Asker Eşleri

canım sen nerelerdesin gel artık özledik seni
arda nasıl iyimi
çok öptüm canısı kaydirigubbakcemile3

Yüce Rabbimiz! Hayatlarını Sen'in masum kullarına düşmanlık etmeye bağlamış, vatanımıza ve milletimize kasteden din ve diyanet düşmanlarını bütün teşebbüslerinde hezimete uğrat.. onları sarsıntı üstüne sarsıntıya maruz bırak.. Birlik ve düzenlerini boz.. Hepsini bölük-pörçük et.. Birbirlerine düşür.. Kirli emellerine ulaşmalarına müsaade etme ve o insanlık mahrumu zavallılara karşı her zaman biz kullarını nusretinle te'yîd buyur! Amin!..(CUMANIZ MUBAREK OLSUN)

günaydınnn canlarımmm çigerlerimmmm cumanız hayırlı olsunnn ve hepinizin bayramııı kutlu olsunnn işlerim daha hafiflemedi ama sizi çoooookkkk özledimmm Allaha emanet olunnnn Şeniz

günaydınnn canlarımmm çigerlerimmmm cumanız hayırlı olsunnn ve hepinizin bayramııı kutlu olsunnn işlerim daha hafiflemedi ama sizi çoooookkkk özledimmm Allaha emanet olunnnn Şeniz

beloşcum seni eklemiştim facebookta kabul ettiğin için teşekkürler..işlerinde kolay gelsin...

slm arkadaşlar epeydr yoktum sayfalar ilerlemiş bakıyorumda yeni katılan arkadaşlar hoş ğelmişsiniz sefalar ğetirmişsiniz.

günaydın kızlar eşim aradı 12 de biniyo gece 12 de burda allah izin ederse...öptüm herkesi................

beloşcum seni eklemiştim facebookta kabul ettiğin için teşekkürler..işlerinde kolay gelsin...

ne dimek şekerim pik tabi kaydedecemmm hepinize tünaydınnn bu arada şöleee bi bakimm dedimmm zeytinyağlı sarma yapıp bide içli köfte hazırlayacammm emmmeeee yalancı içli köfteeee:roflol::roflol:hadin sağlıcakla kalınnnn ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…