Tutkulu aşk mı güvenli ilişki mi?

Evlenmek için evlenmek istese annesi 100 kız sıralar maddi durumları iyi diyede gelirler ama madem beni istiyorsa neden değerli hiseettirmiyor acaba aileden mı böyleleler pek tanımıyorum
e bu 100 kizla da ilgilenmedigini nerden biliyorsun?
size vermedigi ilginin birazini da onlara vermiyordur. kadinlar zaten ask kirintisiyla doymaya hevesli, yasayip gidiyorlardir böyle

e bu 100 kizla da ilgilenmedigini nerden biliyorsun?
size vermedigi ilginin birazini da onlara vermiyordur. kadinlar zaten ask kirintisiyla doymaya hevesli, yasayip gidiyorlardir böyle
Hic gelebilecegim birsey degil, kimsede kabul etmemeli, bastan kıymetsiz olan hep kiymetsiz olur.

Hic gelebilecegim birsey degil, kimsede kabul etmemeli, bastan kıymetsiz olan hep kiymetsiz olur.
kkda gecirdigim 14 senenin sonunda anladim ki kadınların kiymet görmek gibi bir derdi yok. döven- söven - umirsamayan - tehdit eden sevgilileriyle bile adam yüzük alsa seve seve, gule oynaya evlenmeye hevesli milyonlar var

kkda gecirdigim 14 senenin sonunda anladim ki kadınların kiymet görmek gibi bir derdi yok. döven- söven - umirsamayan - tehdit eden sevgilileriyle bile adam yüzük alsa seve seve, gule oynaya evlenmeye hevesli milyonlar var
Bu ulkenin genel aile yapisinda "sevgi" gosterilen birsey degil, cocuk kendi kendine sevildigini zannederek buyumeli, aksi taktirde şımarır, ipe sapa gelmez biri olur, yoldan cikar, kotu yola duser.

Sonra iste sevgiyi bilmeden, hissetmeden buyuyunce sonuc bu, "kiskaniyor, cunku seviyor"
"Kiskandigi icin perde actirmiyor, cunku seviyor"
"Dovuyor, cunku kaybetmekten korkuyor"
"Bagiriyor, cunku ofke problemi var ama beni seviyor"

Anneler babalar ama ozelliklede babalar kizlarina sevgisini gostermeli, sevgi dilini dogru insa etmeli ki bir kiz cocugu buyuyunca kendisine kotu davranani seviyor zannetmesin, bunun baska bir cozumu yok.

Başlığı görünce aklıma Anna Karenina geldi. Boş vaktinizde okuyun.
Neyse ikisi de değil cevap. Hem tutku hem de güven veren bir ilişki olmalı.

Kızlar konumu hatirlarsiniz univden eski erkek arkadaşıma tekrar şans vermiştim kısa süreli tanıdığım için tekrar deniyim dedim çünkü o yarım kalan aşk ti benim icin birkaclik ilişkide değer görmedimi hissettim hala da bazı şeyler onda aynı durumu gayet iyi ama bir çiçek böceğini görmedim bitirdim şimdi kuzenimin arkadaşı ile flört etmeye başladım ama tabi tanıyalım önce dedim hani daha Elele bile değiliz zamana birakmak istiyorum çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde kızlar sizce diğerini unuturmuyim o da aklijca seviyor diyor ama değer görmüyorum sanki
Değer görmediğin kişiyle olmaz.ileride yine ayrılırsın.unutmaya çalış.yeni adama da hiçbir şey belli etme.

Diyorum kuzen arkadaşı referanslarda kuvvetli gayette kadın ruhundan anlıyor guvenlir kası gozu oynamayan tıp ama eski ex e de duygularım ama ilerde beni mutlu etmeyecek gibi duruyor çok güvenemiyorum o öyle değilim diyor çok karardiz kaldim
Kadınlar ne hissediyorsa doğrudur.

Ben mantıktan yanayım ve uzun vadeli düşünürüm genellikle. Birkaç adım ilerisini görmeden adım atmam. Aşk meşk işleri boş işler. Hayatta istikrar ve güven her şeyden önemli bence.

Ben mantıktan yanayım ve uzun vadeli düşünürüm genellikle. Birkaç adım ilerisini görmeden adım atmam. Aşk meşk işleri boş işler. Hayatta istikrar ve güven her şeyden önemli bence.
Hep genç kalmicaz sonuçta diyorum sağlam kişiliği olan gençlikte de de yaslilita da güven verir yaninda olur

Hep genç kalmicaz sonuçta diyorum sağlam kişiliği olan gençlikte de de yaslilita da güven verir yaninda olur
Güvenmediğin insanın aşkından ölsen de mutlu olamazsın. Aklın hep onda kalacak. Bu da zamanla anksiyeteye sebep oluyor. Ruh hastası olup çıkıyorsun. Önce güveneceğin şeffaf ve dürüst birini bul. Gerisi gelir. Seni yarı yolda bırakmayacak, kaya gibi sağlam bir ilişki olmalı. Hormonlar bir yere kadar..

Güvenmediğin insanın aşkından ölsen de mutlu olamazsın. Aklın hep onda kalacak. Bu da zamanla anksiyeteye sebep oluyor. Ruh hastası olup çıkıyorsun. Önce güveneceğin şeffaf ve dürüst birini bul. Gerisi gelir. Seni yarı yolda bırakmayacak, kaya gibi sağlam bir ilişki olmalı. Hormonlar bir yere kadar..
Hormonal erkek olduğunu düşünüyorum eski exin güzelliğime vurulduğunu ya peki sonrasi diyorum çünkü

Haklısınız

Ben de geçmişte tutkulu bir aşk yaşamıştım. Karşılıklıydı da ama ilişkimize sahip çıkmadı. İlişkiyi bitirme kararı aldım. Yakın zamanda çok sağlıklı bir ilişkiye başladım. İçim o kadar rahat ki, tartışmıyoruz. Anlayışlıyız, değer veriyoruz birbirimize. Sevgi zamanla oluşuyor. Ciddi ilişki arayışı içindeyseniz ilişkisine sahip çıkan insanlarla birlikte olun.

Kızlar konumu hatirlarsiniz univden eski erkek arkadaşıma tekrar şans vermiştim kısa süreli tanıdığım için tekrar deniyim dedim çünkü o yarım kalan aşk ti benim icin birkaclik ilişkide değer görmedimi hissettim hala da bazı şeyler onda aynı durumu gayet iyi ama bir çiçek böceğini görmedim bitirdim şimdi kuzenimin arkadaşı ile flört etmeye başladım ama tabi tanıyalım önce dedim hani daha Elele bile değiliz zamana birakmak istiyorum çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde kızlar sizce diğerini unuturmuyim o da aklijca seviyor diyor ama değer görmüyorum sanki
Diğerini unutur muyum acaba diyosan hazır değilsin demektir.

Ne değer görmediğin bir ilişkiden, ne de iki hediye iki çiçek böcekle gözünü boyayan hızlı gelişen bir ilişkiden hayır gelmez.

Back
X