Anket Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

• Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

OY: 710 93,5%
  • Dinime çok bağlı olmadığım için farketmez herkes kendi hayatını yaşar

OY: 39 5,1%
  • Aşk herşeyden önce gelir...mutlu olmak için bu yolu denerim

OY: 10 1,3%

• Ankete Katılan
    759
bende kesinlikle değiştirmem çünkü dinimden ve dinimin güzelliklerinden çok memnunum elhamdülillah müslümanım ALLAH(c.c) kimseyi doğru yolundan ayırmasın

bir aşk biter diğeri gelir, sonuçta aşkta bir yere kadar oda biter gider.
Dinimi hiçkimse için değiştirmem.

hayır degıstırmem cok sevıyorsa o degiştirsın :1closedeyes: ya da ıkımızde bırbırımıze saygı duyarız bak bu da olabılır

asla dinimi deyistirmem karsimdaki sevdigim insanin dini dili ne olursa olsun herkezin kendi dini inanclarina gore hareket etmesinden yanayim seviyorsakta karsilikli dine saygi icerisinde olursa olur ama allah askindan daha buyuk bir ask olmaz diyorum,herkeze saygilar sevgiler dilerim !Şeniz

asla değiştirmem allah uzaklaştırmasın kendinden(amin)değiştirene de saygı duymam kimse kusura bakmasın:1closedeyesbu müslümanlıktan dönenler için)ama islamiyeti seçenler için seviniyorum tabii

.değiştirmem. zaten evleneceğim kişi bunu bana soracak ve isteyecekse ona ,anca gidersin ..... derim.hoş bunu benden istiyebilecek çiğlikteki erkeğe ben zaten bakmam.

Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

Aslaaaa ve asla değiştirmem..Din bu ya..iman..aşk neymiş..Öleceğimi bilsem dahi değiştirmem..

bende degistirmem, cünkü bu yasima kadar hep bu dine inandim, böyle dogdum
birden bire baska dine gecmeyi istesemde inancim olmaz.
ask icinde degmez, zaten ask gelip gecici.
ancak allaha inanmayan degistirebilir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…