Asker Eşleri

Bizimkide mayisin ilk haftasi aciklancakmis Ulytau her sinifin tarihi farkliymis..

Çakallik aricaz derken tarih geliyo zaten :) Ulytau

neyse kaldı bir ay en önde piyade gider en sonda piyade açıklanır kesin
geldiiiimnmmm kulaklarım çınladıı ayoll ne yapıyorsunuz hanımlar :) çok şey kaçırmışım

çalışıyorum canım sen napıyosun bu topiğin demirbaşı sendin sen de kayıplara karıştınnn

neyse kaldı bir ay en önde piyade gider en sonda piyade açıklanır kesin

çalışıyorum canım sen napıyosun bu topiğin demirbaşı sendin sen de kayıplara karıştınnn
Bende dışarıya çıkacaktım can sıkıntısı :) 1-2 gün girmeyince daha da giresim gelmiyor :) buraya abone olunca da bu sefer siteye girmeden duramıyorum ortasını bulamadım tayinler de yine mi sorun oldu

İnsallah canimm. Umarim aciklandiginda burdaki herkes yeni yerinden memnun olur..
Ulytau, post: 40496316, member: 460215"] hemen açıklansın hepimizin ya ne bu ayrımcılık dimi[/QUOTE]
İnsallaj

kızlarr benim eşimde okulda birinci oldu yerini kendi secicek 20 gün kadar bir süre kaldı heyecandan ölücem sanırım :)

Uzman Çavuş eşleri. Kokutuyorsunuz beni. Hiç mi güzel yanı yok bu mesleğin ? Hep ayrılık hep hasret hep korkuyla bekleyiş mi Evlenmeden düşünmeye başladım . Herkes mi bunları yaşıyor ? Yoksa bi karamsarlık mı söz konusu

Sadece uzman eşleri olarak sınırlama tüm asker eşlerinin kaderi böyle canım. Malesef karamsarlık değil bizzat gerçek. bak benim eşim piyade eş götürülen garnizon olmasına rağmen çoğu zaman eve gelemiyor haftada bir iki, bunun daha iki yıl eş götürülemeyen garnizonu var tamamen ayrı, afganistan görevi var 6 ay ayrı şimdi nato bi tane daha yerde birlik kuracak orası da çıktı başımıza. Hayat boyu yalnız, canları sağolsun.

Hayat mı bu yaaa askerde hasretim zaten. Evlenince de mi onların izin verdiği sürede görüşücem . Offffff offffff beni neler bekliyor acaba

astasak herhalde , hayırlı olsun :) batı mı seçeceksiniz doğu mu düşündünüz mü

kafamız o kadar karışık ki.temmuzda düğün var daha eşya yok ortada.dedik ki kıbrıs yapalım.hem eşyasız gidelim orda biraz birikim yaparız.ben mimarım iş bulamam ama girne amerikanda yüksek yaparım vakit kaybetmeyiz.sonra diyoruz büyük şehir yapalım ben de iş bulurum.artık listede ne denk gelirse orayı isticek :)

kıbrısı boşverin bence daha yeni evlisiniz, kıbrıstaki lojmanlar çok kötü bi çekyat iyiyse öbürü eski klima her lojmanda yok eşyaları herkes iyi kullanmıyor hevesin içinde kalır. hem kıbrısın birlik olarak çok kötü yerleri de var dağın başına filan çıkarsa elinizle seçtiğinize üzülürsünüz. kıbrısa gidersiniz 2 yıl orda kalırsınız sonra sizi tamamlatmak için gökçeadaya gönderirler 1 yıl orda sonra doğuya gelirsiniz 2 yıl için yine eşya almayalım dersin kendi evini ancak 5 yıllık evliyken kurabilirsin. kıbrısa zaten illa ki gönderecekler büyükşehirler sizin için süper olur izmir filan çıksa tadından yenmez :)

Aynen öyle, başkalarının keyfine göre..
Siz baya deneyimlisiniz anladığıma göre. Size bişey sorayım. Bazı yorumlarda gördüm yurtdışı görevi.
Ona herkes gitmek zorunda mı ?
Onlar mı gönderiyor ?
Yoksa biz tayin olarak mı istiyoruz ?
Ve eşler gidebiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…