Asker Eşleri

günaydın kızlar şafak 11 ...ısık canım merhaba öncelikle hg benim eşimde diyarbaırda görevli çok sevindim ordan birini görünce canım ....nasılsın diyarbakır nasıl lojmandamısın...çok soru sorcam daha sana...

ışık hoşgeldin cnm öncelkle hayırlı uğurlu olsun
diyarbakırdasın demek merkezmi ilçemi havamı karamı :jeyyar:

ank06 canım benim çok sevindim .bisüre koltuk değneğiyle idare et.iileştiğin için mutlu oldum

evet canım sonunda bitti ama desteksiz yürünmüyor

bildiğim kadarıyla yok ama yardımcı olabileceğimiz birşey se söyleyin

yardımınız için teşekkür ederim benim nişanlım diyarbakır merkezde askerlik yapıyor şuan er ama askeriyede uzman olarak kalmak istiyor bende asker eşi olmayı çok istiyorum bu konuda bilgi alacaktım uzman olunca diyarbakırda mı kalıcaz sınavı kazanırsa ne kadar süre sonra göreve geçicek bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...a.s.

canım meraba ne kadar yardımcı olabilirim bilemiyorum
sınavı kazandığı zaman herhalde tayini çıkar
tayinlerde mayıs ayında belli oluyor
temmuz ayında da gidişler başlıyor
ne kadar açıklayıcı oldu bilemem ama inşallah işinize yaramıştır
fazla bilgisi olan arkadaşlar varsa daha detaylı anlatırlar
inşallah gönlününüze göre olur herşey Şeniz

anlıyorum seni bende yaşadım o günleri
onun heyecanı başka oluyor beeeee Şeniz

evet ablacım çok başka ya kuzum bile dün 2 de yattı onu bile uyutamadım anne yarın akşama kadar uyumayalım dio uyuyalımki çabuk geçsin zaman dedim ...

nasılsınız bakalım bizde şimdi oğluşumla birlikte elmalı turta yaptık pişmeye bıraktım bi bakayım dedim

kıyamam ben o kuzuya nasıl özledi babayı tabi hasret giderirler artık
evet çok özledi kuzum ya babasdı kızıma bebek almış nasış mutlu herşeyini soruyo kolyesi varmı elbisesi nasıl tokası varmı...
nasılsınız bakalım bizde şimdi oğluşumla birlikte elmalı turta yaptık pişmeye bıraktım bi bakayım dedim

afiyet olsun şekerim ellerinize saglık.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…