinirden ağlamak üzereyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Oysa ne planlarım vardı gelecekti bir gün boyunca yüzükleri seçip eve gelince eleme yapacaktık. Rahat rahat gezecektik alışverişte oooofff

Çarşamba gecesi annesi babası geldi perşembe eşim. cuma akşamı isteme-söz cumartesi nişan oldu pazar dönmüştü.
Gerçi benim için sorun olmadı perşembe bayramı 1. Gün akşamı yanına gitmiştim yani gelmiştim.

Belirli tarihlerde aldirabiliyo aof sitesine bi bak istersen belki suresi gecmemistir :KK66:

Söyledim de haftasonu diye. Bir şey yapamadı pazartesi ilk iş arayacak inşallah sorun çıkmaaz :KK43:

Zamanı geçti çünkü mesaj geldi bana son tarih şu gün diye vize zamanı bitti.

Evet kars da yazdik ama icimden bi ses hicbiyer cikmicak diyo.. Dumduk bakcaz kalcaz biz
Kars çıkmayacak size benimde içimden geçen o :) erzuruma dış görev için gitmişti oradaki personele hayran kalmıştı.. erzuruma bekar diye benimkini yolluyorlar, o da eve seve gidiyordu hepsi cana yakın çok iyilermiş

İşte o şekilde olmuyor döndüklerinde acısını illa ki çıkarırlar.. İzinlerini bile yiyorlar :KK43: daha iznini kullanmamışş kafalarına göre tarih veriyorlar şu gün X gidecek, X geldi mi sen gideceksin diyorlar saçmalıkk.. İzinlerini bir sonraki yıla kaydırmada yok.. Kars başlıbaşına sorunn ıııyyyyyyyykkkk nefreeeeet ediyorumm oradaann:KK62: senin dediğin bu taktik ikide bir arayan kaynanalar için kesin çözüm :KK66:
Senin kaynana oglan gelene kadar gel kizim biz alalim demiyo mu :KK70:

Ben bu durumlari benimkine anlatiyorum yok canim diyo guluyo, oyle seylere bisey demezler diyo.. Ya bizimki hayal dunyasinda yada siniflar arasi fark coj fazla :/
Sınıflar arası fark fazla.. Seni üzmemek içinde diyordur :) fakat seninkinin sıkıntısı olmaz ikmal yani.. Diğer sınıflar daha ağır tatbikatı denetlemesi atışı bitmiyor.. En ağır kuvvette karacıların olsa gerekkk.. !

[QUOTE="cellist61, post: 40783893, member: 57465bizink çıkmayacak size benimde içimden geçen o :) erzuruma dış görev için gitmişti oradaki personele hayran kalmıştı.. erzuruma bekar diye benimkini yolluyorlar, o da eve seve gidiyordu hepsi cana yakın çok iyilermiş[/QUOTE]
Allah yuzumuze baksa da kars erxurum ciksa diyo bizimki :) davulun sesi uzaktan hos geliyo sanirim.. Bi ara da siirtle tunceli muhtesemmis diyodu.. Oyyyy sehirlere bak.. Mezun oldugunda gideydi doguya da beni goturmeyeydi iyiydi :KK43:

Senin kaynana oglan gelene kadar gel kizim biz alalim demiyo mu :KK70:
Aman kaynana uzak dursun benden sevmem öyle canım cicim olmayı.. Yokyaa öyle teklif etmesini istemem oğluyla gidip bakmak varken kendileriyle hiiç gidemem.. :KK70: birde uzak memleketlerya görüşemiyoruz.. Nişandan sonra kısmetse evlerine gideceğim.

Sınıflar arası fark fazla.. Seni üzmemek içinde diyordur :) fakat seninkinin sıkıntısı olmaz ikmal yani.. Diğer sınıflar daha ağır tatbikatı denetlemesi atışı bitmiyor.. En ağır kuvvette karacıların olsa gerekkk.. !
Benimki azcik da psikopat.. Onune gelene bagiriyo.. Gecenlerde beraberiz nobetci astsubay ariyo komutanim tupler donmuş napalim diyo.. Sarilin isitin banane be ben izindeyim dedi kapatti :KK70: ben şok..

[QUOTE="cellist61, post: 40783893, member: 57465bizink çıkmayacak size benimde içimden geçen o :) erzuruma dış görev için gitmişti oradaki personele hayran kalmıştı.. erzuruma bekar diye benimkini yolluyorlar, o da eve seve gidiyordu hepsi cana yakın çok iyilermiş
Allah yuzumuze baksa da kars erxurum ciksa diyo bizimki :) davulun sesi uzaktan hos geliyo sanirim.. Bi ara da siirtle tunceli muhtesemmis diyodu.. Oyyyy sehirlere bak.. Mezun oldugunda gideydi doguya da beni goturmeyeydi iyiydi :KK43:[/QUOTE]
Dur ben yarın uyandığında sorayım bakayım ikmalciler için kars nasıl senin gibi yoğun olurlar mı diye bakalım ne diyecek merak ettim :KK70: harbiden dediğin gibi uzaktan sesi ona güzel geliyor yaşayınca bilir. Hele ki kars pilot bölge.. Bak benim ki beni doğudan kurtardı allahtan :) sende mecbur gideceksin

Benimki azcik da psikopat.. Onune gelene bagiriyo.. Gecenlerde beraberiz nobetci astsubay ariyo komutanim tupler donmuş napalim diyo.. Sarilin isitin banane be ben izindeyim dedi kapatti :KK70: ben şok..
Hahahah :KK70: o muhabbetlere girince bende donup kalıyorum sonradan alışırsın.. Anaam bari izinlerde rahat bıraksınlar uuff :KK70: bu askerlerde psikopatlık var yani yapışıyor.. Ee olsun o kadarda kafa mı dayanır onca şeye :KK70: benimkide masaj yaptırıyor arıyorum meşgule atıyor masajdayım diyor keyif onlarda evlenince bakalım nasılmış hayat :) o kamuflajları ütülemek ayrı bir dert olsa gerekk :)

Sor bakalim ne dicek :) ilk mezun oldugunds kandirdi herkesi.. Ailesine dogu cikti kurada dedi ailesi cok uzulmus, bana aynisini dedi ben cok sevindim :KK70: hala annesinin yaninda anlatiyo hain.. Ohh deniz kenarinda kendi yillarca yasadi beni doguya goturecek :KK43: tam tersi olaydi iyiydi

Çarşamba gecesi annesi babası geldi perşembe eşim. cuma akşamı isteme-söz cumartesi nişan oldu pazar dönmüştü.
Gerçi benim için sorun olmadı perşembe bayramı 1. Gün akşamı yanına gitmiştim yani gelmiştim.

Aboo benim ki ayaKta uyuyor allahım çok sorumsuz yaa ben iteliyorum Resmen... dedi ki haftasonu kapalıdır ben zartesi ararım diyor. Amaann boşuna aramasın iş işten geçmiş. Off ama ya bunu düşünmesi gerekiyordu değil mii.. Sonuçta final tarihlerini biliyor nişan tarihide ortada ee ne diye gidip halletmedi bak sinir oldum şimdi..

[QUOTE1, post: 40784020, member: 574659"]Hahahah :KK70: o muhabbetlere girince bende donup kalıyorum sonradan alışırsın.. Anaam bari izinlerde rahat bıraksınlar uuff :KK70: bu askerlerde psikopatlık var yani yapışıyor.. Ee olsun o kadarda kafa mı dayanır onca şeye :KK70: benimkide masaj yaptırıyor arıyorum meşgule atıyor masajdayım diyor keyif onlarda evlenince bakalım nasılmış hayat :) o kamuflajları ütülemek ayrı bir dert olsa gerekk :)[/QUOTE]
Simdi nasil utuluyosa utulesin yahu :KK70: eli degmisken bana da gomlek pantolon utuleyiversin :KK70:

Uzak şehirden gelince problem oluyor :KK43: daha nişan elbisem yok :KK43: annesi geldiğimizde hallederiz dedi oysa ben benimki gelirde sadece ikimiz giderdik elbise ve takım elbise bakmaya diye düşünmüştüm.. Söz akşamında kuaförü var kaça bölüneceğimi şaşırdım :KK43:

X