Asker Eşleri

Oylede orada ev durumu faln nasl oluyor.bide gidenler hic memnun degl..aman aciklnsndaaa rahatlayalm yaaa.3. Bolge alasehir yazdik.tek duam orasi....izmirliyim cnku.en yakin orasi.diger 3 ler baya kotuu..

kime sorduysam alaşehir var :) :) eğirdiri yazdınız mı ?

[QUOTE="elbereth61, post: 40344938, member:siradaySiz kati leryecanlısınız biz muhtemelde 115. Sıradayız diye rahatım ben gelmez diye bu sene ama bi de gidermişiz o_O seneye kati gerçi.[/QUOTE]
Oooo size gelmez bence..
Biz muhtemelde ilk siradalardayiz..
Rabbim hayirli yerler versin.. :KK51:

[QUOTE="elbereth61, post: 40319735, member: 100malum benim eşimde istiyor, daha doğrusu istiyoruz. önümüzdeki grupla gidebilir uzman benim eşim. bildiğim kadarıyla bu her sene aldıkları sicil notlarına göre gönderiliyorlar.
asb subaylar hakkında bilgim yok maalesef.

buradan bana hiç bildirim gelmiyor bir boşluk buldum baktım kaç kaç sayfa olmuş.
hamileyken bi sürü boş vaktim vardı yazıp duruyordum :confused:[/QUOTE]
Arada tutukluk yapiyor :) eee simdi bebis var malum biraz zor bos zamaninin olmasi buyudukce dahada zorlasir.. Anca uyudugunda rahat edersin :)

[QUOTE="elbereth61, post: 40319735, member: 100malum benim eşimde istiyor, daha doğrusu istiyoruz. önümüzdeki grupla gidebilir uzman benim eşim. bildiğim kadarıyla bu her sene aldıkları sicil notlarına göre gönderiliyorlar.

buradan bana hiç bildirim gelmiyor bir boşluk buldum baktım kaç kaç sayfa olmuş.
hamileyken bi sürü boş vaktim vardı yazıp duruyordum :confused:
Arada tutukluk yapiyor :) eee simdi bebis var malum biraz zor bos zamaninin olmasi buyudukce dahada zorlasir.. Anca uyudugunda rahat edersin :)[/QUOTE]

Yok ya en kolayı emzirirken girmek uyurken nette zaman harcamaktansa iş yapmayı, ders çalışmayı veya uyumayı tercih ediyorum :KK50:

Esinoz gorevinde kacinci senesi dili varmi peki
benim eşimde istiyor, daha doğrusu istiyoruz. önümüzdeki grupla gidebilir uzman benim eşim. bildiğim kadarıyla bu her sene aldıkları sicil notlarına göre gönderiliyorlar.

hamileyken bi sürü boş vaktim vardı yazıp duruyordum :confused:

Zaman su misaak geçiyor biz 2 sene bekledik hem de yüksekova ydı beklediğimiz yer :KK51:
Zaman bir bana gecmiyor nedense :KK43: ders calistigim icin haliyle hayattan bir sey anlamiyorum :) bizim siramizda 17 imis. Seneye guya tayini cikacak.. Sizce cikar mi ? ,17 fazla degil mi nasil oluyor bu sayi muhabbeti.. Nasil geriye dogru dusuyor ? Her yil 10-10 mu aliniyor :) hic sormadim

X