mayıs sonunu bulur mu ya((((
biz 2. bölge yaptık.eşim şuan 5. de.neresi çıkacak bundan sonra heyecanla bekliyoruz...3.bölge çıkacak diye korkuyorum
1.bölge sadece izmir ve bursa yazdık.eşim çıkmaz diyor.hayırlısı olsun.1.bölge istemedinizmi
1.bölge sadece izmir ve bursa yazdık.eşim çıkmaz diyor.
Siz daha once nereleri yaptiniz?rutbe ne?benim eşimde 5.bölgede şu anda bizde bu yıl tayinciyiz
Siz daha once nereleri yaptiniz?rutbe ne?
Hayirlisi olsun sizin icinde....sabirsizlikla bekliyoruz.....nereleri yazdiniz?2.bölge hariç hepsini yaptık rütbe kd.başçavuş
Hayirlisi olsun sizin icinde....sabirsizlikla bekliyoruz.....nereleri yazdiniz?
Ustegmen.hayirlisi olsn hepimiz icinbalıkesir,amasya,muğla yazdık sizin rütbe ne?
kim diyo ya? ben mayısın ilk haftası diye biliyorum22 mayıs ta açıklanacak diyorlarmış
kim diyo ya? ben mayısın ilk haftası diye biliyorum
aslında yavaştan bişeyler şekillenmeye başlamıştır bence..geçen sene öyleydi bu sene biz bekliyoruz ya artık sittin sene açıklanmaz
aslında yavaştan bişeyler şekillenmeye başlamıştır bence..
size kati geldi mi?
biz 2. bölge yaptık.eşim şuan 5. de.neresi çıkacak bundan sonra heyecanla bekliyoruz...3.bölge çıkacak diye korkuyorum
günaydın tatlımHg canim gorusemiyoruz daha
Evet esimde kibris sayiklayip duruyor.ben hic istemiyorum.kibris cikabilir diyor.olmasin ya .....eveettt yeni gördüm ya etiketlenince bildirim gelmiyo bana
2 yaptıysanız tekrar ikiye vermezler bence ya tayin daireyi hiç aradınız mı kıbrıs olabilir belki
Evet esimde kibris sayiklayip duruyor.ben hic istemiyorum.kibris cikabilir diyor.olmasin ya .....(((
Oylede orada ev durumu faln nasl oluyor.bide gidenler hic memnun degl..aman aciklnsndaaa rahatlayalm yaaa.3. Bolge alasehir yazdik.tek duam orasi....izmirliyim cnku.en yakin orasi.diger 3 ler baya kotuu..olsun ne olacak dolu dolu 3 yıl geçirirsiniz canım tatil yaparsınız işte :)
Bide kibrista nerelere gidiliyor bilgin var miolsun ne olacak dolu dolu 3 yıl geçirirsiniz canım tatil yaparsınız işte :)
Bide kibrista nerelere gidiliyor bilgin var mi