Bu isin inatlasarak sonu yok. Haklisin bir çok şeyde ancak gittiğiniz yol , yol değil...
Esinize güzel gecen bir iki gunun ardindan mektup yazin kirginliklarinizi , üzüntüleri hepsini güzelce yazin cebine koyun..
Sakinlesmeye basladiginizda diyin ki bir onerim var evliliginize birlikte kurallar getirin..
Kurallari oturun birlikte yazin önemli olan siz ve yuvaniz bunu asla unutmayın , büyük aile sofralari iki ailenin guler
yuzu hepinizi herkesi mutlu etmez mi? Bunu birbirinize hatirlatin..
Senin ailen , benim ailem lafini silin. İki taraftanda dinlenecek ozurleri dileyin ve ailelere "eşit" yaklasimi kabullenin ikinizde.
Ve evlilik için kitaplar okuyun mutlaka, çok başka bir bakis acisi kazanacaginiza eminim.
3 ay oldu hala bu konu acilip kavga ederiz.. Düzelemedik. Ama ahimida ettim. Icim kan aglarken cok eminim hak yerini er veya gec bulacak. Yasim genc sacima baksan öyle demezsin ama.. Simdi ki aklim olsaydi evlenmezdim bileOf bu ne ya aileler niye bu kadar karışıyor bu evliliklere?
Çocuklarının mutluluklarıyla alıp veremedikleri ne?
Yüksek egolu aileler hem çocuklarının hem de gelinlerinin vebalini alıyor resmen.
Allah yardımcınız olsun böyle çirkin şeyler olunca bir daha toparlanmak zor oluyor.
Bu isin inatlasarak sonu yok. Haklisin bir çok şeyde ancak gittiğiniz yol , yol değil...
Esinize güzel gecen bir iki gunun ardindan mektup yazin kirginliklarinizi , üzüntüleri hepsini güzelce yazin cebine koyun..
Sakinlesmeye basladiginizda diyin ki bir onerim var evliliginize birlikte kurallar getirin..
Kurallari oturun birlikte yazin önemli olan siz ve yuvaniz bunu asla unutmayın , büyük aile sofralari iki ailenin guler
yuzu hepinizi herkesi mutlu etmez mi? Bunu birbirinize hatirlatin..
Senin ailen , benim ailem lafini silin. İki taraftanda dinlenecek ozurleri dileyin ve ailelere "eşit" yaklasimi kabullenin ikinizde.
Ve evlilik için kitaplar okuyun mutlaka, çok başka bir bakis acisi kazanacaginiza eminim.
Cinnet gecirilmeyecek gibi değil ki durum. Sanki ogullarina es değil de kendilerine besleme aliyorlar. Allah hicbir bekar kardeşimizin boyle erkeklerle karsilastirmasin.
Arkadaşlar selam tekrar ben..
Ya kaç ay oldu, kaç kere bu konu hakkında eşimle konuşuldu. O hatasını anladı ama ben onun hatasını anladığını buna benzer olay olmadan anlayamayacağım. Hala aklım almıyor babası gidip oğluyla dedikodumu yapması görümcesine bunu bunu dedi, niye biz hırsızmıyızda altınları vermediniz bize diyr ogluna duygu somrusu yapması.. Nolur size yalvarıyorum bana bir çıkış yolu verin. Her yorumunuz benim için çok ama çok önemlidir. Şimdi eşimin ailesi çok iyiler ama o zamanki yaşananlar güvensizliği getirdi bana. Hep arkamdan oğluyla iş çeviriyorlarmış gibi geliyor bana. Babasıyla konuşsa ne konuştunuz noldu diyorum.. Tetikdeyim diken üstündeyim hala!!! Nasıl atıcam bu duyguyu üstümden. Artık kafam boş olsun istiyorum ama bulaşık yıkarken bile aklım eskiye gidiyor içim sıkılıyor o anda eşimi arayasasım geliyor sonra kendimi zor tutuyorum çünkü her defasında tartışıyoruz.. Seninde annen böyle.. Babanda şöyle.. Hırçınlaşıyoruz. Off yazarken bile dün yaşamış gibi ağlıyorum.
Bana bir çıkar yol lütfen..
Annemi bile ağlayarak aramışlığım oldu, o olanlar yüzünden üzülmüyorsun demi anne. Eşimde o ağzından söylediklerine pişman falan dedim. (1 hafta önce)
Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar.
iki msj önce yazmış son durumuKonu sahibi sonuc ne oldu?
Pardon dikkatimden kaçmış.iki msj önce yazmış son durumu
Arkadaşlar selam tekrar ben..
Ya kaç ay oldu, kaç kere bu konu hakkında eşimle konuşuldu. O hatasını anladı ama ben onun hatasını anladığını buna benzer olay olmadan anlayamayacağım. Hala aklım almıyor babası gidip oğluyla dedikodumu yapması görümcesine bunu bunu dedi, niye biz hırsızmıyızda altınları vermediniz bize diyr ogluna duygu somrusu yapması.. Nolur size yalvarıyorum bana bir çıkış yolu verin. Her yorumunuz benim için çok ama çok önemlidir. Şimdi eşimin ailesi çok iyiler ama o zamanki yaşananlar güvensizliği getirdi bana. Hep arkamdan oğluyla iş çeviriyorlarmış gibi geliyor bana. Babasıyla konuşsa ne konuştunuz noldu diyorum.. Tetikdeyim diken üstündeyim hala!!! Nasıl atıcam bu duyguyu üstümden. Artık kafam boş olsun istiyorum ama bulaşık yıkarken bile aklım eskiye gidiyor içim sıkılıyor o anda eşimi arayasasım geliyor sonra kendimi zor tutuyorum çünkü her defasında tartışıyoruz.. Seninde annen böyle.. Babanda şöyle.. Hırçınlaşıyoruz. Off yazarken bile dün yaşamış gibi ağlıyorum.
Annemi bile ağlayarak aramışlığım oldu, o olanlar yüzünden üzülmüyorsun demi anne. Eşimde o ağzından söylediklerine pişman falan dedim. (1 hafta önce)
Canım durumuna cok üzüldüm üzerinden biraz zaman geçtiği için ben konu kapanmıştır diye düşündüm. Bu tarz bi haksızlığa uğrayınca senin kafandan silip atamamanı anlarım ama eşinin göz dağı vermesi boşanalım falan hiç hoş değil. Zaten yıpranmışsın iyice sinirleri yıpratan bir durum. Peki şuan sen konuyu açmadan eşin konuyu açıyor mu?Arkadaşlar selam tekrar ben..
Geçmişte yaşananları hiç unutmayacaksın. Ama yine aynısı olsa ne yapar diye düşünme. Allah birdaha aynı durumu yaşatmasın diye dua et. 6 senelik evliyim. Mesela daha geçen gün konusu geçti. Ben bir operasyon geçirdim hastanede yanımda arkadaşım kaldı eşime gelme annem lerde ameliyat esnasında yanımda olucak sen işine git dedim akşam yanıma geldi. Bende ben burdan çıkışta annemlere gideyim dedim. Esti gürledi annen niye bizim eve gelmiyor senin evin belli vs. Hiçte eşimin huyu suyu değil bu konuşma. Arkadaşım ya saçmalama gitme kızın üstüne falan dedi. Artık narkozun etkisi ile ağlamam birleşince gözlerinmi açamayacak kadar şişti. Neyse annemlere anne ben evime gideyim rahat ederim sizde gelmeyin diye ikna ettim eşimin ne söylediğini bilmiyorlar tabi. Benim ameliyat yerimde kantorbası vs. Adam sabah son yarım ekmeği yiyip gitmiş işe. Aradım beni aileme göndermedin o u anladık evdeki son ekmeği de yerken bu kız nasıl çıkıp ekmek alır diye hiç dğşümdünmü. Ne düşünceli adamsın sen falan dedim. Çıktı işten geldi ekmek alıp kahvaltımı hazırladı annemde gelmişti yemepimi yedirip gitti.
Daha geçen gün aynı operasyonu bir arkadaşının kocası geçirecekmiş kadın işten 1 hafta ücretsiz izin istemiş. Bende bu eski olayı yüzüne vurunca. Ya sen unutmadınmı onu hala dedi sence unutulmaz bişeymi dedim. Eğdi kafasını. Ama şimdi olsa eminim bişey demez anneme gitmeme. O gün salak saatine denk geldi.
Birkere de Ilk evlendik bunun annesi ile bir konuşma esnasında ikisi birden anneme laf etti ben köpürdüm vs. Ben tabi bu kızgınlıkla daha fazlasını yaptım. Sonra aradan uzun zaman geçti herşey normal dönmüş yıllar sonra. Annemle beraber bunu bunu dediniz dedim. Annem çok büyük terbiyesizlik etmiş ozaman annem bişe olsa hakkını vermek gerek dedim. Ama sende annen den taraf oldun diyince. Bende büyük eşşeklik etmişim ozaman dedi.
Yani canım zamana bırak ilişkini sürekli yıpratma ailesi ile ilgili yorum yapma .sen söyledikçe o inadına ailesinin yanlışlarını doğru görecek . Zamana bırak. Eğer sorun çıkarmayı seven insanlarsa sizi mutlu gördükçe sorun çıkarma peşine düşerler. Sen söylemezsen eşinin gözüne daha çok batar. Ama sen söylenirsen inat yapar.
Ya ben bunu hiç yapamıyorum biliyor musunuz, Asla ve Asla susamıyorum çok sinirlenince saatlerce jonuşuyorum ve eşim de çıldırma noktasına geliyor çok konuştuğım için. Eşim hiç hatasını anlayan birine benzemiyor bir sorun olduğınu görünce kenara çekiliveriyor hiç bir yorum yapmadan öylece zaman geçsin unutulur düzelir diye...ben olayı sindiremiyorum ağlıyorum bazen, o ağlamama bile kızıyor..
Valla susan bekleyen umursamayan kadın olamadım hiç...
aynı zamanda evlenmişiz, benzer sorunları yaşamışız sizinle. benim de eşim ana kuzusu, biz de ayrılma noktasına çok geldik, evden bile kovdu beni. evliliğimin ilk günleri cehennem gibiydi. sorunlarımı diğer konulara yazdım.
düğünde takı sırasında kayınvalidem üzerimizdeki takıları kendi akrabalarına toplattı yangından mal kaçırır gibi. benim aileme söylemedi bile. düğün bitti eve geldik, kayınvalidem takıları bırakamıyor. daha da gitmeye niyeti yoktu eşime ısrar edip de zorla götürttüm onu. anlatması bile çok ayıp geliyor şuan.
eşinizin size inanması lazım, yanınızda olması lazım. ama o zamanla oluyor sanırım. bizim de problemli başladı ama bu ara eşimle aram iyi. inşallah atlatacağız bugünleri.
Tavsiyen için teşekkür ederim ya cidden çok ihtiyacım varönerebilecegin belirli bir kitao var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?