En büyük aşk zaten Allah aşkıdır o yüzden ben dinimden de aşkımdan da sevgimden de fazlaca eminim asla da değiştirmem. Rabbim de böyle bir durumdan biz inananları korusun emin kılsın. Zaten ben hayatıma en başta benim inancıma uyum sağlayamayacak bir insanı almam bile.
Aşk uğruna din falan değiştirmem(zaten dinle işim yok), değiştirilmesine de etik ve mantıksal olarak sıcak bakmam. Herkes olduğu gibi kalsın, eğer taraflar birbirlerinin dinlerine saygılı olamayacaklarsa zaten diğer tarafın din değiştirmesi zaten sorunu çözmez.
Niye degistirmen gereksin? Evlencegin insan degistirmeni istiyosa, zaten bence hic evlenme. Din de herkesin kendi icinde, kalbinde hissettigi seydir, evlenmeyi dusundugun insanla her konuda anlasabildigini, iyi bir hayat arkadasi oldugunu dusunuyosan, dinin de bi sorun teskil etmemesi gerekir.