Anket Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

• Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

OY: 710 93,5%
  • Dinime çok bağlı olmadığım için farketmez herkes kendi hayatını yaşar

OY: 39 5,1%
  • Aşk herşeyden önce gelir...mutlu olmak için bu yolu denerim

OY: 10 1,3%

• Ankete Katılan
    759
Malesef ablacigim hristiyan dininde biz musulmaniz. Bir araya gelince sorunlar olmuyor ama bazen etkiliyor.

Simdi musulman birine asik olup ta dinini degistirse diyoruz. Insallah. Okuyunca lutfen dua edin.

asla değiştirmem, ama inancımda samimi olduğumdan değil.. eğer karşımdaki beni böyle sevmiyosa, bana böyle saygı duymuyosa; değil din değiştirmek, terk ederim..

kesinlikle değişmem dinimi.evlenirkende şehrimi değişmem dediydim gerçi. :roflol: Allah kendi yolundan ayırmasın tüm inananları... a.s.

asla Değiştirmem.değiştirenede Aslaaaaaaaa Saygi Duymam.çünkü Allahi Terkedene Ve Allahi Hiçe Sayana Saygi Duymam!!!daha Laf Yazardim Ama Neyse......

değiştirmem,
aşksa zaten benden bunu istemez....

asla demekten hiç hoşlanmıyorum
ama bi başkası için dinimi değiştirmeyi düşünmem diyebilirim:1closedeyes:

Rabbim şaşırtmasın.. Şeytandan ve şeytan gibi beni yolumdan şaşırtmaya çalışacak olanlardan uzak eylesin rabbim... Yolunda sabit kılsın.. Değişmem ve kimseden de benim için din değiştirmesini istemem, beklemem kalbinde ki küçük kıvılvcım için inanç değerlerini değişen benide en küçük kıvılcıma gayet rahat değişir :)...

inancımda samımı ve emın oldugumdan diil ama bi kişinin diger kısıden dın dahıl bıseylerı degıstırmek ıstemesıne karsıyım,herkes kendı hayatını yasamalı...

asla değiştirmem zira inancıma saygı göstermeyen adamla işim olmaz. bir de bu iş aşkın büyüklüğüyle değil inancın derinliğiyle alakalıdır. çok bağlı olmayan biri için çocuk oyuncağıdır. diğerleri için ise hayat memat meselesi bile olabilir...

bırısı yada bırılerı ıcın dın degıstımem asla sozkonusu olamaz.......benım ınançlarım cok kutsaldır........

değiştirmem. asla.....
karşımdaki değiştireceksede benim için yada aşkı için değil hak dinimizin güzelliğini görüp değiştirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…