Anlıyorum ben de aynı durumdayım çok sıkıcılar bizi de pek sevmiyorlar. Bu ikinci deneme mi olacak:) çok sabırsızım hemen hamile kalmak istiyorum.3 ay kaldı ama işyerindekilerden 15-20 gün uzaklaşmış olacağım hem.buradakiler hep yerli.asker yada polis eşleri falan olsaydı keşke
:) onları kim seviyor acaba değil mi canım.evet ikinci deneme olacak.dondurulmuş buz bebeklerim var 4 tane :) 2 tanesini tayin olmadan alıp geleyim diyorum.Anlıyorum ben de aynı durumdayım çok sıkıcılar bizi de pek sevmiyorlar. Bu ikinci deneme mi olacak
:) onları kim seviyor acaba değil mi canım.evet ikinci deneme olacak.dondurulmuş buz bebeklerim var 4 tane :) 2 tanesini tayin olmadan alıp geleyim diyorum.
ayyy tatlım beniim ne güzel dediniyi olur canım vatana hayırlı evlat lazım şerefli asker çocuğu olsunlar yerim onları. Ankaraya mı gidiyosun istanbula mı
Hadi bakalım güzel haberlerle gel dilerimayyy tatlım beniim ne güzel dedinharikasın.asker çocuğu olmak ayrıcalıktır.ankaraya gidiyorum canım
:) teşekkür ederimHadi bakalım güzel haberlerle gel dilerim
burdayım... nasılsınkızlarrr nerdesinizz
iyiyim canım sen naslsın topiğimiz duruldu yine cellist de ortada yokburdayım... nasılsın
Napayim canim çakallik peşindeyimiyiyim canım sen naslsın topiğimiz duruldu yine cellist de ortada yok
Daha çok var nişana yaNapayim canim çakallik peşindeyimşoyle yapsak tayinleri ogrenir miyiz burdan ipucu cikar mi diye ugrasip duruyoruz Cellista61 nişan yapcakti onun hazirligiyla ugrasiyodur belki :))
Aynennn aciklansinda dusunme iskencesi bitsnnnnjandarma eşi arkadaş var bizimki mayısın ilk haftası açıklanacakmış dedi onlar bizden sonra tercih yaptı ama yaaa bizimki daha erken açıklansınçatlayacağım
Teşekkürler canım :) tayini düşünüyoruz ama nihayetinde batı yaa.. Ne kadar kötü olabilir ki şu durumumuzdan ? Asıl doğu tercihi yapmış olanlara yazıkHayirli olsun ulytau bebisin...diger arkadasnda tup bebek olur insalh..Allah bizede nasip etsin....3 yillik evliyiz...evlendik 1 sene sonra doguya gtti esim.dodnunce onumzdeki yil istiyoruz bizde.Allah isteyen herkese hayirli bir evlat nasip etsin..hayirli tayin yerleri nasip etsin:))))
Evet ya.Allah sagsaglim bitirmeyi nasip etsin herkese.cok zor..benim es goturulemyn biryer.esini getrenlr bile geri goturms.burdan snra nerye cikarsa ciksn hayrli olTeşekkürler canım :) tayini düşünüyoruz ama nihayetinde batı yaa.. Ne kadar kötü olabilir ki şu durumumuzdan ? Asıl doğu tercihi yapmış olanlara yazık
amin canım sağolHayirli olsun ulytau bebisin...diger arkadasnda tup bebek olur insalh..Allah bizede nasip etsin....3 yillik evliyiz...evlendik 1 sene sonra doguya gtti esim.dodnunce onumzdeki yil istiyoruz bizde.Allah isteyen herkese hayirli bir evlat nasip etsin..hayirli tayin yerleri nasip etsin:))))
hahaha geldiiiiimmmmm :) birileri kulağımı çınlatmış :)Napayim canim çakallik peşindeyimşoyle yapsak tayinleri ogrenir miyiz burdan ipucu cikar mi diye ugrasip duruyoruz Cellista61 nişan yapcakti onun hazirligiyla ugrasiyodur belki :))
geldiiiimnmmm kulaklarım çınladıı ayolliyiyim canım sen naslsın topiğimiz duruldu yine cellist de ortada yok