Çocuk Hastalıkları Başina gelen var mi Allah aşkina bir şey diyin grip de halisilasyon

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.718
1.067
133
Oğlum 8 yaşına girecek pazartesin den belli grip şuan daha iyi ama halsizlik yorgunluk halen var hafif de atesi grip in ilk günlerinde uykudan uyanırken aniden saçma saçma konuşuyor du grip ilaci kullanıyor dük yan etki yaptı heral dedik dr a sorup kestik bu gün de bana dediki anne hastayim diye galiba kafamın içinde deysik hisler oluyor dedi bunlar geçici mi çok korkuyorum ya ateşe bağlı mi oluyor kafayı iycem başına gelen var mı

Oğlum 8 yaşına girecek pazartesin den belli grip şuan daha iyi ama halsizlik yorgunluk halen var hafif de atesi grip in ilk günlerinde uykudan uyanırken aniden saçma saçma konuşuyor du grip ilaci kullanıyor dük yan etki yaptı heral dedik dr a sorup kestik bu gün de bana dediki anne hastayim diye galiba kafamın içinde deysik hisler oluyor dedi bunlar geçici mi çok korkuyorum ya ateşe bağlı mi oluyor kafayı iycem başına gelen var mı
Ates halusinasyon yapar da cocuk halusinasyon gormemis ki? Ayrica grip 6 gun surmez, influenza yasiyor olmasin? Normal bir doktora goturdunuz mu?

Ateş halüsinasyon yapar ama ben konuda öyle bir şey görmedim. Hastalığını anlatacak kelimeleri bulamamış gibi daha çok.

Ates halusinasyon yapar da cocuk halusinasyon gormemis ki? Ayrica grip 6 gun surmez, influenza yasiyor olmasin? Normal bir doktora goturdunuz mu?
Grip zaten influenza. Daha şekilli oluyor influenza deyince 😂

Normal geldi bana.

Önceki gece kızımı dinledim sabaha kadar(ara ara tabii ki).
Kavga etti, güldü.
Normalde konuşmuyordur diye düşünüyorum, hastalığa bağladım.

Ateş halüsinasyon yapar ama ben konuda öyle bir şey görmedim. Hastalığını anlatacak kelimeleri bulamamış gibi daha çok.

Grip zaten influenza. Daha şekilli oluyor influenza deyince 😂
Biliyorum elbette Kudro, 2 bebek buyutuyorum ve influenza gecirdik gecen ay ailece.

Uye bildigimiz 3 gun salya sumuk gezdiren gripten bahsediyor diye dusundum, cunku doktorlar domuz gribi (influenza) teshisi koyduklarinda "grip" diye teshis koymuyor, influenza diyorlar direkt.

Zaten bildigimiz duz grip 1 hafta surundurmuyor malum.

Biliyorum elbette Kudro, 2 bebek buyutuyorum ve influenza gecirdik gecen ay ailece.

Uye bildigimiz 3 gun salya sumuk gezdiren gripten bahsediyor diye dusundum, cunku doktorlar domuz gribi (influenza) teshisi koyduklarinda "grip" diye teshis koymuyor, influenza diyorlar direkt.

Zaten bildigimiz duz grip 1 hafta surundurmuyor malum.
İnfluenzanın 3 türü var a,b,c diye gidiyor. Domuz gribi influenza a, b biraz daha hafif, c en hafif versiyonu. Ama hepsi öyle üç günde geçecek hastalıklar değil. Nezleyle karıştırıyorsun bence. Grip süründürür. Hatta halk arasında paçavra hastalığı denir.

İnfluenzanın 3 türü var a,b,c diye gidiyor. Domuz gribi influenza a, b biraz daha hafif, c en hafif versiyonu. Ama hepsi öyle üç günde geçecek hastalıklar değil. Nezleyle karıştırıyorsun bence. Grip süründürür. Hatta halk arasında paçavra hastalığı denir

Haklisin karistirmis olabilirim ama zaten uyeye cocugunuz bu kadar agirsa influenza geciriyor olabilir diye sormak istemistim.

Ateşi kaç dereceye çıkıyor. Antibiyotikve, antiviral ilaç verdi mi doktor?

Back
X