Anket Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

• Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

OY: 710 93,5%
  • Dinime çok bağlı olmadığım için farketmez herkes kendi hayatını yaşar

OY: 39 5,1%
  • Aşk herşeyden önce gelir...mutlu olmak için bu yolu denerim

OY: 10 1,3%

• Ankete Katılan
    759
Dinde sağlam ve emin olan zaten başka dinden biriyle evlenmeyi de kolay kabul edemez gibime geliyor. Tabi bunlar tercih meselesi, kimseyi yadırgayamaz, yargılayamayız ancak bana göre durum böyle.

Yapmam, yapana da saygı duyarım sadece...

asla deiştirmem dinime cok bağlıyım ve dinimi çok seviyorum aşkım yüzünden dier tarafta sonsuz bir azabı çekmeyi asla istemem

din deiştirmek döz konusu bile diil ...

asla değiştirmem.her ne kadar son zamanlarda tanrıdan uzaklaşsamda dinimi değiştirmem sözkonusu bile olamaz ama yapanada saygı duyarım

Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

en büyük aşkta birgün geçebilir...
ama gidiceğimiz yer bellidir...
hiçbir dünyalık için ahiretimi feda etmem...

Değil aşk için,başımı gövdemden ayırmak isteseler yine de dinimden geçmem!!!!
Bilirim ki,çekeceğim acı,Yaradan'ın gazabının yanında hiiiiiiç kalır.....

neden bir başkası için inançlarımı değiştirmek zorunda kalayım ki...anlamsız bence ...ben eğer inancımda samimiysem, bırak aşkı hangi neden buna sebep olabilir ki...ve üstelik herkes inancında özgür ,nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar...ne ona karışırım nede bana karışmasına izin veririm...

asla değiştirmem.Yüce Allah'ımın bana verdiği bu hayattaki en güzel hediyem olan dinim mi yoksa bi gün dinimin karşısında duramayacak olan(ne kadar büyük olursa olsun) aşkım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…