İyi akşamlar kızlar ne haber bugün alçım çıktı sonunda rahatladım ayağım hafifledi ama koltuk değneğine 1 hafta daha devam
oda seni uyuyan güzel gibi uyandırsın güzel yemeklerde yap asker midesinin üzerinde yürürmüş:smiley-cool::smiley-cool:
evet canım sonunda bitti ama desteksiz yürünmüyorolsun ablam bu kadar oldu ya çok şükür....
kızlar şafak 21 saat..................
bildiğim kadarıyla yok ama yardımcı olabileceğimiz birşey se söyleyinhanımlar aranızda uzman eşi olan var mı bikaç sorum olacaktı lütfen
ablam çok geçmiş olsun 1 haftada gelir geçer sana bişey olmasınŞeniz
İyi akşamlar kızlar ne haber bugün alçım çıktı sonunda rahatladım ayağım hafifledi ama koltuk değneğine 1 hafta daha devam [/QUOTE
geçmiş olsun ablacım sevindim uzun zamandır uğrayamıyorum işler yoğun evde de interneti iptal ettik fazla giremiyorum nete
hepinize günaydınlar....
merhaba ben de yeni asker eşi oldum 52 günlük evliyim sizlerle tecrübelerinizi paylaşmak tanışmak isterim çok sıkılıyorum diyarbakırdayım
İyi akşamlar kızlar ne haber bugün alçım çıktı sonunda rahatladım ayağım hafifledi ama koltuk değneğine 1 hafta daha devam [/QUOTE
geçmiş olsun ablacım sevindim uzun zamandır uğrayamıyorum işler yoğun evde de interneti iptal ettik fazla giremiyorum nete
hepinize günaydınlar....
canım hoşgeldin uzun süredir sende yoktun
saol canım uzun sürdü ama rahat yürüyemiyorum biraz daha süresi var
sanada günaydın Şeniz fırsat buldukça uğra