Tutkulu aşk mı güvenli ilişki mi?

Ona karşı ten uyumum var hani ten derken eli elime değse aşırı bir his var daha önce kimsede bu kadar yoğun olmadi birkaç kişi ile öptüstugum oldu ama sadece ten uyumu bunla idi kimsyle cinsellik yaşamadım ama bunla nedense aşırı bir elektirik var ama bana da çok değer vermiyor gibi
Tutku karsilikli olmali, karsilikli hissedildigi zaman bambaska bir duygu, bir kapilma, onda yok olma hali, seninki tutku degil elde edememenin verdigi hayranlik duygusu sadece.

Dost aci soyler ama kendini daha fazla uzmemen uzdurmemen icin yaziyorum.💕 hakettigin guzel duygulari yasaman dilegiyle, unutma asla azla yetinmek zorunda degilsin.

Tutku karsilikli olmali, karsilikli hissedildigi zaman bambaska bir duygu, bir kapilma, onda yok olma hali, seninki tutku degil elde edememenin verdigi hayranlik duygusu sadece.

Dost aci soyler ama kendini daha fazla uzmemen uzdurmemen icin yaziyorum.💕 hakettigin guzel duygulari yasaman dilegiyle, unutma asla azla yetinmek zorunda degilsin.
Aslinda ben onu yıllar önce bıraktım çünkü o zaman da dedim uzun sürse ben üzülecek gibiyim böyle bir konuda bana alınganlık yaptı ben de o noktada koptu herşey kendisi yıllar yılı benim istedi ben istemedim en son arkadaşların ısrarı ile görüştük ama hala aynı gibi nedense değer göremiyorum ya da değer algısı bu bazen diyorum kendimi tamamen ona versem ilişkiye başlasam çünkü hiç baslayamadim nasıl olur acaba dedim

Back
X