• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Allah aşkına bi cevap verin hamile miyim acaba (test fotoğraflı)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sizce hamile miyim

• Ankete Katılan
    20
Aaa çok düşük değilmiş yüksek değil evet ama düşük te değil , sadece bir dost tavsiyesi vermek isterim MFK gerçekten çok olumlu güzel doğal gebelikler elde ediyor
Mfk nedir ben hiç bilmiyorum pek yemek yiyen biri de değilim midemden rahatsızım ne yesem ağrıyor gün içinde 10bin adım atmaya calısıyorum anca bi o kadar bi de 2 - 3 lt su tüketmeye dikkat ediyorum

Mfk nedir ben hiç bilmiyorum pek yemek yiyen biri de değilim midemden rahatsızım ne yesem ağrıyor gün içinde 10bin adım atmaya calısıyorum anca bi o kadar bi de 2 - 3 lt su tüketmeye dikkat ediyorum
Mehmet Fatih Karslı Ankara'da kadın doğum uzmanı ve perinatolog
Tüp bebekle bile çocuğu olmayanlar onun doğal takviyeleriyle hamile kalıyor ama herşey resmi ve çok değerli takviyeler ben onu kullandım 3ncü ayımda bu durumu yaşadım gerçi daha belli değil ama amh düşük olanlar instada sürekli yayınına katılıyorlar

Arkadaşlar merhaba öncelikle SAT 8 şubat Pcosum 2-3 ayda 1 adet görürüm mfk kullanmaya başladım son 2 aydır günü gününe oldum bu ay 3ncü ay adet görmedim ama yumurtlama belirtilerim de olmadı
13 mart ve 17 martta korunmasız ilişki oldu sadece
17 martta çok yoğun beyaz akıntım vardı yumurta çatlamamış dahi olsa sperm 72 sa kalabiliyor ya ona istinaden o günden aşırı şüpheliyim
22 mart cumartesi ciddi bir bel ve karın ağrısı sonucu azıcık kahverengi leke geldi sonra hiçbirşey gelmedi ve yerleşme kanamasına benziyordu
Benim şuan ciddi mide bulantılarım var arada göğüs sızlaması ve arada adet olacakmış gibi olan ama geçen ağrı , normalde aybaşı migrenim var o bile asla gelmedi ilişkilerin üzerinden 12 ve 8 gün geçti belki de şuan yeni kana geçiyor perşembe ya da cuma kan vereceğim ama şuan awox erken gebelik yaptım sizce test pozitif mi ? Efektli ve efektsiz ekledim Ya da erken mi davrandım idrara geçmez mi daha da beklemem mi lazım
2.fotoda silik çizgi var yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin kan vermelisin inşallah hamilesindir bize de haber ver lütfen

2.fotoda silik çizgi var yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin kan vermelisin inşallah hamilesindir bize de haber ver lütfen
Vereceğim inşallah , ilişkiden sonraki 10ncu günde yerleşme kanamasından sonraki 5nci günde kan vermiş olacağım çok mu erken

Vereceğim inşallah , ilişkiden sonraki 10ncu günde yerleşme kanamasından sonraki 5nci günde kan vermiş olacağım çok mu erken
14.gunde test yapılıyor bence erken değil zaten ilk kana geçiyor sonra idrara geçiyor yerleşme kanaması yasadiysan farzedelim kanda varsa yüzde yüz çıkar

14.gunde test yapılıyor bence erken değil zaten ilk kana geçiyor sonra idrara geçiyor yerleşme kanaması yasadiysan farzedelim kanda varsa yüzde yüz çıkar
Ya inşallah yaa bulantım vardı geçti belki de 2-3 hafta sonra başlayacak bilmiyorum ama içim içime sığmıyor çok garip hissediyorum

Herkesin hamileliği çok farklı oluyor bence bulantı çokta güzel bişey değil 😂😂
Bir de bu ay 2 ilişki oldu sadece , yani ilkinde mi acaba döllendi yumurtanın döllenip rahime tutunması ne kadar sürüyor bilginiz var mı

Ya inşallah yaa bulantım vardı geçti belki de 2-3 hafta sonra başlayacak bilmiyorum ama içim içime sığmıyor çok garip hissediyorum
Belirtilerin varsa ben dibine kadar yaşadım mide bulantısı hariç ama sol kasık batması rahimde baskı iğne saplamasi afedersiniz kabızlık gaz problemi yumurtlama döneminde akıntım olurdu hamile kaldığım ay olmadı adete 5 gün kala başladı akıntı problemi göğüs şişmesi ve damar belirginlesmesi yorgunluk uykusuzluk baş ağrısı iştahsızlık koku hassasiyeti ağızda değişik tatlar grip gibi olmuştum ama sonu kötü bitti hem keseyi hemde bebeği düşürdüm

Belirtilerin varsa ben dibine kadar yaşadım mide bulantısı hariç ama sol kasık batması rahimde baskı iğne saplamasi afedersiniz kabızlık gaz problemi yumurtlama döneminde akıntım olurdu hamile kaldığım ay olmadı adete 5 gün kala başladı akıntı problemi göğüs şişmesi ve damar belirginlesmesi yorgunluk uykusuzluk baş ağrısı iştahsızlık koku hassasiyeti ağızda değişik tatlar grip gibi olmuştum ama sonu kötü bitti hem keseyi hemde bebeği düşürdüm
Çok geçmiş olsun ben de ilkinde düşük yaptım zor bir süreç

Aynen öyle o kadar çok denedik bunda böyle oldu tuttuysa nasibi var gerçekten , ben perşembe vereyim test inşallah
Her nasip vaktine esirdir unutma ablamin şiddetli parçalı kanaması oldu bebeği düşürdüm sandı sağlıklı bı şekilde dünyaya geldi oğlu ben 1 gün yaşadım kanama 1 parça geldi ve düşürdüm 3 gün sonra tekrar kanama oldu ama ilk kanamada düşürdüm nasibi olan tutunuyor bırakmıyor nasibi olmayan gidiyor

Mehmet Fatih Karslı Ankara'da kadın doğum uzmanı ve perinatolog
Tüp bebekle bile çocuğu olmayanlar onun doğal takviyeleriyle hamile kalıyor ama herşey resmi ve çok değerli takviyeler ben onu kullandım 3ncü ayımda bu durumu yaşadım gerçi daha belli değil ama amh düşük olanlar instada sürekli yayınına katılıyorlar
Ay çok teşekkür ederim hemen inceleyeceğim 😘

Her nasip vaktine esirdir unutma ablamin şiddetli parçalı kanaması oldu bebeği düşürdüm sandı sağlıklı bı şekilde dünyaya geldi oğlu ben 1 gün yaşadım kanama 1 parça geldi ve düşürdüm 3 gün sonra tekrar kanama oldu ama ilk kanamada düşürdüm nasibi olan tutunuyor bırakmıyor nasibi olmayan gidiyor
Aynen öyle çok doğru söylediniz valla
Ay çok teşekkür ederim hemen inceleyeceğim 😘
Rica ederim ne demekk

Kızlar bu arada bu sabah test yaptım negatif idrara geçen birşey yok henüz bel ağrım karın ağrım hala var ama umudum yavaş yavaş azalıyor ... Belirtilerim o kadar net hamilelik ki aslında

Eklentiler

• IMG_20250326_123528.webp
    IMG_20250326_123528.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 37
Back
X