Asker Eşleri

Arada tutukluk yapiyor :) eee simdi bebis var malum biraz zor bos zamaninin olmasi buyudukce dahada zorlasir.. Anca uyudugunda rahat edersin :)

Yok ya en kolayı emzirirken girmek uyurken nette zaman harcamaktansa iş yapmayı, ders çalışmayı veya uyumayı tercih ediyorum [/QUOTE]
O enerjinden banada yollasan :) kitap yuzu acasim gelmiyor. Surda sinava ne kaldi ki azicik bir sey. Hayattan sogudum vallahi

Yok ya en kolayı emzirirken girmek uyurken nette zaman harcamaktansa iş yapmayı, ders çalışmayı veya uyumayı tercih ediyorum
O enerjinden banada yollasan :) kitap yuzu acasim gelmiyor. Surda sinava ne kaldi ki azicik bir sey. Hayattan sogudum vallahi[/QUOTE]

Şimdi hiç işin yoksa zaten oyalanıyorsun ama belli aralıklara sıkıştırmak zorunda olduğunda oluyor. Örneğin yeni evliyken 4-5 saatte akşam yemeği yapan ben 1 saat içinde 3 çeşitim artı salayla sofrayi kurabiliyorum ee 2 hafta sonra istanbula gidip hocaya tezi vericem el mahkum çalışmam lazim. Hee kpss yi sorarsan en son doğuma girecegim gün bakmıştım

arkadaşlar geçen yıl muhtemel 170 küsürdü Bu sene kati çıktı gidecekler
bize de bu sene muhtemel 115 iz seneye kati çıkar kesin.
yani sizin bu sene çıkma ihtimali bile var aslında. Şöyle ki 17 kişi tayin durdurma isterse 1 yıl size bu sene çıkar demek.

O enerjinden banada yollasan :) kitap yuzu acasim gelmiyor. Surda sinava ne kaldi ki azicik bir sey. Hayattan sogudum vallahi

Şimdi hiç işin yoksa zaten oyalanıyorsun ama belli aralıklara sıkıştırmak zorunda olduğunda oluyor. Örneğin yeni evliyken 4-5 saatte akşam yemeği yapan ben 1 saat içinde 3 çeşitim artı salayla sofrayi kurabiliyorum ee 2 hafta sonra istanbula gidip hocaya tezi vericem el mahkum çalışmam lazim. Hee kpss yi sorarsan en son doğuma girecegim gün bakmıştım[/QUOTE]
seni zaten biliyorum canım kpss bakmyordun.. tez işleriyle uğraşıyordun olsun yinede helal olsun sana :) evli, çocuklu olup artı birde ders çalışabiliyorsun :) benim ise başka işim yok fakat oturup da çalışamıyorum bile... ekim ayından bu yana sıkı tutuyorm bu zamana kadar geldim 1 haftalığına ankaraya gittim geldim veeeee sonuç, şimdi toparlayamadım bile :) darısı benim başıma

bende sordum da bu yıl değil seneye çıkar dedi :) çünkü daha bu yılın tayin yerlerini doldurmadı bile.. hem tüm evlilik işlerinide tayin zamanına göre ayarladık sınıfından kaynaklanıyormuş her yıl 17 -17 alım yapıyorlarmış bizde farklı seneye çıkıyor dedi (inş) :) her kuvvetin değişik demek.. birde sınıflara göre de değişiyormuş değişik şeyler pek anlamıyorum

Tabi canıM değişiyor senin sevdiceğin subay benimki uzman daha çok tayin oluyor Bizde Tabi ki Yani ast üstten daha fazla olur ya her zaman öyle düsün
bu sene çıkmaz da ya çıkarsa diye yone de tercih yaptık biz

seni zaten biliyorum canım kpss bakmyordun.. tez işleriyle uğraşıyordun olsun yinede helal olsun sana :) evli, çocuklu olup artı birde ders çalışabiliyorsun :) benim ise başka işim yok fakat oturup da çalışamıyorum bile... ekim ayından bu yana sıkı tutuyorm bu zamana kadar geldim 1 haftalığına ankaraya gittim geldim veeeee sonuç, şimdi toparlayamadım bile :) darısı benim başıma [/QUOTE]

Onu diyorum ya ben de ne kadar doluysa zamanın o kadar çok her şeye zaman ayırabiliyorsun ben öyleyim en azından. En iyi notlarım uyumaya bile 3-4 saat vaktimin kaldigı dönemdi.

jandarma eşi arkadaş var bizimki mayısın ilk haftası açıklanacakmış dedi onlar bizden sonra tercih yaptı ama yaaa bizimki daha erken açıklansın çatlayacağım
kıskanmaaaa bende jandarma eşiyim.ama arkadaşın sana gene iyi demiş sen çok kıskanma diye. şaka bir yana biz nisanın son haftası bekliyoruz canım

kıskanmaaaa bende jandarma eşiyim.ama arkadaşın sana gene iyi demiş sen çok kıskanma diye. şaka bir yana biz nisanın son haftası bekliyoruz canım
Sanırım personel sayısından dolayı bizimki daha erken alıp daha geç açıklıyor aman geç olsun güç olmasın :)

bebişin hayırlı olsun.ne güzel batıda doğum yapacaksın.iyi ayarlamışsın yalnız.boşver takma kafana gittiğiniz doğuda maddi durumda elverirse koleje falan verirsin.keşke bende hamile olsamda doğuda okula başlasa

sizz deniyor musunuz canım? bebek tedavisine mi gidecektin yanlış mı hatırladım

sizz deniyor musunuz canım? bebek tedavisine mi gidecektin yanlış mı hatırladım
evet canım doğru tüp bebek yaptırdık ama negatif sonuç aldım.reglimi bekliyorum tedaviye gideceğim tekrardan.umarım bu sefer olur.kağızmandan gidip gelmesi öyle zor oluyorki.en çokta tedavim için istiyorum buradan gitmeyi

Zaman kaybetmek senin için önemli mi ? Yani tayini bekleyip orda devam etsen.

Zaman kaybetmek senin için önemli mi ? Yani tayini bekleyip orda devam etsen.
:) çok sabırsızım hemen hamile kalmak istiyorum.3 ay kaldı ama işyerindekilerden 15-20 gün uzaklaşmış olacağım hem.buradakiler hep yerli.asker yada polis eşleri falan olsaydı keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…