Anket Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

• Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

OY: 710 93,5%
  • Dinime çok bağlı olmadığım için farketmez herkes kendi hayatını yaşar

OY: 39 5,1%
  • Aşk herşeyden önce gelir...mutlu olmak için bu yolu denerim

OY: 10 1,3%

• Ankete Katılan
    759
Din değişterecek bi kapasiteye gelen insan zaten çokta dindar yada inançlı sayılmaz asla degiştirmem değiştireninde zaten önceden müslaman oldugundan şüphe ederim

islam dininde oldugum icin asla değiştirmem..
ama hristiyan ya da yahudi olsaydım hak din olan müslümanlığı kabul ederdm..

Asla, benim icin dünyadaki en büyük ask Allah ve Peygamber askidir... Bunlardan kimse icin vazgecmem.

biz bu dünyaya aşk için değil Allah için geldik, ben değiştirmem, yine de büyük konuşmak iyi değil Allah şaşaırtmasın.

hayır değiştirmem çok şükür en güzel dine sahibiz son ve tüm insanlığa inen tek din islam Allah şaşırtmasın.

Asla degistirmem.. Zaten benden dinimi degistirmemi isteyen biriylede yapamam..
Benden ask, sadakat, sevgi , dürüstlük gibi duygular beklemeli karsimdaki..
Diniyle yargilanmamali hickimse...
Kurani kerimde bile yaziyor bu konu..
Dinde zorlama yoktur diyor..

asla dinimi hiçbirşey için değiştirmem karşılıklı saygı çerçevesi içinde herkes kendi dinini yaşasın :1rolleyes:benim dinim bana onunkide ona:asigim:

Allah korusun degistirmem. Sevdigim insan yabanci idi. evlendikten sonra dogru karar verip veremedigimden emin degildim.Cok zorlandim hala ailesi ile zorluklar yasiyorum. Ama bunlarin hepsi Allahin taktiridir.Allah buyuktur.

Kendi kardesim yabanci birine ask olursa cok-cok coooooooooooook dusun sonra karar ver derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…