Aynen sizin gibi düşünüyorum. Ama bu konudan sonra bissürü konu açtım, isterseniz müsait olduğunuzda okuyun dediklerinizin hepsini bildiğim için şuan hepsine susuyorum eşimin o son tokadı bile sindirmeye çalışıyorum..
2 bucuk ay da şiddettemi gördün üzüldüm
Cocuk düşünme önünü görmeye calış sana tek tavsiyem cocuk fikri varsa ertelemen.
Bende eşimin ailesiyle aman aman anlaşamam ama eşimin desteği hep üstümdedir alttan almamın sebebi hep eşim o beni üzmüyor hiöbir konuda bende incinmesin diye görmezden gelirim kv ve kpederimi
Allah yardımcın olsun canım
2 bucuk ay da şiddettemi gördün üzüldüm
Cocuk düşünme önünü görmeye calış sana tek tavsiyem cocuk fikri varsa ertelemen.
Bende eşimin ailesiyle aman aman anlaşamam ama eşimin desteği hep üstümdedir alttan almamın sebebi hep eşim o beni üzmüyor hiöbir konuda bende incinmesin diye görmezden gelirim kv ve kpederimi
Allah yardımcın olsun canım
En önemlisi de bu zaten canım, eşinin arkanda olması. Benim eşim çok etkisi altında kalıyor ailesinin.. Onlarda eşimin "merhametli" biri olduğunu bildikleri için çok kullanıyorlar bu huyunu.. Bana karşı o kadar merhametli sayılmaz. Ama niyeyse eşimin düzeleceğinin ümidi var içimde. Kendisine de dedim.. Çok kez konuştuk. Ve en son o el sebep ne olursa olsun birdaha kalkarsa ben yokum bu dünya da en sevdiğim insan üzerine yemin ederim yokum dedim.. Sustu. Buna rağmen onların yanında veya evde eli kalkarsa, boşanacağım. Ama şimdilik sabrediyorum. Rabbim sabredenlerle birliktedir. Çok sağol canım.. Eğer eşim de eşin gibi olsaydı bende çeketdim ailesini.. Hatrı için. Maalesef öyle değil.