• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Allah aşkına bi cevap verin hamile miyim acaba (test fotoğraflı)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sizce hamile miyim

• Ankete Katılan
    20
Aynen öyle çok doğru söylediniz valla

Rica ederim ne demekk

Kızlar bu arada bu sabah test yaptım negatif idrara geçen birşey yok henüz bel ağrım karın ağrım hala var ama umudum yavaş yavaş azalıyor ... Belirtilerim o kadar net hamilelik ki aslında
Canım yumurtlama sonrası progesteron hormonu yükseldiği için biz onu belirti sanıyoruz halbuki bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bunlar hep progesteron yükseldiği için oluyor regl gününe kadar yüksek seyrediyor sonra düşüyor. İnşallah bebeğin seninledir ama negatif olursa da üzme kendini

Arkadaşlar merhaba öncelikle SAT 8 şubat Pcosum 2-3 ayda 1 adet görürüm mfk kullanmaya başladım son 2 aydır günü gününe oldum bu ay 3ncü ay adet görmedim ama yumurtlama belirtilerim de olmadı
13 mart ve 17 martta korunmasız ilişki oldu sadece
17 martta çok yoğun beyaz akıntım vardı yumurta çatlamamış dahi olsa sperm 72 sa kalabiliyor ya ona istinaden o günden aşırı şüpheliyim
22 mart cumartesi ciddi bir bel ve karın ağrısı sonucu azıcık kahverengi leke geldi sonra hiçbirşey gelmedi ve yerleşme kanamasına benziyordu
Benim şuan ciddi mide bulantılarım var arada göğüs sızlaması ve arada adet olacakmış gibi olan ama geçen ağrı , normalde aybaşı migrenim var o bile asla gelmedi ilişkilerin üzerinden 12 ve 8 gün geçti belki de şuan yeni kana geçiyor perşembe ya da cuma kan vereceğim ama şuan awox erken gebelik yaptım sizce test pozitif mi ? Efektli ve efektsiz ekledim Ya da erken mi davrandım idrara geçmez mi daha da beklemem mi lazım
bu ay bende yerleşme kanaması yaşadım, pembe sildikçe gelen noktalar şeklindeydi hayatta böyle bişey yaşamamıştım beklenen adet tarihinden 2 gün önce oldu ve diğer gün yaptığım zaman test pozitifti. Yani biraz daha beklemenizi tavsiye ederim böyle ara lekelenme yaşamıyorsanız yerleşme olabilir. Bende hala aşırı bel ağrısı var malesef. İnşallah güzel haberler alırsınız🥰

bu ay bende yerleşme kanaması yaşadım, pembe sildikçe gelen noktalar şeklindeydi hayatta böyle bişey yaşamamıştım beklenen adet tarihinden 2 gün önce oldu ve diğer gün yaptığım zaman test pozitifti. Yani biraz daha beklemenizi tavsiye ederim böyle ara lekelenme yaşamıyorsanız yerleşme olabilir. Bende hala aşırı bel ağrısı var malesef. İnşallah güzel haberler alırsınız🥰
Ara lekelenme hiç yaşamadım yarın kan vereceğim inşallah
Benim de bel ağrım var kasıklarımda baskı yumurtalıklarımda sancı var sürekli ama evdeki test hep negatif belki de çok yeni gerçekten idrara geçmedi

Canım yumurtlama sonrası progesteron hormonu yükseldiği için biz onu belirti sanıyoruz halbuki bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bunlar hep progesteron yükseldiği için oluyor regl gününe kadar yüksek seyrediyor sonra düşüyor. İnşallah bebeğin seninledir ama negatif olursa da üzme kendini
İnşallahh yarın netleşecek bakalıım , ya negatif olsa üzülmeyeceğim çünkü Allahın izniyle olacak inanıyorum ama belli olsun yeter negatif ya da pozitif🤭

İnşallahh yarın netleşecek bakalıım , ya negatif olsa üzülmeyeceğim çünkü Allahın izniyle olacak inanıyorum ama belli olsun yeter negatif ya da pozitif🤭
Evet üzülmeyi bırakıp duayla sabırla vaktini beklemek gerek ben de bu moddayım artık Bi de dediğim gibi ben bu progesteron durumunu öğrenince belirti zannetmeyi bıraktım tek gerçek belirti regl gecikmesi ve yerleşme kanaması. Diğer bütün belirtiler 6.hsftadan itibaren başlıyor bizzat düşük olan gebeliğimde yaşadım. Hiç strese gerek yok biz denemeye devam edelim elbet bi gün olur 🙂🫠

Evet üzülmeyi bırakıp duayla sabırla vaktini beklemek gerek ben de bu moddayım artık Bi de dediğim gibi ben bu progesteron durumunu öğrenince belirti zannetmeyi bıraktım tek gerçek belirti regl gecikmesi ve yerleşme kanaması. Diğer bütün belirtiler 6.hsftadan itibaren başlıyor bizzat düşük olan gebeliğimde yaşadım. Hiç strese gerek yok biz denemeye devam edelim elbet bi gün olur 🙂🫠
Evet çok doğru söylüyorsuun
Bu akşam biraz bulantım başladı ve başım ağrımaya başladı benim aybaşı migrenim var belki de odur offf çok gerildim yarın sabah vereyim de kan belli olsun artıkkk

Evet çok doğru söylüyorsuun
Bu akşam biraz bulantım başladı ve başım ağrımaya başladı benim aybaşı migrenim var belki de odur offf çok gerildim yarın sabah vereyim de kan belli olsun artıkkk
Ay o migren bende de var ama ovülasyondan beri geçmedi uyuyorum geçiyor uyanınca başlıyo lanet bişi

Ay o migren bende de var ama ovülasyondan beri geçmedi uyuyorum geçiyor uyanınca başlıyo lanet bişi
Şu halime bak rezil durumdayım😂 başım ağrıdı diye regl olcam diye sinirim bozulmuştu geçince de mutlu oldum daha ortada birşey de yok bu bebek büyüyünce de usandıracak mı bu kadar merak etmeme değer mi onu da bilmiyorum😂😂😂 kanı verdim sabah bu arada , burda 2 gün sonra e nabıza yükleniyor inşallah erkenden yüklenir

Şu halime bak rezil durumdayım😂 başım ağrıdı diye regl olcam diye sinirim bozulmuştu geçince de mutlu oldum daha ortada birşey de yok bu bebek büyüyünce de usandıracak mı bu kadar merak etmeme değer mi onu da bilmiyorum😂😂😂 kanı verdim sabah bu arada , burda 2 gün sonra e nabıza yükleniyor inşallah erkenden yüklenir
Hahahaha o kadar iyi anlıyorum ki ben de düşükten sonra ben de sen gibiyim hahaha

Kızlar test negatif , çok şaşkınım o kadar emindim ki o kadar çok belirtim var ki erken de olduğunu düşünmüyorum , olsa sizce çıkar mıydı erken mi davrandım ikinci ilişkiyi baz alırsak
Aşkım birebir senin her şeyi aynı yaşadım hatta benim testlerim daha da koyu renkteeydi üstüne Lh testi falan yaptım o da pik çıktı. Uyku belirtisi kadar yaşıyordum ta ki dün akşama kadar maalesef kimyasal gebelik oldu. İnşallah en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip olur sana da. Ama eğer belirti baş gösterdiyse kanda ba bthcg’nin yüksek olması gerekiyor maalesef psikolojik belirtiler yaşayabiliyor kendini üzme akışına bırak. Benim de geçen sene bir kürtajım oldu kürtaj olduktan sonra daha fazla istemeye başladım seni çok iyi anlıyorum. Hatta teslimin de resmini koyarım

Bu arada adetlerim düzenlidir pico falan yok, bu ay geç yumurtladı biliyordum adetim 11 gün gecikti. Ama yumurtlama dönemine göre yumurtlamamda on gün geç geldi

Eklentiler

• IMG_9191.webp
    IMG_9191.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_9192.webp
    IMG_9192.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 23
Back
X